ÖSSZEFOGLALÓ

Hála a kiegészítő jegyzőkönyvét közti együttműködési megállapodás aláírásával IEDE Business School (a központban Santiago de Chile) és a University of Lleida (Spanyolország), mint a február 2-án, 2010, Chilében részt vehet a doktori képzés egyetem, tanulmányok amelynek végén a védelem a doktori értekezését a székhelyén a spanyol egyetemen. Ez a program célja, hogy hozzájáruljon a fejlesztési és elmélyítése ismeretek és készségek a chilei diákok, akik elismerést kapjanak diplomát, érvényes európai felsőoktatási térség mellékelt automatikusan 47 országban.

A University of Lleida Én már több mint 700 éve, eredetileg a Bull Őszentsége Bonifác pápa VIII, ki Rómában április 1-én az év 1297 és később igazi kiváltság SM El Rey Don Jaime II, nyújtott Zaragoza on szeptember 1, 1300. Az egyetem mintegy 10.000 diák, az állami és található a város Lleida, több mint 135.000 lakosa van, a tartomány fővárosa és a Katalán Autonóm Közösség, valamint hatáskörzetét mint 200.000 lakosú, található mintegy 160 km-re. A város a Barcelona és mintegy 450 km-re. de Madrid. A vonatkozó jogi szabályozásról ez a program királyi rendelet 1393/2007 október 29-i 2007-ben (Hivatalos Közlöny 260, kelt október 30, 2007), amely kezelése hivatalos egyetemi és hatályon kívül helyezéséről RO RO 55/2005 és 56/2005 (feltéve, hogy az átmeneti időszak 2015-ig) és a királyi rendelet 99/2011, január 28, a hatósági tanításokat Doktori (BOE 10 szabályozva február 2011).

CÉLOK

A PhD program úgy készült, amely a következő célok:

 • Kínálnak a doktori képzés a tudományos kiválóság és a minőség az Európai Felsőoktatási Térség, a város Santiago de Chile.
 • Hozzon létre egy szellemi fórumává elemzés, vita és kutatás kapcsolatos témák vállalati vezetés és a közgazdaságtan, mind a magán szektor és a kormányzat.
 • Összefüggő tudományos és informatív tudás közötti partnerség oktatók és doktoranduszok megvalósításával és közzététele empirikus vizsgálatok az érdeklődés a nemzeti, latin-amerikai és / vagy más gazdaságok területén.
 • Csoportot alkotnak a kutatók, akik meg fogja oldani a hiány az orvosok az országban, és mozgatórugója a szervezeti változás a szakmai és tudományos területen.

PROFIL TITULADO

A diák, aki eléri a doktori, a University of Lleida tetőzik a meglévő tudományos fokozat a felsőoktatás területén, amely lehetővé teszi:

 • Érvényesíteni a képesség fejlesztése a tudományos kutatás területén a DG Enterprise.
 • Hogy képes emelni pár soros kutatási és hogyan kell kezelni őket.
 • Mastering technikák kutatási, modellezés és elemzés, amely elvégzi a szükséges kontrasztok a kutatási folyamat.
 • Együttműködés a kutatócsoportok szakterületük és még egy multidiszciplináris területen.
 • Eléri a mélység a téma a vizsgálat alatt mutatják intenzív tanítás.

Főbb jellemzők

 • Spanyol címet University of Lleida
 • Elismerte az Európai Felsőoktatási Térség, automatikusan érvényes 47 országban azért,
 • Látogatás professzora a University of Lleida
 • Hozzáférés a virtuális könyvtár.
 • Exkluzív hozzáférést kapnak EBSCO adatbázis, ahol megtalálható dokumentum és tudományos cikkeket, hogy a program.

Profil ajánlott:

Szakemberek, akik, egyrészt, szeretnék elmélyíteni és jobban megismerhessék a tudományos kutatás területén az üzleti, másrészt, hogy a legtöbbet, hogy a meglévő tudományos fokozat oktatásban.

Program oktatási nyelve:
Spanyol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020