PhD alkalmazott etika

Faculty of Humanities, Charles University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD alkalmazott etika

Faculty of Humanities, Charles University

tanulmány Alkalmazott Etika kb szisztematikus képzés kritikus gondolkodás a saját és a mások hozzáállását, annak elismeréseként, rejtett feltételezések és előítéletek és figyelmen kívül etikai kérdések. Azt lehet mondani, más szóval, hogy ez körülbelül mélyülő megértését megközelítés - és ebben az esetben ez a terület a humán tág értelemben. A cél ezeknek a vizsgálatok tehát annak érdekében, hogy hozzon létre egy helyet rendszerezett tudományos munka arra összpontosít, hogy az etikai dimenzió különböző tudományágak vagy szakmák. A vizsgálatok során az adeptusok kell kezelni is a módszereket a tudományos munka és szakmai bemutatót.

Tanulmány terv PhD. hallgatók a következőket tartalmazza:

 • úgynevezett összehasonlító vizsgálat: az egyik távú programra kitöltenie vizsgálatát a területeken, ahol a jelölt még nem vizsgálták, de amelyek szükségesek a doktori tanulmányok;
 • kötelező része: két darab távú teljesített kurzusok vizsgával;
 • választható része: a választható hat egy távú teljesített kurzusok vizsgával;
 • PhD szeminárium;
 • egyéb feladatokat: egy cikket lektorált publikáció, 2 véleménye, 2 előadás, szeminárium a hallgatók, két konferencián való részvételével.

Leírás A felvételi és értékelési szempontok

A felvételi vizsga a következőket tartalmazza: a jelölt, hogy megvédje a kutatási projekt, amely tükröznie kell az elméleti és módszertani ismeretek terén Alkalmazott etika (max. 10 pont).

Felvételi feltételek

A feltételek elfogadásának:

 1. Belépés a felvételi folyamat, a kitöltött jelentkezési doktori tanulmányokat kell benyújtani április 30. 2017-ig, beleértve az alábbi mellékletek:
 • A rövid szakmai életrajz;
<li> A javaslat a disszert&aacute;ci&oacute;. A projekt a dolgozat (a tartom&aacute;nyban mintegy 4 oldal) kell tartalmaznia az elm&eacute;leti h&aacute;tt&eacute;r, lett volna a kor&aacute;bbi kutat&aacute;sokat ezen a ter&uuml;leten, az &#337; / saj&aacute;t kutat&aacute;si k&eacute;rd&eacute;sek, a javasolt m&oacute;dszer &eacute;s kutat&aacute;si technik&aacute;k, egy list&aacute;t az irodalom, a menetrend megval&oacute;s&iacute;t&aacute;s&aacute;nak, &eacute;s indokl&aacute;sa annak jelent&#337;s&eacute;ge a t&ouml;rt&eacute;neti szociol&oacute;gia. A projekt tartalmaznia kell a javaslat egy oktat&oacute; (n&eacute;v), a list&aacute;b&oacute;l kiv&aacute;lasztott tutorok &aacute;ltal j&oacute;v&aacute;hagyott Program Tan&aacute;cs;</li> <li> Az &aacute;ttekint&eacute;st a leg&uacute;jabb kiadv&aacute;nyok &eacute;s egy&eacute;b tudom&aacute;nyos tev&eacute;kenys&eacute;ge a k&eacute;relmez&#337; (konferenci&aacute;kon val&oacute; r&eacute;szv&eacute;tel, r&eacute;szv&eacute;tel a kutat&aacute;si projektek, stb.)</li> <li> Minden p&aacute;ly&aacute;z&oacute; bizony&iacute;taniuk kell egy igazol&aacute;st befejez&eacute;s&eacute;t egyetemi tanulm&aacute;nyait a mester szak (a k&eacute;relmez&#337;k, akik teljes mester szak ut&aacute;n a bead&aacute;si hat&aacute;rid&#337; p&aacute;ly&aacute;zhatnak bizony&iacute;totta ezt szeptember 30. 2017).</li>

2.. Ballagási egy mester szak.

3.. Védelem a projekt a kérelmező tézis (benyújtott egy része a tanulmány alkalmazás).

4.. Ahhoz, hogy a minimális összeget pontok által meghatározott Dean.

Tájékoztatás a gyakorlat diplomások

A posztgraduális tanulmányok, a diákok használják fel tapasztalataikat, a megszerzett tudás az előző tanulmány, és mindezt úgy elmélyítése különösen a területén a filozófia, kulturális antropológia, hermeneutikai etikai és más társadalomtudományok. A területen az alkalmazott etika lesz elsősorban a dilemmák, fejlesztéséhez kapcsolódik a szakmai és társadalmi lehetőségeket, például a tudomány, az orvostudomány, a gazdaság, a kormány vagy a média. Növekvő tudományos, technikai és adminisztratív lehetőségeket természetesen jön összeütközésbe került a védelméhez kapcsolódó követelményeket az emberi személy és az ő / ő magánéletét és méltóságát.

A végzettek a doktori tanulmányi program elhelyezkedni számos területen, többek között:

 • létrehozása, alkalmazása és értelmezése a minimális kötelező magatartási szabályokat, az úgynevezett "etikai kódex";
 • megoldására etikai kérdések a tudományos és szakmai munkahelyen (pl etikai bizottságok);
 • A tanítás az alkalmazott etika, mint a szociális, az egészségügyi és orvosi különböző tudományterületek szakiskolákban vagy egyetemek;
 • a kutatásban.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
2,000 EUR
évente.
Locations
Csehország - Prague 5, Prague
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Prague 5, Prague
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt