PhD angol nyelv

University of Ostrava

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD angol nyelv

University of Ostrava

A program célja:

  • hogy a vonat magasan képzett nyelvi szakemberek, akik képesek lesznek önállóan foglalkozzanak módszertani és gyakorlati kérdések szinkron és diakrón nyelvészet.
  • hogy a jelenlegi struktúra kutatás / oktatási csoportok az egyetemen, és kínál a meglévő tanárok a lehetőséget, hogy szert további képesítések.

Felvételi eljárások:

A feltételek az alábbiakban kerülnek rögzítésre a dékán a Bölcsészettudományi Kar, University of Ostrava összhangban a 49. §, bekezdések 1-5-i törvény. 111/1998 Sb. A felsőoktatási intézmények, módosított.

A jelentkezési lap (elektronikus formában, egy rövidített változatát ki kell nyomtatni befejezésekor a forma, a benyújtási határidő általában augusztus 31-ig minden évben) csatolni kell az alábbi igazoló dokumentumokat:

  • a kérelmező Önéletrajz
  • igazoló dokumentumot a kérelmező állampolgársága
  • hitelesített dokumentum másolata igazolja, hogy a kérelmező a tulajdonosa egy egyetemi mester szinten (Mgr. / MA vagy azzal egyenértékű)
  • áttekintést ad a kérelmező a kutatási tevékenységek, dátum (pl kiadványok, tanulmányutak, képzések, konferenciák, stb)
  • egy tervet, amely leírja a tervezett téma és szerkezete a kérelmező disszertáció (angol nyelven)
  • hivatkozás egy tagja oktatási / kutatási közösség

A felvételi eljárás során egy interjú (angol nyelven). A pályázóknak meg kell magyarázni a választott téma a tervezett disszertáció, bemutatva egy jó ismerete a megfelelő nyelvi szakirodalom kérdéses; A dolgozat középpontjában kapcsolatos témák szakmai nyelvi és szakmai diskurzusban. Az is várható, hogy a kérelmező képes lesz bizonyítják kiváló szintű ismerete, ha válaszol a kérdéseidre a nyelvi tudományok, amelyek hagyományosan részét képezik filológiai tantervek egyetemi angol nyelvészet osztályok.

Az interjú lefolytatása személy; nem lehet elvégezni, levélben vagy elektronikus kommunikáció. Az adatfelvétel napja között (általában szeptemberben) kerül be a Kar dékánja ajánlása alapján az elnök a Doktori Program Bizottság.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Locations
Csehország - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt