Hivatalos Leírás

PhD Antropológia

Antropológia igyekszik megérteni a természet és eredetét az emberi biológiai variabilitás, a kulturális sokszínűség és a társadalmi formációk szisztematikus feltárása, a tudományos vizsgálat és az alkalmazása az elmélet, hogy az emberi populációk és melléktermékeket, beleértve a szociális konfigurációk, múlt és jelen.

Bár antropológia hagyományosan legsikeresebb az elemzés a kis szociokulturális rendszerek, a jelenlegi kihívás az, hogy elhelyezze a közvetlen tárgyak tanulmányi globális kontextusban térben és időben. A fegyelem felhívja szabadon különféle tudományterületek a humán és a társadalomtudományok és a természettudományok, valamint a sokszínűség ma olyan, hogy egyetlen központi küldetése keres egy széles körű konszenzus.

Míg képzés a hagyományos négy részterületek régészeti, biológiai antropológia, nyelvészeti antropológia és a társadalmi / kulturális antropológia kínálnak az osztályon Binghamtonba diákokat arra biztatják, hogy szakosodnak pályák mentén, hogy a határokon ezek al-diszciplináris határokat.

A központi célkitűzése a graduális képzés antropológia az a képesség, hogy dolgozzon ki egy eredeti kutatás tervezése és kommunikálni a kutatási eredményeket a kutatási papír, vagy szakdolgozat a publikálásra. Minden címzettjeinek végzős fok nyújtson, és megvédeni a hivatalos, írásbeli bemutatása, hogy képesek alkalmazni a megfelelő elemzés, az eredeti kutatási projekt, kivéve az MS fokozatot, melyek a szóbeli bemutatót képesség szükséges.

A Doctor of Philosophy fok

A Doctor of Philosophy Antropológia ítélik oda a diákok, akik a mesteri általános anyagok antropológia és jelentős parancsot a speciális tárgy egy vagy több, a négy részterületek, és akik sikeresen elvégezték, és formálisan kutatás ítélt jelentenek eredeti hozzájárulás a fegyelem.

Belépő a Doktori Program

Diákok nélkül jelentős tapasztalattal túl BA általában nem ismerte közvetlenül a PhD program. Bár a MA nem szükséges a felvételi vagy a befejezése a PhD, a legtöbb diák teljes MA során a doktori tanulmányok útján benyújtott dolgozat vagy a két papír opciót (MA követelmények).

A pályázóknak diplomás munka más egyetemek kötelesek benyújtani GRE alkalmassági teszt eredményei mellett az alkalmazások, TOEFL adott esetben (lásd MA Program felvételi követelmények).

Természetesen követelmények doktori fokozat Antropológia

  • Minimum kredit megfelelő mester követelményeknek (részterületek, ANTH 501 és 504, és választani): 30
  • Választani (kivéve a ANTH 580, 590, 591, 599, 698, 699, és köztük legfeljebb 8 kredit a ANTH 597, és legfeljebb 8 kredit természetesen a munka kívül az antropológia) kell választani a tanácsot a hallgató útmutatást bizottság és az írásbeli jóváhagyást a szék: 26
  • ANTH 699, disszertáció, mint fenntartásához szükséges regisztráció belépés után a jelöltséget.
  • Összesen minimum hitel óra: 56

Diákok, akik MA egy másik egyetemen, vagy egy másik fegyelem kérhet hitelt maximum 30 óra hitel felé PhD, és kérhetnek mentességet egy vagy több részterület terjesztési követelmények alapján a korábbi diplomás tanfolyam az érintett terület. A diákok foglalkoznia kell olyan kérelmeket a Graduate Studies igazgatója.

Idegen nyelv és kutatási készség

Lásd nyelvi követelmény, hogy a mester fokozatot. Befejező hallgatók MA egy másik egyetemen, hogy a szükséges nyelvvizsga nyújthat be bizonyítékot miután meggyőződött ennek a követelménynek. Bizonyos esetekben a választott kutatási területen a hallgató előírhatja bemutató további nyelvtudás (pl hiánya miatt jelentősége a nyelvi kompetencia korábban bizonyított). A diákok kérjen tanácsot tagjait a doktori bizottság tekintetében megfelelő nyelvet és kutatási készségek a törekvés a személyre szabott tanulmányi programok.

Felvételi jelöltséget

El kell ismerni, hogy jelöltsége Doctor of Philosophy Antropológia, a hallgatónak rendelkeznie kell legalább elégedett a minimális tanfolyam hitel követelmény (legalább 56 óra, exkluzív tanfolyamok osztályozott alábbi B-, a GPA 3,5 vagy annál jobb) és a nyelvi követelmények meghatározva a hallgató doktori bizottság. Ezen túlmenően, a hallgató köteles:

  1. egy írásbeli vizsga, amely három irodalom területeket (amelyek közül az egyik lehet egy regionális kompetencia vizsgálat)
  2. javaslatot tesz a dolgozat kutatási projekt kollokvium előtt az osztály
  3. át a szóbeli vizsga által kezelt útmutatást bizottság, amelyben kérdéseket egyaránt foglalkoznak az írásbeli vizsga és a kollokvium
  4. Hat hónapon belül a felvétel után a jelöltséget, nyújtaniuk egy értekezés által jóváhagyott tájékoztató a hallgató doktori bizottság.

Neve

Minden doktorjelölt bizonyítania kell a képességét, hogy teljes az eredeti kutatási projekt, és benyújtja az eredményeknek az értekezés elfogadható a hallgató doktori bizottság. Jóváhagyását követően a bizottság, az értekezés kell védeni a közös védelmi részt vett a jelölt bizottság egy külső olvasó által kijelölt képviselő a dékán a Doktori Iskola és a többiek, akik szeretnének részt venni. A sikeres védekezés és benyújtása a dolgozat a Doktori Iskola töltse ki a követelményeket odaítélésének fokát Doctor of Philosophy antropológia.

Irányelvek Graduate Study in Anthropology

A diákok azt tanácsolják, hogy kikéri az osztály Irányelvek Graduate Study kiegészítő információkat diplomás orientáció, mentori, finanszírozás, time-to-fokos elvárások és fokú követelményeknek.

Szakmai fejlődés

A program központi célja, hogy a vonat a diákok a fejlesztés eredeti kutatás tervezése, valamint a kommunikáció megállapításait közzétehető papírokat. Kar és a diákok alakítsanak ki szoros munkakapcsolatot. Független tanulmány ösztönzik és szorosan végigvezeti tanulmányi tanácsadás.

A tanszék ad otthont a nyári ülésszak nevű osztályt Régészeti Field School program, ahol a diákok a lehetőséget, hogy keresni hitel, valamint a nyereség gyakorlati gyakorlati tapasztalatokra. Kirándulások 2014 szereplő feltárás képzés és a tudományos elemzési technikák egy történelmi 17. századi épület New Yorkban. Binghamton Egyetem is büszkélkedhet a Public Archaeology Facility, az egyik legnagyobb lehetőség a maga nemében az országban.

A Karrier Resource Library elérhető, mint egy eszköz a diákok megtanulják, hogyan kell használni az antropológiai ismeretek ipari, üzleti, menedzsment és egészségügyi kutatás; hogyan kell tanítani antropológia; karrier független tanácsadók; néprajzi kutatás; készül vált egy alkalmazott antropológus; és a természet antropológiai terepmunka.

Miután végzett

MA diplomások készek lenni oktatói közösségi főiskolák vagy folytatni doktori tanulmányokat. Újabb doktori diplomások alkalmazott pozíciókat a New York-i Állami Egészségügyi Minisztérium, a National Geographic Society, Múzeum Nemzetközi Népművészeti, Purdue Egyetem és a University of Tennessee.

határidők

Fall: Január 15. (finanszírozási) / 15 ápr

Tavasz: október 15

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Binghamton University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 - 5 Év
Nappali
Price
12,921 USD
(Resident); $ 24.261 (nem rezidens)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019