A Ph.D. célja A biodiverzitás és természetvédelem területén a képzett hallgatóknak alapos megértést és integrált ismereteket kell biztosítaniuk a fejlett alkalmazható elméletek terén a specializáció területén. Ph.D. A biodiverzitás és természetvédelem területén tisztán tudományos alapú kutatás folyik, amelyben a jelölteknek bizonyítaniuk kell a magas szintű kutatási képességeket, és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást kell nyújtaniuk a szakterület határain.

A biológiai sokféleség és természetvédelem PhD fokozott szintű intellektuális, elméleti és gyakorlati tudományos ismereteket, valamint a tanulmányi területtel kapcsolatos problémákra való betekintést és a modern kutatás fejlett kísérleti módszereinek és technikáinak alkalmazását, valamint az alapvető ismereteket igényli. tudományos és tudományos értékek a kutatási adatok szóbeli és írásbeli előállításában, feldolgozásában, értelmezésében és bemutatásában.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

Utoljára frissítve Augusztus 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
3 - 6 Év
Nappali
Price
3,500 USD
A tandíj becslése évente | Szállás becslése: évi 2500 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020