PhD / DCom az adózásban

Általános információk

Program leírás

A pályázónak a pénzügyi és kereskedelmi szektorban alkalmaznia kell az alkalmazott speciális kompetenciákat az adózási elvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. A jelöltnek bizonyítania kell az eredeti és független tudományos munkát.

Felvételi követelmények: A jelölt, aki birtokában van egy egyetemi alapú adózás-orientált mester képesítést az új NQF 9 / Old NQF 8. szintre pályázhat felvételi e képesítést. Alternatív megoldásként bármely más kapcsolódó képesítést a program-specifikus minimális szintű kompetenciával a New NQF 9 / Old NQF 8. szintjén, és a kapcsolódó tapasztalatokat, amelyek a számviteli tanszék szempontjából relevánsnak és elégségesnek tekinthetők.

A program regisztrálásának (és / vagy folyamatos regisztrálásának) véglegesítése a kérelmezők számára a szervezeti igényeknek megfelelő. Az ilyen követelmények általában magukban foglalják az előkészítő munkát, amely egy, a tanszék által jóváhagyott kutatási javaslathoz vezet. Az előkészítő munka lehetséges példái az olvasás előtti, az irodalmi áttekintések, a koncepció fejlesztése és a készségek és / vagy tudásfejlesztés célját szolgáló rövid kurzusok sikeres befejezése. A pályázóknak szintén meg kell felelniük a kutatási javaslatok sikeres megóvására külön vitákon.

Kapcsolattartási adatok: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb