A pályázónak a pénzügyi és kereskedelmi szektorban alkalmaznia kell az alkalmazott speciális kompetenciákat az adózási elvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. A jelöltnek bizonyítania kell az eredeti és független tudományos munkát.

Felvételi követelmények: A jelölt, aki birtokában van egy egyetemi alapú adózás-orientált mester képesítést az új NQF 9 / Old NQF 8. szintre pályázhat felvételi e képesítést. Alternatív megoldásként bármely más kapcsolódó képesítést a program-specifikus minimális szintű kompetenciával a New NQF 9 / Old NQF 8. szintjén, és a kapcsolódó tapasztalatokat, amelyek a számviteli tanszék szempontjából relevánsnak és elégségesnek tekinthetők.

A program regisztrálásának (és / vagy folyamatos regisztrálásának) véglegesítése a kérelmezők számára a szervezeti igényeknek megfelelő. Az ilyen követelmények általában magukban foglalják az előkészítő munkát, amely egy, a tanszék által jóváhagyott kutatási javaslathoz vezet. Az előkészítő munka lehetséges példái az olvasás előtti, az irodalmi áttekintések, a koncepció fejlesztése és a készségek és / vagy tudásfejlesztés célját szolgáló rövid kurzusok sikeres befejezése. A pályázóknak szintén meg kell felelniük a kutatási javaslatok sikeres megóvására külön vitákon.

Kapcsolattartási adatok: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

Utoljára frissítve Augusztus 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
2 - 4 Év
Nappali
Price
3,500 USD
A tandíj becslése évente | Szállás becslése: évi 2500 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020