PhD in Design, technológia és társadalom

Fejlemények a jelenlegi technológia széles körű lehetőségeket a kreatív iparágak. Nyolc alapvető területeken a globális piacon, ahol a kreatív ipar nőhet: tervezés, filmgyártás, zene, animáció, interaktív média, számítógépes játékok, a digitális reklám, gasztronómiai és kulturális örökségét. Kreatív iparágak szüksége tudósok és szakemberek, akik tudják használni az interdiszciplináris gondolkodás képességeit, hogy új megközelítéseket hasznosítására megjelenítési technológiák és a digitális termékek. A világ minden táján, van egy bővülő igény szakértők, akik kreatívan kezelni a konvergencia a különböző kommunikációs platformok, aki képes elemezni, előrejelzésére és változó igényeinek és elvárásainak egyének (mint fogyasztó, illetve a polgárok).

Sokkal inkább, mint a múltban, a kreatív iparágak a mai világban tartalmazzák egyre összetettebb elemek és folyamatok szempontjából forma, a funkció, anyag és gyártási. Következésképpen, egyre fontosabbá válik, hogy megszerezzék az interdiszciplináris megértését új koncepciók a 21. században, mint a interakció tervezés, tapasztalat design, és a szolgáltatás design.

Ez az új interdiszciplináris terepi amely egyesíti az alkalmazott design, a társadalmi és viselkedési tudományok, számítás, és a kísérleti design- igényel kiterjedt megértése az emberi megismerés, az érzelmek és felfogás, a motor rendszerek, informatika, történelem és filozófia a tudomány, a technológia, valamint az információs . Ezért közötti szoros együttműködés kialakítása, számítógépes tervezés, a pszichológia, a szociológia, a történelem, és a média tanulmányok elengedhetetlen.

A fentiek alapján ez a posztgraduális program célja, hogy a hallgatók számára lehetőséget, hogy megszerezzék az alkalmazott, elméleti és kritikai megértése interaktív kommunikáció, élmény tervezése és a szolgáltatás tervezése és fejlesztése, mint a kutatók és / vagy szakemberek. A tervezés, a technológia és a társadalom posztgraduális program a diákok a lehetőséget, hogy megvalósuljon a program egy érettségi projekt (MDes diploma), a diplomamunkám (MA diploma), vagy egy doktori disszertáció (PhD fokozat).

Program oktatási nyelve:
Angol

14 további kurzus Koc University - Istanbul Turkey »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date