1

A PhD Elméleti részecskefizika mindig is része volt a posztgraduális programokat kínálnak Sissa. Több mint száz diák szerezte meg a PhD minősítést elméleti részecskefizikai óta Sissa kezdődött kínál a tanfolyamot.

Évente öt közül választják, hogy részt vegyen ebben a 3 éves program (plusz egy év, ha szükséges) tanulmányi és kutatási. Az első évben a diákok részt mintegy 450 óra posztgraduális amely széles spektrumú témák, kezdve a fenomenológia a formális szempontok elméleti részecskefizika. Minden hallgató választ egy részüket, és adja át a megfelelő vizsgákat az első évben.

2.

A fő kutatási vonalak: Fizika az LHC, fizika túl a Standard Modell, Neutrínó fizika, String Theory, az ADS / CFT levelezés és alternatív Quantum elméletek Gravity. A diákok részesülnek a gazdag környezet tudományos intézmények, a trieszti terület, mint például a Nemzetközi Központ Elméleti fizika (ICTP), a fizika tanszék a trieszti egyetem és az Istituto Nazionale di Fisica nucleare (INFN).

Az elején a második évben, a diákok vállalják, a kutatási projekt felügyelete alatt a Sissa munkatárs vagy egy tudós dolgozik egy partner kutatóintézet (például ICTP és INFN). A doktori fokozat megszerzésének jellemzően 3-4 év kezdete után a program.

Tartózkodásuk során Triesztben, a diákok a lehetőséget, hogy kölcsönhatásba lépnek a mintegy 20 más diákok azonos PhD tananyag, valamint több száz egyéb nemzetközi diákok a különböző Sissa csoportok. Ezen kívül a nemzetközi környezet, a trieszti terület magában foglalja a Nemzetközi Elméleti Fizikai Központ (ICTP) és más nemzetközi intézmények, ami a PhD elméleti részecskefizika meg Sissa páratlan lehetőséget kínál egy nagyon kihívó és ösztönző élményt.

3.

A legutóbbi elhelyezések után PhD Sissa:

  • Utrecht Egyetem, Utrecht, Hollandia
  • Weizmann Institute of Science, Rehovot, Izrael
  • Princeton University, Princeton, USA
  • Technische Universität München, München, Németország
  • Harvard University, Cambridge, USA

Belépés

Minden évben a hőerőmű csoport bérel 5/6 diákok, hogy részt vegyen a Ph.D. program. A diákok szerint kiválasztott írásbeli és szóbeli vizsgát. Jelentkezési határidők, időpontok és a rendelkezésre álló pozíciók rendszeresen felkerül a PhD bejelentések weboldal, ahol akkor is letölthető a jelentkezési lapokat. Sissa hozzájárul felé utazási költségeit részt a vizsgán. Beiratkozás új hallgatók Sissa, és az elején osztályok elméleti részecskefizikai tananyag kerül sor az első évtizedében október. A szokásos időtartama doktori program három év. A negyedik évben megengedett, ha megfelelő indokolt. A kezdeti része a doktori program alapja természetesen a munka, amely tekinthető szerves és elengedhetetlen része a kutatási képzés.

Alkalmazási eljárás az uniós és nem uniós polgárok

A jelentkezőknek meg kell alkalmazni, hogy beléphessen a standard felvételi vizsgát. Van egy vizsgálat ülés évente általában júliusban. Vizsgák áll egy írásbeli tesztből és szóbeli interjú. A listát a problémák már felvételi vizsgák megtalálható a felvételik részben. Az eredmény általában ismert az ugyanazon a napon. A pályázóknak meg kell küldeni papír jelentkezési lapot, amely letölthető a hivatalos bejelentést Sissa weboldalt. A jelentkezőknek, akik nem állampolgárai az Európai Unió két lehetőség kell ismerni, hogy Sissa egy PhD hallgató:

  • hogy adja át a rendszeres felvételi Triesztben (ebben az esetben a pályázati eljárás a fentihez az európai polgárok számára).
  • átadni a tavaszi előválasztás alapuló tudományos és tudományos képesítést. A diákok így kiválasztott ezért be az iskola anélkül, hogy a rendszeres felvételi, de várható, hogy adja át a minősítő vizsgán az első tanév. Jelentkezők iránt érdeklődő részvétele ebben előválasztó kell küldeni papír jelentkezési lapot, amely letölthető a hivatalos bejelentést Sissa weboldalt.
Program oktatási nyelve:
Angol

12 további kurzus International School for Advanced Studies (SISSA) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019