Hivatalos Leírás

A cél a PhD Energy Studies, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet az energia területén tanulmányok. A PhD Energy Studies egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Energy Studies igényel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és az akadémiai értékek termelő, feldolgozó, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.

Felvételi a doktori Energy Studies lehetőleg igényel Mester Energia Studies, bár egy diák egy mesterképzésre kapcsolódó tárgyat, és megfelelő tapasztalattal rendelkezik az energiaiparban, meg lehet fontolni a bevezetést. Általános szabályok a felvételi, ahogyan azt a Természettudományi Kar és az Egyetem, alkalmazni.

A dolgozat egy megfelelő alany, választott egyeztetés után a program koordinátora Energy Studies, szükséges a doktori fokozatot. A képzés biztosított lesz a PhD (Energy Studies).

Program oktatási nyelve:
Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020