Hivatalos Leírás

Ez Ph.D. program középpontjában a fenntartható termelési rendszerek - rendszerek létrehozása az áruk és szolgáltatások eljárások felhasználásával, melyek a következők: a nem szennyező; megőrzése az energia és a természeti erőforrások gazdaságilag megvalósítható; valamint a biztonságos és egészséges munkavállalók, a közösségek és a fogyasztók számára. Tanfolyam és a kutatás vesz egy rendszerszinten és interdiszciplináris megközelítés a problémák tűnő fenntarthatósági problémák, szemben az egyetlen fegyelmi és helyben optimalizált megközelítések célja, hogy így marginális pozitív hatások.

A hallgatók a lehetőséget, hogy a multidiszciplináris kar és a kutatók számos kutatási központok, köztük GIS National Center for felújítás és a Resource Recovery (NC3R), egy nemzetközileg elismert vezető az alkalmazott kutatással felújító, a Center for fenntartható termelésre (CSP) szentelt javítsák környezeti és gazdasági teljesítményének termékek és folyamatok, a Center for fenntartható mobilitás (CSM) összpontosít értékelése környezeti és gazdasági hatásainak alternatív üzemanyag és jármű meghajtási technológiákat, a rendszerek korszerűsítése és a fenntarthatóság Center (SMS), hogy alakul technológiák az optimális életciklus-tervezés, az irányítás, és modernizálása a nagy berendezések rendszerek, a New York-i állami szennyezés-megelőzés Intézete (NYSP2I) összpontosított fokozza a kidolgozását és végrehajtását a szennyezés megelőzési technikák, valamint a NanoPower Research Labs (NPRL) szentelt létrehozása és hasznosítása nano eszközök és anyagok energiatermelés és tárolására.

A doktori program fenntarthatóságát az első program a világon, hogy összpontosítson a fenntartható termelésre. A program célja, hogy előre a kutatás és az oktatás az alternatív energia fejlesztését, a fenntartható tervezés, zöld termékek fejlesztése, az ipari ökológia, és a környezetszennyezés megelőzése.

A program tananyag hangsúlyozza a fenntartható termelési rendszerek, melyek között az áruk és szolgáltatások az alkalmazott eljárások, amelyek a környezetet nem szennyező; megőrzése az energia és a természeti erőforrások gazdaságilag megvalósítható; és biztonságos a munkavállalók, a közösségek és a fogyasztók számára. Tanfolyam és a kutatás hogy egy rendszer szintű és interdiszciplináris megközelítés a problémák tűnő fenntarthatósági problémák.

A diákok a program lesz a lehetőséget, hogy a multidiszciplináris kar és a kutatók számos kutatási központok, többek között az intézet National Center for felújítás és a Resource Recovery, a Center for fenntartható termelésre, a Center for fenntartható mobilitás, a rendszerek korszerűsítése és a fenntarthatóság Center, a New York-i állami szennyezés-megelőzés Intézete, valamint a NanoPower Research Labs.felvételi követelmények


Ahhoz, hogy a felvételi a Ph.D. program fenntarthatóságát, a diákok kell:

  • Van egy érettségi foka egy akkreditált intézmény. (Természetesen a munka tartalmaznia kell legalább egy évben a főiskolán tudomány és egyéves egyetemi matematika, beleértve kalkulus és a statisztika);
  • Graduate Record vizsga (GRE);
  • Hivatalos egyetemi és adott esetben, diplomás átiratát;
  • Megfelelő tanulmányi átlag;
  • Legalább két betű a tudományos és / vagy szakmai ajánlás;
  • TOEFL (vagy IELTS) pontszámot adott esetben a nemzetközi pályázók; és
  • Személyes interjú kari bizottság (telekonferencia útján, ha szükséges).

Nemzetközi pályázók, akiknek anyanyelve nem az angol kell benyújtaniuk pontszámok a Test az angol mint idegen nyelv.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)

7 további kurzus Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date