PhD Gazdasági és Szociális története

A PhD Gazdasági és Szociális története hozta létre a Lisszaboni Műszaki Egyetem 1991-ben és alkalmazkodik az Európai Felsőoktatási Térség 2009-ben. Ez a 3. ciklus kurzus célja, hogy magas színvonalú egyetemi képzés a gazdasági történelem produkál eredeti kutatásokat ezen a területen.


A tanfolyam célja, hogy készítsen szakemberek, nagy kapacitású, értelmezés és válasz a gazdasági és társadalmi változások a hosszú távon, és a kölcsönhatás kronológiai, földrajzi és társadalmi vonatkozásai ezeket a változtatásokat.


A végzett kutatás ISEG kutatási központok - azaz GHES - társadalmi és gazdasági History Research Centre - fontos támogatást nyújtanak a diákok ebben a programban. Ez a központ és a többi kutatóközpontok ISEG, amelyeket szintén értékelni nagyon jó vagy kitűnő, a befogadó központokban a PhD Gazdasági és Szociális története diákok.

Ki a PhD Gazdasági és Szociális története az?

Bárki, aki megszerzésében érdekelt fejlett tudományos képzés és a kutatás során, azzal a céllal, hogy dolgozik kapcsolódó munkahelyek nemzetközi és nemzeti fejlesztési az állami szektorban, a magánszektor, illetve a non-profit szektorban. PhD érettségi lehetővé teszi a diákok, hogy a munka az oktatási és kutatói állások, vezetői és vezetői pozíciókat a nemzetközi és nemzeti szervezetek, tanácsadás, képzés, kutatási projektek, újságírás, tervezési, fejlesztési projektek, közpolitikai tervezés és értékelés, valamint a társadalmi projektek és politika.

Lauguage Az oktatás

Portugál

Hogyan történik a kurzus felépítése?


A PhD Gazdasági és Szociális történelem egy három éves program, amelynek során a diákok meg kell szereznie, összesen 180 ECTS (kredit), azaz a három év teljes idejű munkát. Ez magában foglalja:


• Tanított kurzusra, 60 kredit;
• Előkészítés, benyújtása és a védelem a tézis, 120 ECTS.

Kurzusra tanítják az első évben a program több mint 2 félév. Ők:


• Kutatási módszerek (1. félév), 10 ECTS;
• Kutatási szeminárium I. (1. félév), 10 ECTS;
• választható tantárgy (1. félév), 10 ECTS;
• választható kurzusra (2. félév), 20 ECTS;
• Kutatási szeminárium II (2. félév), 10 ECTS.

Kik pályázhatnak?


Bárki, aki olyan mester fokozatot a következő területeken: közgazdaságtan, menedzsment és pénzügy, valamint a történelem, és bárki mutatja képességeit elérni a program. Diákok, akik szerzett GPA 16 vagy több (20-ból), vagy speciális körülmények között, a diákok, akiknek GPA alacsonyabb, mint 16, de bebizonyították, megfelelő tudományos előkészítése és szakmai tapasztalat is alkalmazni kell.

Milyen kritériumok alapján jelentkezők kiválasztása?


A tudományos bizottság a doktori program választani jelöltek alapján az alábbi kritériumoknak:


• Master és az utolsó fokozat


• Első ciklus (alapképzés) fokozat (GPA) és az utolsó fokozat


• Tudományos és szakmai tapasztalat


• Kutatási javaslat

A pályázatokat a doktori gazdasági és társadalmi története készülnek online az ISEG honlapján. A pályázóknak bizonyítaniuk kell, hogy megfelelnek a felvételi követelményeknek.


Meg kell továbbá csatolja kutatási javaslatot a doktori disszertáció. Elfogadása a kérelmező függ vizsgálatáról szóló tudományos és szakmai tapasztalattal és jóváhagyásával a kutatási javaslatot. Elfogadott pályázók kap egy felügyelő és integrálni kell az egyik fogadó kutatóközpontok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
7,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő