A cél a PhD földtan az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a geológia. A PhD Geológia egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Geológia követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.

A dolgozat egy alapvető geológiai vagy földtudományi probléma mellett egy promoter a hallgató választása; által jóváhagyott osztályvezető és a Természettudományi Kar. Általános szabályok a felvételi, ahogyan azt a Természettudományi Kar és az Egyetem, alkalmazni.

Program oktatási nyelve:
Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020