PhD in Business Administration

Koc PhD program fő célja az, hogy a vonat a diákokat, hogy legyen befolyásos kutatás tudósok a tanulmányi területen a legjobb egyetemekkel világszerte. Az érdekelt hallgatók szeretnének egy tudományos álláspont egy top egyetem, és rendelkeznie kell a motiváció és a képesség, hogy elérje ezt a célt. Emiatt a program nem megfelelő lehetőség azok számára tervez iparban dolgozik.

Három tekintetben a program látszanak, hogy segítsen elérni az elsődleges cél a képzés magas színvonalú kutatói:

A Quality Kar

Koc GSB Kar tagjai PhD-neves PhD programok világszerte, a kutatás-aktív és közzéteszi top folyóiratokban saját szakterületükön (kattintson ide a fenti legfrissebb kiadványok). Emellett számos kari képviselteti magát szerkesztői felülvizsgálat táblák top folyóiratokban.

A program felépítése

Koc University PhD in Business Administration program rugalmas szerkezetű elhelyezésére diákok egyedi célok és háttérrel. Például, PhD jelöltek marketing koncentrálhat a fogyasztói magatartás, stratégia, vagy modellezés, és testre természetesen a munka kell. Ez a testre során számításba kurzus kapcsolódó tudományágak, beleértve a közgazdaságtan és a pszichológia.

Ne feledje, hogy a program követelményeinek összpontosítani elméleti és módszertani ismeretek, amelyek ismerete alapvető fontosságú a minőségi tudományos kutatás.

Hallgatói támogatás

Koc GSB Kar elkötelezett a képzés PhD hallgatók, és együttműködnek velük közös projektek. Publikációt, amelynek eredményeként az ilyen együttműködések tanúsítják, hogy a sikeres ez a megközelítés. PhD hallgatók nagyon korlátozott tanárórát hogy így összpontosítani a kutatási programot, és fejlesszék kutatási képességek nem sok figyelemelterelés idejüket.

Iránt érdeklődő diákok a kísérleti módszerek, van egy külön marketing labor huszonegy labor állomások. Az adatgyűjtés az egyszerűsített köszönhetően speciális szoftvert, amely kezeli a tanulmány bejelentések, résztvevő regisztrációját, és extra hitel feladatok.

Nagy hangsúlyt fektetünk a támogató kultúra körében PhD hallgatók, és elsősorban a közös siker a csoport nem pedig az egyes diákok. Kapott támogató társadalmi környezet kialakítása lehetővé teszi a hallgatók létre értékes kapcsolatokat a kollégák a programban.

felvételi kritériumok

Annak érdekében, hogy a doktori program, a kérelmezőknek ki kell tölteniük az online jelentkezési lapot, és töltse fel a következő; • GMAT / GRE, TOEFL és ALES teszteredmények (GMAT és TOEFL pontszámok meg kell küldeni az intézmény száma 0163 és GRE pontszámot kell küldeni az intézmény szám 0668) Minimális pontszámok a tesztek: GMAT 600 GRE 150 TOEFL 600 (PBT ), 250 (CBT), 100 (IBT) • Egy hivatalos akadémiai átirat minden egyetemen vett részt • a nyilatkozat célja leírja a javasolt terület a tanulmány, és miért készült ez a program.

• Három (vagy több) ajánlólevél. A jelöltek feladata, hogy az elérhetőségét, akik majd töltse ki a referencia levél az online jelentkezési lapot. Ők lesznek ellátva a web-linket a hivatkozás levél formájában e-mailben.

• Az önéletrajz • Nevezési díj fizetési bizonylatot kiválasztott jelentkezőket interjúra hívják a Graduate School of Business.

Ösztöndíj

Felvett hallgatók választhatnak az alábbi két ajánlat: tandíjat mentességet (49000 TL / év), valamint 1800 TL havi járandóságot. A havi ösztöndíj emelkedik 2200 TL után a hallgató megfelel a PhD selejtezőn.

További előnyök:

1.. Minden diák kap egy laptop és magán-egészségbiztosítást.

2.. A diákok a sikeres folyamatos kapnak utazási alapok, hogy részt vegyen a tudományos konferenciák és találkozók.

3.. PhD hallgatók is fel lehet ajánlani havi ösztöndíj akár 3000 TL keresztül külső finanszírozású kutatási támogatások és projektek.

Diákok, akik kapják ösztöndíj más forrásokból (például TÜBİTAK ösztöndíj vagy külső finanszírozású kutatási támogatások és projektek) jogosultak a következő előnyöket nyújt az egyetem: Kutatási Díj: 1800 TLC. Lakhatási támogatás: 525 TL / hó a hallgatók, akik nem használják a szabad lakások javára.

Program oktatási nyelve:
Angol

14 további kurzus Koc University - Istanbul Turkey »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 - 5 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date