Hivatalos Leírás

A Singapore Management University (SMU) PhD in Business program fejleszti a kivételes tudósok, akik jól ismerik a gondjait az üzleti világ, és akik képesek folytatni élvonalbeli független kutatást szakterületek beleértve pénzügy, marketing, Operations Management, Szervezeti magatartás és emberi erőforrások, és a stratégiai menedzsment és szervezet.

A programot a SMU Lee Kong Chian School of Business, amely egyike a legfiatalabb intézmények világszerte ruházni EQUIS és AACSB akkreditációt. Az akkreditációt valamennyi programot, beleértve a doktori. Kar tagjai az iskolában folyamatosan közzéteszi elsőrangú üzleti lapokban, és a szigorú és intellektuálisan stimuláló tananyag felkészíti a diplomások különböző pályára az egyetemek és az ipar.

A Singapore Management University (SMU) Lee Kong Chian School of Business kínál:

PhD in Business (pénzügy)
Ez a szigorú és intellektuálisan stimuláló program hangsúlyozza a fejlett tanulmány a következő területeken: pénzügy, közgazdaságtan, statisztika és kvantitatív kutatási módszerek. A program által tanított egy csoport dinamikus kar, akik következetesen közzéteszi felső pénzügy folyóiratokban.

Végén a program, diplomások lesz a szükséges készségeket, hogy végezzen alapos kutatást adott al-mező a pénzügyi, mint eszköz árak, vállalati pénzügyek és a piaci mikrostruktúra. Diplomások is van egy széles körű elismerést a területen kulcsfontosságú kutatási kérdések. Tekintettel az óriási jelentősége finanszírozás a globális gazdaság, diplomával ez a program jól felkészült a különböző pályára az egyetemek, az ipar, a nemzetközi szervezetek és az állami szektor.

A széles körű kutatás erősségei közé tartozik az eszközárak; Vállalati pénzügyek és kormányzás; Fedezeti alapok; Intézményi befektetők; Market Microstructure; És a saját tőke.

PhD in Business (Marketing)
Ez a program vonatok a diákok, hogy végezzen szigorú és megfelelő kutatás a megértésére és előrejelzésére, marketing akciók a vállalatok és vezetők, és a fogyasztói magatartás. Ez egy rendkívül szelektív programot célzó képzési hallgatók lesz marketing kar felső rétegű kutatások középpontjában iskolákban.

A tanulási tapasztalat magában foglalja a vállalkozás tanfolyam egész SMU és szoros együttműködés, és az expozíció, világhírű marketing kar tagjai, akik kínál fejlett kutatási téma tanfolyamok. PhD hallgatók is kihasználhatja a források SMU világszínvonalú kutatási intézetek és központok, mint például a Centre for Marketing és Kiválósági Intézet Service Excellence.

A széles körű kutatás erőssége az E-Retailing; Digitális marketing; A marketingesemények pénzügyi hatása; És az érzelmek és érzelmek szerepe a fogyasztók döntéshozatalában.

PhD in Business (Operations Management)
Ez a rendkívül versenyképes program nagy hangsúlyt fektet az elméleti kutatások gyakorlati jelentősége. A diákok várhatóan teljes szigorú tanfolyam, szorosan együttműködnek a Operations Management kar tagjai, és részt vesz a rendszeres kutatási szemináriumok.

A hallgatók is lehetőségük nyílik, hogy kölcsönhatásba lépnek a híres csereösztöndíjat különböző részein a világ. A program célja, hogy tegye a diplomások kar pozíciókat a vezető egyetemek, és vezetői pozíciókat az iparban, az állami szektor és a nemzetközi szervezetekkel.

A széles körű kutatási erősségek közé tartoznak az E-Commerce & Omnichannel Retailing; Egészségügyi műveletek menedzsmentje; Termék és szolgáltatás tervezés és fejlesztés; Beszerzési és beszerzési menedzsment; Supply Chain Management; És fenntartható mûveletek.

PhD in Business (Szervezeti magatartás és humán erőforrás - OBHR)
A program felvértezi a hallgatókat a tudás, készségek és képességek, hogy végezzen nagyon szigorú kutatás OBHR főbb kutatóegyetemek világszerte. A program által oktatott nemzetközi csoportja kar tagjai, akik következetesen közzéteszi területén legelismertebb folyóiratok, biztosítja a gyakorlati képzés a kutatás már a kezdet, valamint a stimuláló tananyag hangsúlyozva pszichológiai alapjait, a szervezeti viselkedés és az emberi erőforrások, a statisztika és kutatási módszerek. A tápláló megközelítést fogadott el a kar tagjai, akik segítenek a diákok sikerül a munkaerőpiacon, és a karrierjük.

A széles körű kutatás erősségei közé tartozik a kreativitás; Kultúra; Etikus viselkedés; Ítélet és döntéshozatal; Éberség; Szervezeti igazságosság; Teljesítménymérés; És Trust.

PhD in Business (Strategic Management & Organisation)
Ez a program felvértezi a hallgatók a készségek, ismeretek és kompetenciák, hogy végezzen magas színvonalú kutatás területén a stratégiai menedzsment és a szervezetek. A diákok választhatnak, hogy a kutatási témák a különböző részterületek belül tartományok stratégiai irányítás és szervezés elmélet, a vállalati és az üzleti stratégia, az innováció, a technológia menedzsment, a vállalkozás, és a vállalatirányítás.

A program biztosítja szigorú képzésben oktatók, akik rendszeresen közzéteszi top tudományos folyóiratokban. Ez biztosítja, hogy a diákok jól felszerelt kezdeni a tudományos pályára illetékes, független és megjelent a kutatók.

A széles körű kutatási erősségek közé tartozik a vállalkozói szellem, innováció, nemzetközi üzleti, szervezeti elmélet és stratégiai menedzsment.

PhD in Business Program felépítése


A PhD in Business egy teljes munkaidőben program, a maximális pályázatát az öt évet. Az első két év tanulmányi, a diákok beiratkozik intenzív kurzusok építeni a kutatási mélysége és szélessége. A tanfolyam célja, hogy felkészítse a tanulókat a dolgozat a kutatás. A diákok kötelesek ülni egy PhD minősítő vizsga (QE), hogy értékelje azok elsajátítását az alapvető fogalmak és elméletek. A sikeres befejezése a QE, a hallgató legyen arra, hogy csatlakozzanak a dolgozat, amely alapján az eredeti, független kutatás.

Framework

 • 6 alapképzés (6 tanegység) - 2 választó (2 tanegység) - 4 speciális kutatási téma Tanfolyamok (4 tanegység) - PhD disszertáció (28 tanegység)

Orális Védelmi Az értekezés javaslat

Ez egy előadás a javasolt téma a dolgozat bizottság. Egy írásbeli dolgozat javaslatot kell majd benyújtani a bemutató előtt. A felügyelő, a szakértelem a választott téma, fogja kinevezni. Ő irányítja és mentorok a diák az egész dolgozat munkát.

Orális Védelmi és lezárása a doktori értekezés
Ez egy szóbeli az írásbeli dolgozat jelentést a bizottság. Miután esetleges felülvizsgálata (ek) a jelentés és teljesítését követően a szükséges követelményeket, a Bizottság javasolni fogja, hogy az egyetem oda a PhD fokozatot.

Felvételi követelmények

 • Legalább egy jó főiskolai diplomát. A mesterképzésre hasznos, de nem szükséges.
 • Jó GRE vagy GMAT eredményeket.
 • Jó TOEFL vagy IELTS pontszámok (a pályázók, akiknek tanítási az alapképzési / mesterképzési szint nem volt angol nyelven).

PhD hallgatók szakmai fejlődés

Diákok is biztosított szakmai képzés. Ezek közé tartozik a tanítás, angol kommunikációs és prezentációs készség, valamint a szakmai előmenetel műhelyek, mint interjú elkészítése. Továbbá, a diákok is van lehetőség, hogy megosszák egymással kutatási hozzájárulást a nemzetközi kutatói közösség révén neves referált kutatási konferenciák, Szingapúrban és külföldön. SMU finanszírozást biztosít a hallgatók, hogy részt vegyen az ilyen konferenciákon.

Ösztöndíjak

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre

A szingapúri menedzsment egyetem (SMU) PhD programok: kutatási kiválóság az egész vezetés, társadalomtudomány és számítástechnika

Az Ázsia egyik vezető egyeteme, a Szingapúri Menedzsment Egyetem (SMU) világszerte ismert kutatása és megkülönböztetett tanítása. Generál élvonalbeli kutatás globális hatása, és célja, hogy készítsen széles körű, kreatív és vállalkozó vezetők. Otthon több mint 8300 egyetemi és posztgraduális hallgatók, SMU ismert interaktív és technológiailag-kompatibilis pedagógiai szeminárium-szerű oktatás kis létszámú csoportok. Az egyetem tartalmaz hat iskolában - Iskola Számviteli, Lee Kong Chian School of Business, Közgazdasági, School of Information Systems, School of Law és School of Social Sciences - széles választékát kínálja a bachelor, master és doktori képzési programok különböző tudományágak .

SMU kínál négy PhD programok:

 1. PhD in Business, szakterületekkel:
 • pénzügy
<li>   &eacute;rt&eacute;kes&iacute;t&eacute;s</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Szervezeti magatart&aacute;s &eacute;s Emberi Er&#337;forr&aacute;s</li>
<li>    Strat&eacute;giai menedzsment &eacute;s szervezet</li>

Közgazdaságtudományi PhD

  PhD a pszichol&oacute;gi&aacute;ban

  PhD inform&aacute;ci&oacute;s rendszerek (sz&aacute;m&iacute;t&aacute;stechnika &eacute;s menedzsment)

Előnyei Folytatódó SMU PhD

 • A SMU felkészíti PhD hallgatóinkat, hogy világszínvonalú akadémiai vagy ipari gondolkodó vezetőkké váljanak szakterületükön, mivel lehetőséget nyújtanak a vezetés, a társadalomtudomány és a számítástechnika mélyebb integrációjára. Diákjaink jól felszerelt, hogy hozzon létre, vagy előállíthat hatásos és valós megoldásokat. A SMU arra ösztönzi a diákjainkat, hogy multidiszciplináris kutatást végezzenek PhD útjuk alatt.
 • Vannak még számos lehetőséget kínál PhD hallgatók részt a kutatásban és az oktatásban csapatok az iskolákban, valamint a SMU kutatóközpontok és intézetek, amely nemzetközileg ismert oktatók, akik a szakértők a saját speciális területeken.
 • Felül az egyetemi képzés, SMU PhD hallgatók is részt vesznek a szakmai fejlesztési tevékenységek (mint például a prezentációs és oktatási készségek fejlesztése). Ez a képzés hasznos során általuk PhD tanulmányokat, valamint azután, hogy diplomás.
 • Mivel a város campus, PhD hallgatók, hogy könnyen hozzáférhessenek az ipari partnerek, akik a kutatási adatok és érvényesítési platformok, valamint SMU kutatási létesítményeket, amelyek tartoznak a saját és közzétett adatbázisok.
 • SMU biztosít a PhD hallgatók ösztöndíj fedezi a tandíjat, és élő ösztöndíjak, valamint a nagyvonalú konferencia finanszírozást diákokat a kutatási hozzájárulást a nemzetközi kutatói közösség.
 • A PhD diplomások találtam jó elhelyezést tekintélyes tudományos intézmények és szakmai szervezetekben.
Program oktatási nyelve:
Olasz

4 további kurzus Singapore Management University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
4 - 5 Év
Nappali
Price
- Ösztöndíjak állnak rendelkezésre
Deadline
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date