Hivatalos Leírás

PhD hallgatók felfedezni a maga nemében egyedülálló kutatási mértékben részt vehessen bennük, így nekik értékes tapasztalatokat, nagy lehetőségeket a jó munkahely, csodálatos és jövedelmező területén a Computer Science and Engineering, ami növeli a keresletet a nap nap után.

Ez egy PhD-program Computer Science and Engineering, különleges Hamad bin Khalifa Egyetem, erős alapvető és korszerű oktatás a diákok, valamint a kutatási tapasztalatok, és a megértés kapcsolódó területeken számítástechnika és az építészet további. A program célja, hogy felkészítsen a tudás és a legmodernebb fejlett terén Computer Science and Engineering, amellett, hogy a technológiai eszközök és szerszámok és technikák szükségesek, hogy vizsgálja meg ezt a gyorsan fejlődő területen. A program azt is előírja az oktatás széles és multidiszciplináris körét és összpontosít intenzív kutatások számítástechnika és az építészet, amely lehetővé teszi trendek specializáció a kortárs területen nagy jelentőséget tulajdonítanak a világon, és a nagy összefüggő Katar Állam, mint például: számítógépes biztonsági rendszerek, szoftverfejlesztés, tudomány számítógép és számítógépes architektúra, integrált áramkörök, robotika, érzékelő technológia, és a kölcsönhatás az emberi és a számítógépet, az elemzés a tömeges adatok, tanulás automatizált, mesterséges intelligencia, számítógépes látás, és tervez grafika, és a mobil számítástechnika és Alihus A vezeték nélküli hálózatok. A diákok lehetőséget kaptak arra, hogy végezzen kutatást égisze alatt egy világszínvonalú oktatók, akik úgy vezetők, mind a saját területén. A diákok hozzáférhetnek a legújabb laboratóriumok és lehetőségek Hamad bin Khalifa Egyetem, beleértve a különleges Hamad bin Khalifa University Research Institutes. A diákok dolgoznak képességeiket, hogy minősíti azokat vállalni a legmagasabb pozíciókat ebben az aktív területen kivételesen, ami erősen versenyez a munkaerő-piac fejlődését.

Ami a diákok, akik nem kaptak a diplomáját, és feltéve, kiemelkedő teljesítményt megszerzése diplomát jóváhagyott, tudnak beiratkozni doktori program hozzáférést biztosított kurzusok száma (9) kiegészítő hitel óra (köztük 3 választható kurzusok).

Diákok kell beiratkozni kívánó doktori át a vizsgálat a program futtatásához vége után a második félévben, és a siker a vita a tudományos Otrouhthm a bizottsághoz benyújtott megbeszélés után a negyedik félév nekik az egyetemen.

Program középpontjában:

A program középpontjában a kulcsfontosságú készségek szükségesek a sikeres karrier kiépítéséhez fejlett terén a Computer Science and Engineering, és a kapcsolódó technológiai területeken. Emellett azt kutatja kutatási módszerek és fejlett algoritmusok és adatszerkezetek, és a számítógépes architektúra, integrált áramkör, az etika és a műszaki írás, és számos kapcsolódó tudományágak.

Diákok kell végeznie egy eredeti és irányított kutatás alatt kar felügyelete, amelynek középpontjában a kortárs problémák terén a számítástechnika és az építészet, nagyon fontos, hogy a világ, és a nagy összefüggő Katar Állam.

A program megfelel a diákok megértsék a területen átfogó módon, valamint biztosítja a rugalmasságot, hogy szakosodott bármely kortárs és modern, saját számítógép-tudomány és az építészet területeken.

Kétségtelen, hogy a multidiszciplináris megközelítés hatályos döntések kiépítését célzó alapvető ismeretekkel fejlődik megfelelően fejlesztéseket, amelyek előfordulnak a területen Computer Science and Engineering, és felszerelésének hallgatókat az eszközök és technikák szükségesek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy nagy lehetőségek és a különböző munkahelyek.

Felvételi követelmények és alkalmazások benyújtásának

A kérelmező köteles szerzett mesterfokozattal vagy főiskolai diplomát egy elismert oktatási intézményben, bármely az alábbi területeken: számítástechnika vagy számítógépes mérnöki vagy elektronikai mérnöki vagy villamosmérnöki, vagy információs rendszerekhez, vagy bármely más területen kapcsolatos számítógépes architektúra tudomány. A diákok tudományágak releváns a mérnöki és a matematika tulajdonosok is alkalmazni kell ezt a programot. A kérelmező köteles továbbá aki egyetemi tanulmányi eredménye határozott preferenciát kérelmezők a korábbi kutatási tapasztalat és amennyiben a kérelmező, hogy erős bizonyíték arra, hogy ő az attribútumokat, hogy jogosult rá, hogy legyen egy tudós és kutató és feltaláló sikeres.

A pályázóknak meg kell felelnie (IELTS) teszt vagy (TOEFL); a nyelvismereti az angol nyelvet. A felperesek lehet e követelmény alól, ha azok eleget tesznek az alábbi feltételeknek:

  • Hogy a kérelmező elvégezte egyetemi tanulmányait oktatási intézményben az ország anyanyelve az angol.
  • A hallgató kell nyújtania egy hivatalos levelet az egyetemről, amely befejezte tanulmányait, ahol; megerősíti kézhezvételét foka egy intézmény számára, hogy a tanítás nyelve az angol. (Ha nem mentesíti az egyébként).
  • Ez az anyanyelve az angol Advanced.

Meg kell jegyezni, hogy a GRE teszt (GRE) nem előfeltétele a felvételi a program, de hogy a magas pontszámot, amely elősegíti hallgató dokumentumok átvételét.

Program oktatási nyelve:
Angol
Hamad bin Khalifa University

2 további kurzus Hamad bin Khalifa University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Deadline
Kérj Információt
Admissions deadline for international students
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Admissions deadline for international students
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Admissions deadline for nationals and residents of Qatar

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Admissions deadline for international students
End Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Admissions deadline for nationals and residents of Qatar
End Date