Hivatalos Leírás

A Közgazdasági Tanszék kínál Közgazdász doktor az egyének, akik szeretnék, hogy folytassák tanulmányaikat az alkalmazott közgazdaságtan túl a mester szinten, és kutatásokat folytat politikai irányultságú kérdések irányítása alatt a kar országos hírű egészségügyi, munkaügyi, közösségi gazdaságtan, és a környezetvédelmi tanulmányok. Ez egy innovatív program, amely a hallgatók elsajátítását fejlett tapasztalati és elemzési módszerek így végezzen magas színvonalú kutatási és hozzájárul a tudásbázis az üzleti, kormányzati, non-profit, és a kutatás beállításokat. A minisztérium vezeti országosan elismert kutatás, amely támogatja a tudományos programokat, elősegíti a gazdasági megértést, és elősegíti a gazdasági fejlődést a triász és az állam.

Osztályok doktori szinten kicsik, és a diákok részesülnek közvetlen és gyakori kölcsönhatások kar. A diákok először dolgozó alkalmazott kutatás elején a programok, és arra ösztönzik, hogy működjön együtt kar azonosítani politikai problémákat akarnak vizsgálja a dolgozat. A PhD hallgatók gyakran dolgoznak kar a támogatás által finanszírozott kutatási és társszerzője papírok bemutatására regionális és országos szakmai találkozókon.

PhD Felvételi

Annak érdekében, hogy felvételt nyert a PhD program a közgazdaságtan, akkor szerzett MA közgazdász hasonló a MA Alkalmazott Közgazdaságtan kínált UNCG. Annak érdekében, hogy egy MA mértékben hasonlónak tekinthető a UNCG MA, a diplomás tanfolyam az alábbiakat kell tartalmaznia:

  • Két posztgraduális szintű képzés mikroökonómia
  • Két posztgraduális szintű képzés a közgazdaságtan
  • Egy posztgraduális szintű tanfolyam makroökonómia

A felvételi döntés alapja egy értékelést négy fő szempont:

  • GRE pontszámok (mennyiségi pontszámot kell esnie felett 70. percentilis)
  • Három ajánlólevél
  • Kiváló teljesítményű végzős közgazdasági képzések
  • A személyes adatok a célok.

A kérelemnek tartalmaznia kell az 1-2 oldalt nyilatkozat felvázolja a tudományos háttér készített, hogy folytassa posztgraduális közgazdasági tevékenysége és hogyan kap egy doktori fokozatot alkalmazott közgazdaságtan segít elérni a karriered céljait.

Ha hiányzik néhány szükséges tanfolyam, akkor lehet, hogy MA képzések során az első évben a doktori tanulmányokat, hogy kiegészítse a korábbi munkát.

PhD fokozat követelményei

A PhD in Economics igényel 60 félév órás tanfolyam, beleértve a dolgozat a kutatás. Akár 18 órán át a 60 órás is lehet fogadni a MA Alkalmazott Közgazdaságtan UNCG vagy hasonló mester közgazdász programban.

Első év

A diákok többnyire 6-9 félév órát félévben. Során az első őszi félévben, akkor kezdje meg a doktori alapvető tanfolyamok, hogy az Ön számára magas szintű képzés mikroökonómia elmélet és az ökonometria. A tavaszi félév, akkor vegye kutatási eszközök tanfolyamok és azt is kezdje meg a területen tanfolyamok munkagazdaságtan, közösségi gazdaságtan, egészségügyi közgazdaságtan, környezeti gazdaságtan vagy a közgazdaságtan, az innováció és a technológia.

Minősítő vizsgák

Minősítő vizsga, amelyek a gazdasági elmélet és ökonometria adagoljuk január befejezése után az első évben a tanfolyam. Meg kell adnia minden vizsga egy fokozatú B vagy annál jobb. Ha nem sikerül egy vizsga, akkor újra megteszi, hogy vizsga egy időben.

Második év

Ebben az évben, akkor kezdje meg a területen természetesen a munka. Ezen a ponton a program, akkor kezdhetjük ág ki szakterületenként az alkalmazott közgazdaságtan. Lehet, egyeztetés után a Graduate Studies igazgatója, úgy dönt, hogy folytassa sajátos érdekeit figyelembe tanfolyam kívül a Department of Economics más diplomás osztályok, beleértve Business Administration, Oktatáskutató módszertana, egészség, politológia, vagy információs rendszerek. Arra is van lehetőség, hogy figyelembe mező tanfolyamok révén közgazdasági osztályok a University of North Carolina a Chapel Hill vagy Duke University keretében North Carolina intézményközi regisztrációs program.

A második évben a doktori munka, meg kell határozni tagja a diplomás kari szolgál a széket a doktori bizottság. Egyeztetve a bizottság elnöke, akkor is válassza ki a kar tagjait, hogy szolgálja a doktori bizottság.

Harmadik év

Során a harmadik évben a doktori tanulmányokat, miközben továbbra is gyűjthet mező tanfolyamok releváns a területeken az érdeklődés, az elsődleges hangsúly lesz azonosítva a kutatás és a téma vagy témák szeretne foglalkozni a dolgozat. A munka során fog tartalmazni felmérések irodalom a választott szakterületen. Ön is kezdenek azonosítani, és adatokat gyűjt egy vagy több empirikus kutatások.

Előzetes szigorlat

Miután befejezte a területen tanfolyamok, a dolgozat tanácsadója, egyeztetve a bizottság fogja kezelni írásbeli és szóbeli vizsgák, amely fedezi az szakirányokon. A sikeres befejezése az említett vizsgák és jóváhagyása a dolgozat téma, akkor elismerte, hogy jelöltsége a doktori fokozat.

A negyedik és az azt követő években

Miután beengedték jelölését, akkor regisztráljon értekezés hitel- és készítsen és nyújtson be egy dolgozat, amely tükrözi független vizsgálatot a gazdasági téma jóváhagyott, a doktori bizottság.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus University of North Carolina Greensboro »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
Free
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019