PhD in Engineering

Rochester Institute of Technology (RIT)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD in Engineering

Rochester Institute of Technology (RIT)

Engineering Ph.D.

Program bemutatása

A doktori program műszaki készíti a következő generációs műszaki vezetők kezelésére néhány igen ijesztő és összetett problémáira a társadalom.

A program célja az, hogy mérnöki végzettségűek, akik téma szakértőit, a tudás területén belül, egy mérnöki fegyelem, és aki sikerrel versenyezhetnek azokkal, akik szerzett szakági doktori mérnöki. Korlátozása helyett diplomások egyes mérnöki területeken (pl. vegyi, számítógép, elektromos, ipari, gépészeti, stb), a program biztosít a hallgatók a rugalmasságot, hogy lesz téma szakértőit, és a mérnöki újítók nyílt architektúra környezetben támogatása szellemi növekedés mellett mind interdiszciplináris utak és határain belül a hagyományos mérnöki szakterületek. Ezzel a megközelítéssel, a program fejleszti világszínvonalú kutatók, akik tőkét kovácsolni a legígéretesebb felfedezések és újítások, tekintet nélkül azok eredetére a mérnöki területen, az interdiszciplináris megoldások valós kihívásokra.

A Ph.D. mérnöki előírja, hogy minden diák, hogy foglalkozzon az alapvető technikai problémák a nemzeti és globális jelentőségű a 21. században. A négy fő iparágak-egészségügy, a kommunikáció, az energia és a szállítás-kezelik külön. Ezek az iparágak hatással minden ember a bolygón, és a hangsúly területek doktorjelöltek és oktatók hozzájárul a tanulmányi és kutatási.

Tanterv

A tananyag a doktori mérnöki biztosít fegyelmi és interdiszciplináris képzések, a kutatás mentori és mérnöki prioritási terület szemináriumokon. A diákok várhatóan fegyelmi gyökerező technikai erőt, hogy végezzen, és töltse ki a független, eredeti és új együttműködő interdiszciplináris kutatás hozzájárul a négy ipari és / vagy társadalmi fókusz területeken. A program áll 66 óra hitel: 30 tanfolyam hitelek, 6 műszaki fókuszterület hitelek, és a 30. a kutatás kredit.

Core tanfolyamok

A hallgatók a teljes következő alapvető tanfolyamok: Interdiszciplináris kutatási módszerek, Mérnöki Analitikákkal Alapítvány, és a mérnöki Analitikákkal választható.

Fegyelem alapítvány tanfolyamok

Alapítvány tanfolyamok építeni mélységet belül fegyelmi mérnöki területen, mint például a gépészeti, elektromos és mikroelektronika tervezés, számítógépes tervezés, az ipari és rendszerfejlesztés, vegyészmérnöki, vagy orvosbiológiai mérnöki.

Ipari prioritási terület tanfolyamok

Kezdve a kurzus Fordítás Discovery a gyakorlatban, ez a szigorú sor négy mérnöki képzések biztosít a hallgatók átfogó lefedettséget a mérnöki kihívások és megoldást megközelíti a négy legfontosabb ipari terület a programmal kapcsolatos: az egészségügy, az energia, a kommunikáció, és a szállítás. A diákok választhatnak a prioritási terület, és töltse ki a megfelelő sor tanfolyamok. Diákok is figyelembe további tanfolyamok általa választott ipar választani.

Fókusz terület választani

A diákok teljes legalább három prioritási terület választani. Ezek a tanfolyamok, választható kurzusok keretében a jelenlegi RIT képzési programok és kapcsolódó prioritási terület a tanulmány által kiválasztott hallgató, hogy speciális tudás és készség-készletek releváns a hallgató értekezés kutatás.

szigorlat

A diákok egy teljes szigorlat végén az első tanév. A vizsga értékeli a hallgató alkalmassági, a lehetséges és a kompetencia a vezető Ph.D. szintű kutatás.

értekezés javaslat

Diákok kell bemutatni a dolgozat javaslatot a dolgozat bizottság legkorábban hat hónappal a szigorlat és legalább hat hónappal megelőzően a jelöltséget vizsga. A javaslat lehetőséget biztosít arra, hogy a hallgató, hogy dolgozza ki a kutatási tervek és visszajelzést kapjanak az irányba, és a megközelítés, hogy a kutatás az ő / ő dolgozat bizottság.

Pályázat vizsga

A jelöltséget vizsga átfogó visszajelzést a hallgató illetően a dolgozat kutatási folyamatban és a várt eredményeket, mielőtt védelmében a teljes dolgozat.

Értekezés bemutatása és védelem

Minden doktorjelölt készít egy eredeti, műszakilag megfelelő, és jól megírt dolgozat. Azt mutatja be, és megvédeni a dolgozat és az ahhoz kapcsolódó kutatás a dolgozat bizottság.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy a felvételi a Ph.D. a program a mérnöki, jelöltek meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

 • Egy érettségi diplomát mérnöki fegyelem egy akkreditált egyetem,
 • Be újra kiemelve oktatási háttér és tapasztalatok,
 • Benyújtása Statement of Purpose kutatási,
 • Benyújtaniuk pontszámok a Graduate Record vizsga (GRE),
 • Küldje hivatalos átiratát (angolul) az összes korábban elkészült graduális és posztgraduális természetesen a munka,
 • Van egy GPA 3,0 vagy magasabb (vagy legalább GPA 3,0 alapítvány természetesen a munka),
 • Küldje el legalább két betű a tudományos és / vagy szakmai ajánlás. Játékvezetők küldjön ajánlólevél e-mailben gradinfo@rit.edu vagy postai úton közvetlenül a végzős regisztrációs szolgáltatások.
 • Vegyen részt egy on-campus vagy telefonkonferencia interjú (adott esetben), valamint
 • egy teljes végzős alkalmazás.
 • Nemzetközi pályázók anyanyelvűek nem angol kell benyújtaniuk pontszámok a Test az angol mint idegen nyelv. Minimális pontszámok 587 (papír alapú) vagy 94 (Internet-alapú) van szükség. International English Language Testing System (IELTS) pontszámok fogadják el helyét a TOEFL vizsga. Minimális pontszámok változik, de az abszolút minimális pontszám a feltétel nélküli elfogadás 6.5.

További információ

Rezidencia

Minden diák a programban kell tölteni legalább három évig rezidens nappali tagozatos diák befejezése előtt mértékét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Rochester, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Rochester, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt