Hivatalos Leírás

Engineering Ph.D.

Program bemutatása

A doktori program műszaki készíti a következő generációs műszaki vezetők kezelésére néhány igen ijesztő és összetett problémáira a társadalom.

A program célja az, hogy mérnöki végzettségűek, akik téma szakértőit, a tudás területén belül, egy mérnöki fegyelem, és aki sikerrel versenyezhetnek azokkal, akik szerzett szakági doktori mérnöki. Korlátozása helyett diplomások egyes mérnöki területeken (pl. vegyi, számítógép, elektromos, ipari, gépészeti, stb), a program biztosít a hallgatók a rugalmasságot, hogy lesz téma szakértőit, és a mérnöki újítók nyílt architektúra környezetben támogatása szellemi növekedés mellett mind interdiszciplináris utak és határain belül a hagyományos mérnöki szakterületek. Ezzel a megközelítéssel, a program fejleszti világszínvonalú kutatók, akik tőkét kovácsolni a legígéretesebb felfedezések és újítások, tekintet nélkül azok eredetére a mérnöki területen, az interdiszciplináris megoldások valós kihívásokra.

A Ph.D. mérnöki előírja, hogy minden diák, hogy foglalkozzon az alapvető technikai problémák a nemzeti és globális jelentőségű a 21. században. A négy fő iparágak-egészségügy, a kommunikáció, az energia és a szállítás-kezelik külön. Ezek az iparágak hatással minden ember a bolygón, és a hangsúly területek doktorjelöltek és oktatók hozzájárul a tanulmányi és kutatási.

Tanterv

A tananyag a doktori mérnöki biztosít fegyelmi és interdiszciplináris képzések, a kutatás mentori és mérnöki prioritási terület szemináriumokon. A diákok várhatóan fegyelmi gyökerező technikai erőt, hogy végezzen, és töltse ki a független, eredeti és új együttműködő interdiszciplináris kutatás hozzájárul a négy ipari és / vagy társadalmi fókusz területeken. A program áll 66 óra hitel: 30 tanfolyam hitelek, 6 műszaki fókuszterület hitelek, és a 30. a kutatás kredit.

Core tanfolyamok

A hallgatók a teljes következő alapvető tanfolyamok: Interdiszciplináris kutatási módszerek, Mérnöki Analitikákkal Alapítvány, és a mérnöki Analitikákkal választható.

Fegyelem alapítvány tanfolyamok

Alapítvány tanfolyamok építeni mélységet belül fegyelmi mérnöki területen, mint például a gépészeti, elektromos és mikroelektronika tervezés, számítógépes tervezés, az ipari és rendszerfejlesztés, vegyészmérnöki, vagy orvosbiológiai mérnöki.

Ipari prioritási terület tanfolyamok

Kezdve a kurzus Fordítás Discovery a gyakorlatban, ez a szigorú sor négy mérnöki képzések biztosít a hallgatók átfogó lefedettséget a mérnöki kihívások és megoldást megközelíti a négy legfontosabb ipari terület a programmal kapcsolatos: az egészségügy, az energia, a kommunikáció, és a szállítás. A diákok választhatnak a prioritási terület, és töltse ki a megfelelő sor tanfolyamok. Diákok is figyelembe további tanfolyamok általa választott ipar választani.

Fókusz terület választani

A diákok teljes legalább három prioritási terület választani. Ezek a tanfolyamok, választható kurzusok keretében a jelenlegi RIT képzési programok és kapcsolódó prioritási terület a tanulmány által kiválasztott hallgató, hogy speciális tudás és készség-készletek releváns a hallgató értekezés kutatás.

szigorlat

A diákok egy teljes szigorlat végén az első tanév. A vizsga értékeli a hallgató alkalmassági, a lehetséges és a kompetencia a vezető Ph.D. szintű kutatás.

értekezés javaslat

Diákok kell bemutatni a dolgozat javaslatot a dolgozat bizottság legkorábban hat hónappal a szigorlat és legalább hat hónappal megelőzően a jelöltséget vizsga. A javaslat lehetőséget biztosít arra, hogy a hallgató, hogy dolgozza ki a kutatási tervek és visszajelzést kapjanak az irányba, és a megközelítés, hogy a kutatás az ő / ő dolgozat bizottság.

Pályázat vizsga

A jelöltséget vizsga átfogó visszajelzést a hallgató illetően a dolgozat kutatási folyamatban és a várt eredményeket, mielőtt védelmében a teljes dolgozat.

Értekezés bemutatása és védelem

Minden doktorjelölt készít egy eredeti, műszakilag megfelelő, és jól megírt dolgozat. Azt mutatja be, és megvédeni a dolgozat és az ahhoz kapcsolódó kutatás a dolgozat bizottság.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy a felvételi a Ph.D. a program a mérnöki, jelöltek meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

  • Egy érettségi diplomát mérnöki fegyelem egy akkreditált egyetem,
  • Be újra kiemelve oktatási háttér és tapasztalatok,
  • Benyújtása Statement of Purpose kutatási,
  • Benyújtaniuk pontszámok a Graduate Record vizsga (GRE),
  • Küldje hivatalos átiratát (angolul) az összes korábban elkészült graduális és posztgraduális természetesen a munka,
  • Van egy GPA 3,0 vagy magasabb (vagy legalább GPA 3,0 alapítvány természetesen a munka),
  • Küldje el legalább két betű a tudományos és / vagy szakmai ajánlás. Játékvezetők küldjön ajánlólevél e-mailben gradinfo@rit.edu vagy postai úton közvetlenül a végzős regisztrációs szolgáltatások.
  • Vegyen részt egy on-campus vagy telefonkonferencia interjú (adott esetben), valamint
  • egy teljes végzős alkalmazás.
  • Nemzetközi pályázók anyanyelvűek nem angol kell benyújtaniuk pontszámok a Test az angol mint idegen nyelv. Minimális pontszámok 587 (papír alapú) vagy 94 (Internet-alapú) van szükség. International English Language Testing System (IELTS) pontszámok fogadják el helyét a TOEFL vizsga. Minimális pontszámok változik, de az abszolút minimális pontszám a feltétel nélküli elfogadás 6.5.

További információ

Rezidencia

Minden diák a programban kell tölteni legalább három évig rezidens nappali tagozatos diák befejezése előtt mértékét.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)

7 további kurzus Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date