A doktori értekezésen keresztül, amelyben a végzettség végül csúcspontba kerül, egy képesítő hallgató igazolja a független és eredeti tudományos munkát. A dolgozat döntő mértékben hozzájárulna a tantárgy és a kutatás területének megismeréséhez és betekintéséhez. A képesítő hallgatók bemutatják az alkalmazott kompetenciákat a kutatási módszertan terén, valamint a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikációt a kutatási folyamatban és az eredményeket. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy reflektáljon kutatási döntéseire és alkalmazásaira, hogy megismerje azok hatását az információs technológia menedzsment iparának kutatásainak holisztikus összefüggéseiben.

Felvételi követelmények

Releváns mesterfokozat az NQF 9. szintjén, 65% -os átlaggal. A Vezetési Kar dékánja megtagadhatja a hallgatói doktori képesítésbe való felvételt, ha úgy véli, hogy a hallgató tudományos háttere nem elegendő a javasolt tanulmányhoz.

Elérhetőségeit

Név: Dr. B Gatsheni
Tel .: 27 (0) 11559 1506 / e-mail: bgatsheni@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

Utoljára frissítve Augusztus 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
2 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
3,500 USD
A tandíj becslése évente | Szállás becslése: évi 2500 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020