A DLitt és Phil ipari szociológia egy olyan fejlett szintű tanulmány, amelyben a jelöltnek független kutatást kell végeznie, és olyan dolgozatot kell elkészítenie, amely bizonyítja, hogy hozzájárul a terület tudásához. A fokozatot csak az értekezés alapján értékelik, és a jelöltnek meg kell győződnie arról, hogy a Szociológiai Tanszék és a Bölcsészettudományi Kar a dolgozat saját, önmagában végzett munkája. A záró értekezés benyújtásakor vállalnia kell, hogy más intézményhez nem nyújtották be vizsgálatra és képesítés megszerzésére.

Felvételi követelmények

A belépést akkor kell fontolóra venni, ha az egyetemi szintű ipari szociológia / szociológia végzettséggel rendelkezik az NQF 8. szintjén. Ha egy hallgató nem felel meg a fent említett követelményeknek, a felvételt a Kar dékánja adhatja meg. , az osztály elnökének ajánlása alapján.

A tanszéknek a jelentkező regisztrációja előtt külön jóvá kell hagynia a tanulmányi területet, a kutatási témát, a módszertant és a problémameghatározást.

Elérhetőségeit

Név: Prof K Naidoo
Tel: 011 559 3706 / e-mail: kammilan@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

Utoljára frissítve Augusztus 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Price
3,500 USD
A tandíj becslése évente | Szállás becslése: évi 2500 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020