Program leírás

School Psychology az elvek alkalmazását a pszichológia a tanulás és fejlődési folyamatok a gyermekek és serdülők. Iskolapszichológus magatartás pszichológiai és oktatási értékeléseket megtervezéséhez javító programokat a diákok, tanácsot diákok tanulási és iskolai beilleszkedési problémák, egyeztet az iskolai személyzet és a szülők kidolgozása és végrehajtása, oktatási és pszichológiai programok iskolák, és értékeli az iskolai programok.

A Ph.D. program iskolai pszichológia alapját az a tudós-orvos modell képzés. Az APA-akkreditált * PhD program iskolai pszichológia alapját az a tudós-orvos modell képzés. A program követi a gondolatot, hogy a gyakorlat és a kutatás kölcsönösen befolyásolják és erősítik egymást. A program felkészíti a diákokat, hogy integrálja a tudományos ismeretek és készségek valamennyi szakmai tevékenység fejlesztése, az empirikusan megalapozott gyakorlat nevében is folyik, és szemléltetik a jogi és etikai normák a pszichológia szakma.

Ezek a programok általában egy ötéves, 120 hitel órás program. Négy év töltött teljes idejű tanfolyam a UCA, és az ötödik évben egy teljes munkaidős szakmai gyakorlat egy iskolában vagy más megfelelő beállítást. Nagy hangsúlyt helyezünk a gyermekek mentális egészség előmozdítása, az elsődleges megelőzés és beavatkozás széles körű közösség kapcsolatos problémákat érintő gyermekek, a családok és az iskolák. Ebben és más módon, a program fogékony a folyamatos társadalmi aggályok néző gyerekek. Ez előkészíti a diplomások dolgozni iskolák, klinikák, közösségi intézmények és kórházak.

Az elsődleges cél a program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy támogassák és empirikusan támogatott pszichológiai szolgáltatások gyerekek, fiatalok, családok, és az iskolák. A program alapja a központi meggyőződés, hogy az iskolai pszichológusok egyedülálló és értékes hozzájárulást jelent a társadalom nyújtása révén tudományosan megalapozott megelőzés és a beavatkozás szolgáltatásokat. A szükséges minőségi iskolai pszichológiai szolgáltatás már erősen érezhető az egész állam Arkansas, az Egyesült Államokban, és azon túl. A Ph.D. programot megfelel ennek az igénynek pragmatikusan hangsúlyozásával mentális egészség előmozdítása, a megelőzés és a beavatkozás az egyén, a csoport és a szisztémás / programadó szinten.

Belül elhelyezkedő Pszichológia Tanszék és tanácsadás a College of Health and Behavioral Sciences, a program hangsúlyozza a szakmai identitás az iskolai pszichológusok tágabb területén a pszichológia, a szélessége és mélysége a szakmai képzés, amely felkészíti a jelölteket, hogy hozzáértő végezze el a különböző iskolai pszichológia funkciók, és az oktatás, amely értékek és a kulturális sokféleséget tiszteletben a jelöltek számára, kar, és a szolgáltatást igénybe vevők.

APA Akkreditációs

A doktori program School Psychology 2000-ben kezdődött és az akkreditált Amerikai Pszichológiai Társaság (APA).

Kapcsolatos kérdések a program akkreditált státuszt kell irányítani a Akkreditációs Bizottság:

 • Hivatal Program Konzultáció és Akkreditációs
 • Amerikai Pszichológiai Társaság
 • 750 1st Street, NE, Washington, DC 20002
 • Telefon: (202) 336-5979 / E-mail: apaaccred@apa.org
 • Web: www.apa.org/ed/accreditation

Program céljai, tananyag, engedélyeztetést, és egyéb adatok

 • Student Felvételi, Eredmények, és egyéb adatok
 • Program céljai
 • Minta tanterv & tantárgyleírásokat
 • Doktori praktikum és szakmai információk
 • Tanúsítás és engedélyeztetést Arkansas
 • Praxis információ: https://www.ets.org/praxis/prepare/materials/5402
Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus University of Central Arkansas »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
120 Óra
Nappali
Price
- lásd Tandíj Árak táblázat alapján költség és díjak
Helyszínek szerint
Dátum szerint