PhD képzés (a hangsúly az oktatási fenntarthatóság)

Általános információk

Program leírás

PhD képzés (Oktatási Sustainability)

Megalapozni a keretében a posztmodern társadalomban, és felismerve annak fontosságát, hogy több szempontból, ez a Ph.D. program oktatási Sustainability felkészíti a diákokat a különböző területeken, mint az oktatás, az egészségügy, a szociális munka, a társadalmi igazságosság és közigazgatási vezetés, a fenntartható oktatási gyakorlat a 21. században.

Fenntartható gyakorlatot értjük végzett kutatás, tanítás és tanulás a tudományágak, kultúrák és nemzetiségek felvállalása és a globális jövőkép az oktatás, amely fejleszti az önismeret, és annak megértése, hogy az Én viszonya az, hogy az emberek, a természet és a kialakított környezet alapvető az egyre tanult ember. Oktatási fenntarthatóság azt jelenti, hogy a program keretében a diákok és oktatók lesz kérdéseket feltenni, amelyek figyelembe veszik a társadalmi környezetet, amelyben élünk, és úgy vélik, a módszereket, amelyek a világ összefügg egymással. A cél az, hogy létrejöjjön kapacitás igényeinek kielégítésére a jelen és a jövő tudósok és szakemberek különböző társadalomtudományi területeken, aki el fogja hagyni a programot készített, hogy túllépjünk a status quo a 20. században bevett gyakorlat, hogy valódi és virtuális oktatási környezet, ahol az aktív tanulást és több szempontból alapozzák meg az egyéni és intézményi szinten. A fokozat célja a pedagógusok az iskolarendszeren belüli, valamint a szakma általában aki elköteleződni állampolgárok is, akik kritikusan gondolkodni, és hajlandó elfogadni az egyéni felelősséget a jólétet a társadalom.

Throu gh a különböző tanfolyamok, a szigorlat és egy értekezés (kutatási dolgozat), a Ph.D. program oktatási Fenntarthatóság az alábbi tanulási eredmények a diákok:

  • Döntetlen a legkülönbözőbb elméleti és gyakorlati szakirodalom hogy dolgozzon ki egy széles körű egyetértés a pedagógiai táj keresztül természetesen olvasmányok és az egyéni kutatási projektek.
  • Végezzen kritikus beszélgetések oktatás a tanuló területen során természetesen szemináriumok és belül kutatási előadások.
  • Tegyük fel, egy oknyomozó irányvonal tekintetében a tanítás és a tanulás érdekében, hogy a diákok dolgozzon ki egy ösztöndíjat a tanítás és tanulás lehetőségei, hogy végezzen szemináriumok és vegyenek részt a kutatásban kapcsolatos oktatási gyakorlatot több mezőben.
  • Tudják látni egy sor kutatási módszerek megjelenítő ismeri a komplexitás a tudás és a potenciális hozzájárulását sokszínű értelmezések módszerek és tudományágak mind természetesen a munka és fejlesztése révén egy mélyreható kutatás.
  • Vegyenek részt eredeti kutatás, amely hozzájárul a pedagógiai tudás a tanuló területen.
  • Fejleszteni tulajdonságok és átadható készségek szükségesek a foglalkoztatás gyakorlását szükségessé a személyes felelősség és a nagyfokú autonómiát élvező kezdeményezés összetett és kiszámíthatatlan helyzeteket, szakmai vagy azzal egyenértékű környezetben.

Minimális Felvételi követelmények

A szokásos minimális felvételi követelmény a master diploma vagy azzal egyenértékű elismert Nipissing University megfelelő fegyelem, de legalább A- állt. Mivel befejezése egy értekezés kötelező része a doktori program, előnyben részesülnek azok a pályázók, akiknek a diplomáját tartalmazza egy független kutatási vetülete, mint egy értekezés vagy nagyobb kutatási papírt.

A pályázóknak, akiknek mester munkája nem tartalmazta a szakdolgozat vagy nagyobb kutatási papír, a kérelem benyújtásának időpontjában, küldjön egy újabb darab eredeti kutatási megfontolásra. Ha a kérelem benyújtásának időpontjában a kérelmező nem tudja bizonyítani az lefolytatását eredeti kutatási elfogadható szinten, ő is ki kell tölteniük egy minősített kutatási papír (QRP) elfogadása előtt.

Minden pályázó köteles biztosítani up-to-date önéletrajz. Minden pályázó köteles levelet nyilatkozatot mintegy 1000 szó megmagyarázza az értéke vállalkozás a doktori fokozat az egyedi körülmények között, a kutatási érdekeit, és a kívánt terület dolgozat a kutatás.

Minden pályázó köteles biztosítani a három tudományos és szakmai ajánlólevél a tanárok vagy a megfelelő szakemberek, akik beszélnek, hogy felkészültségét, és készen posztgraduális tanulmányait a doktori szinten. Legalább két levelet referencia kell lennie azoktól képesítése, hogy az akadémiai képesség és kompetencia a kérelmezőnek. Ajánlólevelet nem lehet bárki, aki személyesen kapcsolódik a pályázó, és ideális esetben jön a több felsőoktatási intézményben.

Mivel ez a program kerül sor, angol nyelven, bizonyítékot a kérelmező képes befejezni tudományos munkát önállóan angol lesz szükség. A pályázóknak is kell kérni, hogy kiegészítő információt.

Magától értetődik, hogy a felvétel a PhD program korlátozott, ezért a pályázók, akik megfelelnek vagy meghaladják a minimális felvételi követelményeket nem garantált belépést.

Utoljára frissítve aug. 2016

Az iskoláról

About Us Sure, we can tell you about our beautiful surroundings and how our students rate us #1 in several student satisfaction surveys, or how our residences are the rated one of the best in Canada, ... Tovább

About Us Sure, we can tell you about our beautiful surroundings and how our students rate us #1 in several student satisfaction surveys, or how our residences are the rated one of the best in Canada, but the best way to experience Nipissing is by visiting us. Kevesebb