PhD képzés (Oktatási Sustainability)

Megalapozni a keretében a posztmodern társadalomban, és felismerve annak fontosságát, hogy több szempontból, ez a Ph.D. program oktatási Sustainability felkészíti a diákokat a különböző területeken, mint az oktatás, az egészségügy, a szociális munka, a társadalmi igazságosság és közigazgatási vezetés, a fenntartható oktatási gyakorlat a 21. században.

Fenntartható gyakorlatot értjük végzett kutatás, tanítás és tanulás a tudományágak, kultúrák és nemzetiségek felvállalása és a globális jövőkép az oktatás, amely fejleszti az önismeret, és annak megértése, hogy az Én viszonya az, hogy az emberek, a természet és a kialakított környezet alapvető az egyre tanult ember. Oktatási fenntarthatóság azt jelenti, hogy a program keretében a diákok és oktatók lesz kérdéseket feltenni, amelyek figyelembe veszik a társadalmi környezetet, amelyben élünk, és úgy vélik, a módszereket, amelyek a világ összefügg egymással. A cél az, hogy létrejöjjön kapacitás igényeinek kielégítésére a jelen és a jövő tudósok és szakemberek különböző társadalomtudományi területeken, aki el fogja hagyni a programot készített, hogy túllépjünk a status quo a 20. században bevett gyakorlat, hogy valódi és virtuális oktatási környezet, ahol az aktív tanulást és több szempontból alapozzák meg az egyéni és intézményi szinten. A fokozat célja a pedagógusok az iskolarendszeren belüli, valamint a szakma általában aki elköteleződni állampolgárok is, akik kritikusan gondolkodni, és hajlandó elfogadni az egyéni felelősséget a jólétet a társadalom.

Throu gh a különböző tanfolyamok, a szigorlat és egy értekezés (kutatási dolgozat), a Ph.D. program oktatási Fenntarthatóság az alábbi tanulási eredmények a diákok:

  • Döntetlen a legkülönbözőbb elméleti és gyakorlati szakirodalom hogy dolgozzon ki egy széles körű egyetértés a pedagógiai táj keresztül természetesen olvasmányok és az egyéni kutatási projektek.
  • Végezzen kritikus beszélgetések oktatás a tanuló területen során természetesen szemináriumok és belül kutatási előadások.
  • Tegyük fel, egy oknyomozó irányvonal tekintetében a tanítás és a tanulás érdekében, hogy a diákok dolgozzon ki egy ösztöndíjat a tanítás és tanulás lehetőségei, hogy végezzen szemináriumok és vegyenek részt a kutatásban kapcsolatos oktatási gyakorlatot több mezőben.
  • Tudják látni egy sor kutatási módszerek megjelenítő ismeri a komplexitás a tudás és a potenciális hozzájárulását sokszínű értelmezések módszerek és tudományágak mind természetesen a munka és fejlesztése révén egy mélyreható kutatás.
  • Vegyenek részt eredeti kutatás, amely hozzájárul a pedagógiai tudás a tanuló területen.
  • Fejleszteni tulajdonságok és átadható készségek szükségesek a foglalkoztatás gyakorlását szükségessé a személyes felelősség és a nagyfokú autonómiát élvező kezdeményezés összetett és kiszámíthatatlan helyzeteket, szakmai vagy azzal egyenértékű környezetben.

Minimális Felvételi követelmények

A szokásos minimális felvételi követelmény a master diploma vagy azzal egyenértékű elismert Nipissing University megfelelő fegyelem, de legalább A- állt. Mivel befejezése egy értekezés kötelező része a doktori program, előnyben részesülnek azok a pályázók, akiknek a diplomáját tartalmazza egy független kutatási vetülete, mint egy értekezés vagy nagyobb kutatási papírt.

A pályázóknak, akiknek mester munkája nem tartalmazta a szakdolgozat vagy nagyobb kutatási papír, a kérelem benyújtásának időpontjában, küldjön egy újabb darab eredeti kutatási megfontolásra. Ha a kérelem benyújtásának időpontjában a kérelmező nem tudja bizonyítani az lefolytatását eredeti kutatási elfogadható szinten, ő is ki kell tölteniük egy minősített kutatási papír (QRP) elfogadása előtt.

Minden pályázó köteles biztosítani up-to-date önéletrajz. Minden pályázó köteles levelet nyilatkozatot mintegy 1000 szó megmagyarázza az értéke vállalkozás a doktori fokozat az egyedi körülmények között, a kutatási érdekeit, és a kívánt terület dolgozat a kutatás.

Minden pályázó köteles biztosítani a három tudományos és szakmai ajánlólevél a tanárok vagy a megfelelő szakemberek, akik beszélnek, hogy felkészültségét, és készen posztgraduális tanulmányait a doktori szinten. Legalább két levelet referencia kell lennie azoktól képesítése, hogy az akadémiai képesség és kompetencia a kérelmezőnek. Ajánlólevelet nem lehet bárki, aki személyesen kapcsolódik a pályázó, és ideális esetben jön a több felsőoktatási intézményben.

Mivel ez a program kerül sor, angol nyelven, bizonyítékot a kérelmező képes befejezni tudományos munkát önállóan angol lesz szükség. A pályázóknak is kell kérni, hogy kiegészítő információt.

Magától értetődik, hogy a felvétel a PhD program korlátozott, ezért a pályázók, akik megfelelnek vagy meghaladják a minimális felvételi követelményeket nem garantált belépést.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date