Hivatalos Leírás

A doktori célja, hogy fejlesszék a készségek és kompetenciák szükségesek, hogy sikeresen végre egy szilárd kutatás-orientált innovatív stratégiák és az új korrekciós és megelőző generált hatások környezeti technológiák Geston kutatási tevékenység.

Ezek a vizsgálatok közé tartozik a képzési idő, amely egy egyetemi diploma, illetve 60 kredit szereplő egy vagy több univesitarios mesterképzésben szerint az egyetem képzési javaslatot.

Miután letette a kapcsolódó előirányzatokat a képzés a személyes útvonalát által létrehozott doktori bizottság kezdeményezheti a kutatási időszak és a felkészülés a doktori értekezés.

Ez PhD célja, hogy a vonat vezető kutatók területén a környezeti fenntarthatóság és alapul hivatalos doktori program környezet szerint RD 99/2011 lehetővé holisztikus kutatás minden szempontból a környezet.

Együttműködő szervezetek:

 1. Magasabb Tanács Tudományos Kutatási (CSIC):
  • Pireneusi MTA Ökológiai (IPE)
  • Intézet Szén Chemistry (ICB)
  • Aula Dei Experimental Station (EEAD)
  • Fluid Dynamics Kutató Laboratórium és Tüzeléstani (LIFTEC)
 2. Katolikus Egyetem Portugália
 3. Carlos III Egészségügyi Intézet
 4. Université de Lorraine, Jean Lamour Intézet
 5. Magasabb Szakközépiskola agrármérnöki. University of Lleida
 6. ICRA katalán Intézet Water Research
 7. Université de Pau et des Pays de l'Adour (UPPA).
 8. Kutatások Központja és Food Technology of Aragon (CITA)
 9. UNESCO Chair a School of International Trade (ESCI-UPF)

kutatási Lines

A Doktori Program kínál doktori vonalak által kidolgozott Institute of Environment, a University of San Jorge és az együttműködő szervezetek, amelyek szerint vannak csoportosítva két fő vonal:

 • Globális változás és a fenntartható fejlődés
 • Egészség és fenntartható élelmiszer-termelés

Dirigido a:

Tekintettel a multidiszciplináris és horizontális hogy ezek a tanulmányok, a doktori program középpontjában mind a friss diplomások a következő területeken: a tudomány és a technika, mint a diákok végzős mások, ahol a környezeti tartalmat akarnak kezdeni a karrier az adott környezetvédelem területén a kutatás.

Az is célja a fiatal szakemberek, akik szeretnék megszerezni a szilárd szakértelemmel módszereket, stratégiákat és az innovatív környezetvédelmi technológiák.

Célok:

Az általános célkitűzések a képzési program, ami a hivatalos címe Orvos / Doctor San Jorge Egyetem:

 • Vonat kutatók környezetvédelem területén.
 • Fejleszteni a diákok az ismeretek, képességek és attitűdök a tudományos kutatás.

A konkrét célkitűzések a képzési program, ami a hivatalos címe Orvos / Doctor San Jorge Egyetem:

 • Vonat diákok a tudást az elméleti alapot, amelyre a tudományos módszer és a kísérleti alapja, valamint a használata a módszertant és az információ szükséges a tudományos kutatás, a környezetvédelem területén.
 • A diákok, hogy elképzelni, megtervezése és végrehajtása folyamatának kutatás területén a környezet
 • Ösztönözni a diákokat, azok kritikai elemzése, értékelése és szintézise az új és összetett gondolatok.
 • A vonat a diákok a kutatási eredmények terjesztésére a környezetvédelem területén.
 • Fejleszteni a diákok az ismeretek, képességek és attitűdök illetékes kutató, mind a tudományos szempontból a szempontból az etika.

A doktori program épül különböző vonalak által végzett kutatás Kormánya által konszolidált csoport Alkalmazott Kutatási Aragóniai GIMACES Egyetem San Jorge és vonalak különböző kutatócsoportok hozzájárult az együttműködő szervezetek a kutatócsoportok Doktori Program környezet:

 • Globális változás és a fenntartható fejlődés.
 • Egészségügyi és fenntartható élelmiszertermelés

előírások

1. ACCESS.

a) Általában akkor kell rendelkezniük a spanyol hivatalos diploma, vagy azzal egyenértékű, és a Mester.

b) is elérheti, akik kapcsolatba az alábbi esetekben:

 • Mivel a birtokában spanyol hivatalos egyetemi vagy más tagország az Európai Felsőoktatási Térség, amely lehetővé teszi a hozzáférést a mester szerint a 16. cikk rendelkezéseinek királyi rendelet 1393/2007, október 29-i és telt legalább 300 kredit minden hivatalos egyetemi tanulmányok, amelyek legalább 60, nem lesz mester szinten.
 • Birtokában az egy spanyol hivatalos címe graduális és posztgraduális, amelynek időtartama, összhangban a közösségi jog szabályai, legalább 300 kredit. Ezek a diplomások kell venni a kötelező képzés kiegészítője 7.2 E szabvány, kivéve, ha a tananyag a megfelelő egyetemi diploma magában kredit a kutatói képzés, azonos oktatási értékét hitelhez kutatás aggodalmak Master tanulmányait.
 • Diplomások, akik megszerzése után egy helyet képzés a megfelelő vizsgálati hozzáférjenek a speciális orvosi képzésben, telt pozitív értékelést legalább két éves képzést egy programban, így a hivatalos neve az egyik specialitásokat Health Sciences.
 • Birtokában az oklevél összhangban előállított külföldi oktatási rendszert, hogy a jóváhagyást, majd az ellenőrzést követően az egyetem, hogy akkreditál azonos szintű, hogy a spanyol a hivatalos címet Master és feljogosítja a kibocsátó ország képzési minősítési felvételi doktori tanulmányokat. Ez a beismerés nem jelenti minden esetben a jóváhagyást az előző cím birtokában a kérelmező vagy annak elismerését eltérő célokra doktori programokban való.
 • Birtokában az újabb spanyol PhD fokozat megszerzésének a korábbi egyetemi szentelés.

2. JOGOSULTSÁG

Az egyetemek, a Tudományos bizottságok cikk 8.3 királyi rendelet 99/2011 január 28 említett hozhat létre további követelmények és kiválasztási és felvételi hallgatók egy adott doktori program. Felvételi a doktori programok lehetnek, amelyek specifikus képzést kiegészíti.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

1 további kurzus San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date