• Tanulmányok Időtartam (év): 3 év
 • Tanulmány címe: PhD Közigazgatás
 • Képzettségi szintje: Ph.D. (3. ciklus)
 • A tanítás nyelve: A doktorandusz a lehetőséget az írás a szakdolgozat és a vizsgálat akár görög vagy angol nyelven
 • Process Studies: Teljes / Részleges ellátás
 • Minimum Credits: 90
 • Minimális európai Credits (ECTS): 180

Program leírás

A University of Nicosia kínál Doktori Program Közigazgatási vezető Doktori (PhD) a közigazgatásban.

A program célja, hogy a tudományos ismeretek a legmagasabb tudományos szinten, és előkészíti a tanulókat a pályára területén a felsőoktatási, tudományos kutatás és a közigazgatás (Public Service, Semi-kormány szervezetek, a helyi önkormányzatok (községek és közösségek), Állami szervezetek és az ügynökségek, nem kormányzati szervezetek). A cél a doktori képzés a közigazgatásban az, hogy a tudósok, aki folytatja élvonalbeli kutatást javasol az innovatív és megvalósítható megoldásokat és meghódítsa a vezető pozíciót a közigazgatás területén. A program irányítja a diákokat, hogy a legkorszerűbb módszerek multidiszciplináris kutatások előállítása és alkalmazása a tudás elméleti és gyakorlati szinten.

A kutatás a doktorjelöltek irányítani területek közvetlen érdeke, hogy a közszolgálati, mint például a stratégiai elemzés és tervezés, az állami programok, e-kormányzat, közigazgatási tervezése és szervezése a közszolgáltatások, a közfeladatok politikai és emberi erőforrás menedzsment . A program felépítése oly módon, hogy lehetővé teszi a diákok szakosodott különleges érdeklődési területre, amelynek háttértudás és / vagy tapasztalat a közigazgatásban.

Karrier kilátások

A doktori hallgatók, akik sikeresen befejezik a program képes lesz:

 1. Értsd állam kar a felsőoktatásban.
 2. Hogy játsszon vezető szerepet az oktatás területén, pl vezetői pozíciót iskolai szinten, vagy az Oktatási Minisztérium és a Kulturális.
 3. Dolgozni, mint felsővezetők osztályok Minisztérium Oktatási és Kulturális (pl Pedagógiai Intézet, Program Development Service).
 4. Vállalják a magasabb közigazgatási / tudományos / tanácsadói szerepe a magán oktatási intézmények, kutatóközpontok, illetve tanácsadói központok.

Hozzáférés a további vizsgálatok

A doktorandusz, aki sikeresen befejezi tanulmányait folytatni posztdoktori tanulmányokat felsőoktatási intézmény az országban vagy külföldön.

tanulási eredmények

Befejezése után a doktori program közigazgatásban doktori fokozattal rendelkezők:

 1. Ők kapnak ismereteket a legújabb elméletek és módszerek a közigazgatás.
 2. Ők épít speciális képességek és készségek a tanulmány a komplex elméleti és gyakorlati problémákat és képesek lesznek előállítani működőképes megoldást ezekre a problémákra.
 3. Úgy fog szakosodni a keresést, tanulmányozása és megértése, a problémás területeket a közigazgatásban és az innovatív módszerek kezelésére.
 4. Figyelemmel kísérni a kognitív területen, és a követett gyakorlat Közigazgatási globális szinten, és képes lesz ajánlani és végrehajtani a legjobb módszerek és gyakorlatok a közigazgatás modernizációjának helyi szinten.
Program oktatási nyelve:
 • Görög
 • Angol
University of Nicosia

15 további kurzus University of Nicosia »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Contact school
Duration
3 - 8 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
13,500 EUR
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school