1

Sissa üdvözli alkalmazások akár 6 pozíció egy új, gyorsított PhD Kondenzált anyagok fizikája kezdődően október 2016

Sissa nemrég elindított egy új programot, hogy gyorsabban elérje a PhD kondenzált anyagok fizikája. A legjobb hallgatók képesek lesznek részt venni az előadásokon át Sissa, miközben továbbra is részt vesz az utolsó évben a mesterképzés fizika a University of Trieste.

A PhD kurzus "elmélete és numerikus szimulációja kondenzált anyagok" egy gazdag és teljes posztgraduális program legfeljebb 4 éves képzés és a kutatás, amely a különböző aspektusait a területen. A gyorsított program lehetővé teszi a diákok, hogy indul a kutatói karrier az egy évvel korábbi, tanuló és dolgozó élénk nemzetközi környezetben. A diákok a Sissa azzal állandó és szoros kölcsönhatásban a felügyelők, valamint számos tudós és szakemberek a maguk területén a tanulmány.

Belépés a gyorsított PhD program a diákok fogják alapján kiválasztott tananyag és két felvételi vizsgák, az egyik, mielőtt beiratkozott a mester, és egymás után két évben felvételt nyert a PhD. A két diák, akik rangsorolják a legjobb a kiválasztás, akkor nyújtható maximum 750 euró havonta, hogy fedezze a megélhetési költségek Triesztben és az egyetemi díjakat.

Info

Sissa egy tudományos központ területén a fizika, matematika és Idegtudományi található a campus lenyűgöző kilátás nyílik a városra és az öbölre.

Hogyan kell alkalmazni a

Pályázatokat fogadjuk el június 15-től szeptember 1, 2016 e-mail: cm@sissa.it

"Sissa egy álom a fiatal tudós. Ez a központ az egyik legnagyobb, és legnyüzsgőbb kiválóság pólusok Kondenzált anyagok fizikája. "

Massimo Capone, egyetemi tanár Sissa

"A támogató környezet és szoros kapcsolatot a kollégákkal éreztem magam otthon. A keverék a tenger és a hegyre néző kilátással egy hatalmas forrása az ötletek. "

Mariani Rusishvili, PhD hallgató Sissa

"Sissa egy csodálatos környezetben, a tudományos és emberi szempontok. Én már jelentősen gazdagította és kész szembenézni a kutatás és az élet általában. "

Angelo Russomanno, Post-doc a ICTP

Program oktatási nyelve:
Angol

12 további kurzus International School for Advanced Studies (SISSA) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint