PhD kutatási képzés pedagógiai források és tanulási folyamatok óvodai és iskolai

Általános információk

8 locations available

Program leírás

PhD kutatási képzés pedagógiai források és tanulási folyamatok óvodai és iskolai

USN kínál PhD kutatási képzés a pedagógiai források és tanulási folyamatok az óvodában és az iskolában. A program akkreditált 2012 őszén.

A program:

  • Élen jár a tudás a nemzeti és nemzetközi kutatások pedagógiai források és azok jelentését a tanulási folyamatok és az eredmények az óvodában, iskolában és a tanárképző
  • Hozzájárulnak a elméleti és tudás szükséges szakmai gyakorlat óvodák és iskolák
  • Hozzájárulnak az elemzés, fejlesztés és reform kialakult gyakorlat alapján a pedagógiai területen

szakmai fókusz

A program profilunk neveléstudomány és a tudomány a szöveget. Pedagógiai források "kifejezés a hagyományos tankönyvek és egyéb anyagok, amelyek hasznosítják az oktatásban, valamint egyéb erőforrás típusok, mint például: beszélgetések és kölcsönhatások; szimbólumok és a nyelv; kifejezési formák, mint például a tánc, a mozgás, a film és a zene; valamint az oktatási és értékelési módszerek. A koncepció a tanulás gyökerezik széles szociokulturális megközelítés arra összpontosít, hogy az egyéni és a kollektív tanulási folyamatokat és a közöttük kultúra, az aktivitás és a tanulás.

Program terv

A programterv vizsgálja három területen:

  • hogyan tanulási források szerepelnek a tevékenység zajlik az óvodai, iskolai és tanárképzés
  • hogy ezek a tanulási források felhasználását és átalakult az egyéni és a kollektív tanulási folyamatok
  • fejlesztése, tesztelése és elemzése pedagógiai források

A kereslet az emberek kompetencia szintjén docens növekszik. Ez megnyitotta a tanítás és a kutatás pozíciók főiskolák és pozíciókat kutatóintézetek.

Management is megköveteli állománynövelésben kutatási kompetencia kapcsolódó óvodai, iskolai és tanárképzés.

Belépés

Állásokat hirdetett honlapunkon. A felvételi követelmény a master fokozatot, általában a B fokozatú vagy annál jobb. A pályázóknak a külső finanszírozás bevezetett folyamatosan. A pályázatok feldolgozása a következő igazgatósági ülésen, általában két-három hónapon belül benyújtását.

Utoljára frissítve nov. 2016

Az iskoláról

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018.

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018. Kevesebb
Drammen , Porsgrunn , Rauland , Hønefoss , Porsgrunn , Bø i Telemark , Kongsberg , Horten , Hønefoss + 8 Több Kevesebb