PhD Latin-amerikai tanulmányokban

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD Latin-amerikai tanulmányokban

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

A Hradec Králové Egyetem Filozófiai Karának PhD fokozatot kínál, amelyet teljes munkaidőben folytathatnak. A PhD program célja azoknak a hallgatóknak, akik mesterképzésben részesültek a politikatudományban és a kapcsolódó tudományágakban. A tanulmány célja a latin-amerikai térség tanulmányozása és politikai tudományának áttekintése.

qw

Mi a latin-amerikai tanulmány?

A latin-amerikai tanulmányok területén végzett PhD tanulmány célja szakképzett szakemberek felkészítése területek tanulmányozására, elsősorban Latin-Amerikára. A PhD-tanulmányt kifejezetten a politikatudományi mesterképzésben részt vevő hallgatók számára tervezték. A tanulmány elsődlegesen a latin-amerikai összehasonlító kutatásokra összpontosít, azzal a céllal, hogy elméleti és módszertani ismereteket alkalmazzon a latin-amerikai régió társadalmi, politikai és gazdasági problémáira.Tapasztalja meg a latin-amerikai tanulmányokat

A Latin-amerikai Tanulmányok program célja a kutatás és a tanítás iránt érdeklődő tudósok oktatása és előkészítése, különös tekintettel a latin-amerikai országokra. A tanulmány célja olyan diplomások készítése, akik elméleti és módszertani ismereteket szereznek, valamint gyakorlati ismereteket szereznek egyrészt a latin-amerikai országok számos partneregyetemén és kutatóintézetében. A hallgatóknak kiterjedt szántóföldi kutatást kell végezniük Latin-Amerikában a doktori disszertációjuk témájához kapcsolódóan. A külföldi tanulmányok és kutatások közvetlen tapasztalatai lehetővé teszik a PhD program hallgatóinak, hogy kutatási projekteket hajtsanak végre, és jobban felszívják a tudást, és maximalizálják annak gyakorlati használatát.

erPályakezdő

A diplomások szakmai és nyelvi szempontból teljes mértékben felkészülnek a független tudományos kutatásra és oktatásra, a közintézmények munkájára, például a latin-amerikai, a média, a nem kormányzati szervezetek, a diplomácia, valamint más külföldi vagy otthoni intézmények területkutatási szakértők keresése.

A felvételi eljárás követelményei

A doktori tanulmányok felvételének előfeltétele a sikeres diplomamunka vagy mérnöki végzettség a Politikatudományi Intézet vagy a Nemzetközi Területi Tanulmányok tanulmányi programjában. Lehetséges, hogy a kapcsolódó vagy hasonló társadalmi vagy emberiségorientált tanulmányi programok (történelem, szociológia, antropológia, közgazdaságtan) végzős hallgatói lehetnek, természetesen feltételezve a felvételi eljárás követelményeinek sikeres teljesítését a megfelelő politikai és területi tudás megnyilvánulására és független tudományos tevékenység képessége.

A pályázó távollétében a felvételi bizottság a kutatási projektet (az értekezés tervezetének javaslatát) és más csatolt dokumentumokat veszi figyelembe. Különösen értékelik a kutatási projekt minőségét, a pályázó tudományos munkásságát, de nyelvi készségeit is. A doktorjelölt angol nyelvtudásának legalább az úgynevezett európai referenciakeret B2 szintjén kell lennie. A többi nyelv ismerete (különösen a spanyol, a portugál és a francia) jelentős előny. A tanulmányok további előfeltétele hosszú távú tartózkodás a Cseh Köztársaságban, mivel az egyéni tanulmányi tervben teljes munkaidőben kell részt venni.


fgA Jelentkezéshez csatolni kívánt dokumentumok

  • a tanúsítvány / oklevél-igazolás tanúsított példánya (kivételes esetekben legkésőbb a tanulói felvétel napján)
  • egy strukturált önéletrajz
  • legalább 2 referenciát / ajánlást a graduális egyetemen
  • egy kb. 4-5 standard oldal - a projektnek tartalmaznia kell a munka témájának és célkitűzéseinek, az elméleti keretnek, a kidolgozás módszereinek és a kapcsolódó irodalomjegyzéknek a specifikációját (a projekt témakörének meg kell felelnie az afrikai / latin -Amerikai terület)
  • a nyelvtudás megerősítése (bizonyítványok stb.) és a jövőbeli közzétételi tevékenység
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve April 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
- évente.
Locations
Csehország - Hradec Kralove, Hradec Králové Region
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Hradec Kralove, Hradec Králové Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt