PhD / MPhil politika és a nemzetközi kapcsolatok

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD / MPhil politika és a nemzetközi kapcsolatok

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

PhD / MPhil Politika és nemzetközi kapcsolatok

A PhD a legfejlettebb formája posztgraduális tanulmány. A minősítést a sikeres program befejezését követően a felügyelt kutatási és értékelik a szóbeli vizsga és a végső dolgozat.

A MPhil igényel kutatási készségek és a képzés hasonló PhD még annak terjedelmét és összetettségét, kevesebb, mint amennyi szükséges a doktori. A MPhil értékelik benyújtása dolgozat.

Az iskola kínál MPhil és PhD felügyelet a legtöbb témakörben a politika és a diákok arra ösztönzik, hogy aktív szerepet játszanak az iskola kutatási központok és intézmények, valamint a tevékenységek, az iskola egészére.

A heti Kutató Diákok Kollokvium alatt fut szorgalmi időben, és arra szolgál, hogy a kutatás hallgatói közösség együtt rendszeresen. Szervezésében a diákok és elősegíti az igazgató posztgraduális kutatási, úgy viselkedik, mint egy támogató formában bemutató folyamatban lévő munka és előre a kutatás.

Szervezzük kutatás körül központok és intézetek büszkék vagyunk széleskörű szakértelem felügyeletére PhD témák, amely a három nagy részterületet összehasonlító politika, nemzetközi kapcsolatok és a politikai elmélet. Nottingham, akkor osztják két akadémiai felügyelők.

Berendezések

iskolai létesítmények

Amellett, hogy az informatikai eszközök által nyújtott Egyetem, az iskola kínál minden nappali tagozatos posztgraduális kutatási diákok nyilvántartásba az iskola saját munkaterületet szobákban számára kijelölt kutatási diákok. Diákok vannak ellátva számítógépes, nyomtatási és fénymásolási lehetőség, és kapnak egy nagyvonalú nyomtatási és fénymásolási juttatás.

könyvtári

A Hallward könyvtári állomány számos politika kiadványok és folyóiratok. A könyvtári nyitva hosszú órákon át, és egy olyan területekre csoportos munka, egyéni és csendes tanulmány.

A Doktori Iskola

A Graduate School egy egyedülálló lehetőség arra összpontosít, hogy a posztgraduális képzés, és képviseli az igényeinek posztgraduális hallgatók az egyetemen belül. Ez biztosítja a világszínvonalú kutatási képzési és fejlesztési környezet diplomásokat és fiatal kutatók.

Társadalomtudományi és Bölcsészettudományi Doktori Centre egy helyet kizárólag posztgraduális hallgatói és kutatói a karok a Művészetek és Társadalomtudományi Kar. Kínál hálózati számítógépes állomás és a Wi-Fi hozzáférés a laptopok, a vizsgált területen, a szociális terület, kényelmes ülőhelyek, csendes vizsgált terület, és a konyha.

Midlands Doktori Iskola

Nottingham része a Midlands Graduate School ESRC doktori képzés partnerség, mely finanszírozási lehetőségeket a posztgraduális hallgatók minden évben. További információkért keresse fel a Midlands Doktori Iskola honlapján.

kutatási támogatás

Kollokvium

Az iskola fut heti kollokviumot a posztgraduális kutatási diákok így a lehetőséget, hogy bemutassa a munkát előtt más kutatási hallgatók és a személyzet hasonló kutatási érdekeit a saját.

Kutatási szemináriumok

Az iskola végez kutatási szemináriumok személyzet és a posztgraduális kutatási diákok. Posztgraduális kutatási diákokat arra biztatják, hogy tagjai legyenek egy vagy több, az iskola kutatási központok. A kutatási központok kínálnak a teljes programot workshopok, olvasókör, beszélgetések és konferenciák.

Oktatási tapasztalat

Tekintettel a lehetséges jövőbeni karrier az egyetemek, posztgraduális kutatási diákokat arra biztatják, hogy vállalják az egyetemi oktatás a második és / vagy harmadik évben a posztgraduális kutatást. A University Graduate School fut edzések a tanári - diákok, akik szeretnének tanítani arra kérik, hogy részt vegyen számos ilyen első évében a posztgraduális kutatási tanulmány.

Karrier

Átlagos kezdő fizetése és előmeneteli

2015-ben, 82% -a posztgraduális a School of Politika és nemzetközi kapcsolatok, akik foglalkoztatható volt biztosított munka vagy a további vizsgálatot követő hat hónapon belül az érettségi. * Karrier célpontok mi diplomások között közgazdászok, tanácsadók, kutatók, statisztikusok és az egyetemi oktatók . A vállalatok és szervezetek a diplomások mentek dolgozni közé Channel 4, az Európai Unió, GCHQ, a Reuters és a thaiföldi Országos Rendőrkapitányság.

  • Ismert célpontok teljes munkaidőben otthon magasabb fokú diplomásokat 2014/15.

Karrierlehetőségek és foglalkoztathatóság

Díjnyertes Karrier és foglalkoztathatóság szolgáltatás segít megtervezni a karrier az egész időt az egyetemen, és azon túl. Szolgáltatások közé tartozik:

  • előadások és a drop-in ülés munkaadókkal
  • Egy-egy karriertanácsadás, CV ülések tanácsadóink
  • karrier rendezvények minden tanévben
  • szakember karrier tanácsadója kutatás posztgraduális

Ha egy diák velünk, és még azután is vált, akkor hozzáférhet a szolgáltatás az élet.

Rugalmas fizetett elhelyezések

Posztgraduális elhelyezések Nottingham rugalmas fizetett helyeken egy sor munkáltatók kis helyi vállalkozások multinacionális szervezetek. Ezek az elhelyezések nyitottak minden diplomásokat, és úgy tervezték, hogy illeszkedjen be a tanulmányait, és megadja a lehetőséget, hogy megtanulják az átváltható szaktudás, javítja a CV és fokozza a foglalkoztatási kilátásokat alatt posztgraduális tanulmányokat.

A University of Nottingham a legjobb egyetem az Egyesült Királyságban diplomás foglalkoztatottság szerint a The Times és a Sunday Times Good University Guide 2017.

Belépési követelmények

  • A pályázók jellemzően egy mester fokozatot (vagy nemzetközi egyenértékű) a megfelelő fegyelem, egy átlagos érték 60% vagy annál magasabb
  • IELTS 7.0 (nem kevesebb, mint 6,0 bármelyik elem); ha ezek a minőségek nem teljesülnek, angol előkészítő tanfolyamok állnak rendelkezésre
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 6 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
4,300 GBP
Nemzetközi díjak: 15.570 GBP (HEU díjak: 4183 GBP)
Locations
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt