Read the Official Description

A Ph.D. és a MRes programok szorosan kapcsolódnak a növekvő és dinamikus kutatási kultúrához. Akkor profitálhat a magasan képzett oktatói munkatársak bevonásával, dinamikus és népszerű mesterprogramok portfóliójával együtt.


Tudományos felügyelet

A munkatársak, a kiválasztott területen dolgozó szakértők közvetlenül felelősek a kutatási program irányításáért és támogatásáért. Mint kutató diák, a mi virágzó akadémiai közösségünk részévé válik. Fedezze fel a személyzetet, a létesítményeket és még többet a Társadalomtudományi Osztályban.


Kutatási területek

 • A civil társadalom
 • Az önkéntes szektor
 • Nem kormányzati szervezetek, nem
 • Nemiség
 • Verseny
 • Globalizáció
 • Nemzetközi kapcsolatok
 • elvándorlás
 • Emberi jogok
 • Fajirtás
 • Emberiség elleni bűnök
 • Női mozgások
 • Elitek és hálózatok
 • Ügynökség
 • Fejlesztési tanulmányok
 • Ifjúsági bűnözés
 • Prostitúció
 • Embercsempészet
 • A nők elleni erőszak
 • rendfenntartás
 • Oktatás a fenntarthatóságért
 • A fenntarthatóság politikája
 • A politika és az éghajlatváltozás
 • Társadalomkutatási módszerek


Kutatási kultúra

Az LSBU-ban tanuló kutató diákok dinamikus kutatási kultúránk létfontosságú részét képezik, és egyike azoknak az alapvető elemeknek, amelyek az LSBU izgalmas szellemi környezetet teremtenek.
Minden kutató diák beiratkozik az LSBU posztgraduális kulcskészség programjára. Emellett kutatási módszereket is vállalhat az érintett MA és MSc kurzusokból, valamint részt vehet különleges rendezvényeken és tevékenységekben, amelyek biztosítják a befogadó és virágzó kutatási kultúrát.


MRes program

A MRes különbözik a tanított mesterektől abban, hogy a végeredmény egy kiterjesztett disszertáció lesz (30 000 szó), nem pedig modul alapú tanfolyam és vizsgák.


Ph.D. program

A Ph.D., definíció szerint, az eredeti hozzájárulás a tudáshoz. A kutatási fokozat eltér a tanított kurzustól. A kutató diákok elvárják, hogy a felügyeletet ellátó csapat támogatásával önállóan irányítsák tanulásukat.
Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mit vegyen fel a javaslatba, töltse le jogi és társadalomtudományi doktori programunkat. Javaslat iránymutatások (PDF fájl 97 KB) bemutatás.


Kutatási Kiválósági Keretrendszer (REF)

A 2014-es REF-ben a szociális munka és szociálpolitika területén végzett kutatásunk 75% -át 3 * 4-ből ítélték oda a "környezetre" vonatkozóan - minőséget, amely a nemzetközileg kiváló minőségű kutatás termelését segíti elő vitalitását és fenntarthatóságát. A Gazdasági és Szociális Kutatási Tanács (ESRC), a Nemzetközi Fejlesztési Főosztály (DfID), a Brit Akadémia, a jótékonysági szervezetek, a kormányzati szervek és a helyi hatóságok széles körű külső finanszírozást kapnak.


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


A foglalkoztathatóság

Kutatási készségfejlesztés

Minden kutató hallgatónak részt kell vennie a kulcsfontosságú készségek fejlesztési programban, melynek célja az átruházható készségek fejlesztése a kutatás végrehajtásában résztvevők mellett. A kutatási módszerek oktatása gyakori kutatási szemináriumokon keresztül elérhető.

Szükség esetén a kutató hallgató részben követheti az iskolán belül elérhető releváns mesterkurzusokat és különösen a kutatási módszertan egységeit. Bizonyos esetekben a kutatói diákokat arra ösztönzik, hogy kövessék az egyetemen rendelkezésre álló egyéb tanfolyamokat, vagy külsőleg, hogy javítsák az általános szakértelmüket a kiválasztott területeken.

Ezenkívül bátoríthatják őket arra, hogy kövessék a nyelvtanfolyamukat, amelyek célja a szóbeli és írásbeli készségeik fejlesztése - mindkettő alapvető fontosságú a jövőbeli pályafutásuk során.


Átruházható készségek

A kutatási végzettség sok átvihető képességgel fog rendelkezni. Az önfegyelem, a világos analitikus gondolkodás iránti igény és a mások kritikájának képessége valami konstruktív jellegűvé válik, ami egyedülálló képzést jelent szinte bármilyen karrier számára. Az új tények megtalálásának izgatása és megelégedése, új ötlet, vagy valami újfajta szemléletmód nagymértékben jutalmazható.


Konferenciákon való részvétel

A kutatókat gyakran szponzorálják, hogy részt vegyenek nemzeti és nemzetközi konferenciákon, találkozzanak a vezető tudósokkal a saját területükön és bemutassák kutatási eredményeiket. Az összes kutató diákjainak előrehaladását az Egyetem kutatási fokozatának hivatalosan ellenőrzi.

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Belépési követelmények

Amikor egy LSBU kutatási fokozat programra pályázik, akkor várhatóan 2,1-es kitüntetéssel rendelkezik, és a Masters-szintű megfelelő posztgraduális képesítés előnyös lenne.

Ha az alacsonyabb másodosztályú kitüntetésekkel egyenértékű, akkor Masters szinten is szükséges egy posztgraduális képesítés.

Önnek is meg kell jelenítenie az összes képesítését. Ha az angol nem az első nyelved, akkor várhatóan bizonyítani fogja az angol nyelvtudásodat, és legalább 7,0 pontból álló IELTS-pontszámot mutat be posztgraduális szinten.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
This course is Campus based, Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
ápr. 2019
szept. 2019
Duration
1 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,260 GBP
1. év teljes munkaidős UK / EU díj: 4260 £; 1. év teljes munkaidőben Nemzetközi díj: 13125 £. 1. év részidős UK / EU díj: 2556 £; 1. év részidős Nemzetközi díj: 7875 £
By locations
By date
Start Date
ápr. 2019
End Date
Június 5, 2020
Application deadline
Start Date
szept. 2019
End Date
Június 5, 2020
Application deadline
Start Date
okt. 2019
End Date
Június 5, 2020
Application deadline
Start Date
jan. 2020
End Date
jan. 23, 2021
Application deadline
Start Date
feb. 2020
End Date
jan. 23, 2021
Application deadline

ápr. 2019

Location
Application deadline
End Date
Június 5, 2020

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Június 5, 2020

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Június 5, 2020

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
jan. 23, 2021

feb. 2020

Location
Application deadline
End Date
jan. 23, 2021