A Marketing Tanszék folyamatosan törekszik a kiválóság elérésére a kutatásban. A kari tagok kiváló minőségű kutatásokról híresek és gyakran publikálják munkájukat a legmagasabb nemzetközi alt = "marketing folyóiratokban, mint például a Journal of Marketing Research (JMR), a Journal of Consumer Research (JCR) és a Marketing Science (MS). A Marketing Minisztérium rangsorolja a világ első 10 országában a JMR, a JCR és a MS 2003-2013-ban megjelent cikkek számát.

A PhD program célja, hogy kiemelkedő tudósokat fejlesszen ki, akik aktív szerepet játszanak az alt = "marketing ismeretekkel, és a felsőbb nemzetközi egyetemeken tudományos munkákat fognak biztosítani. kutatói folyóiratok, míg a programban egy friss diplomás került kiválasztásra a Marketing Tudományos Intézet Young Scholar Programjának, amely az egyik legmagasabb elismerés, amelyet egy fiatal kutató kaphat.

A kar a PhD programban elkötelezett, és ösztönző szellemi környezetet biztosít a hallgatók számára, lehetővé téve számukra, hogy kiemelkedő kutatókká váljanak. Szigorú képzésben részesülnek az alt = "marketing, mint a fogyasztói magatartás és az alt =" marketingmodellek különböző almezőinek elméletében és módszereiben. A legkorszerűbb kurzusokat olyan témákban kínálják, mint az információfeldolgozás, a viselkedési játékelmélet, a kísérleti tervek, az ítélkezés és a döntéshozatal, a választási modellezés és az analitikus alt = "marketingtudomány." Ezek a kurzusok, hogy a PhD egy igényes, de jutalmazó tanulmányi program.

A mélyreható ismeretek elsajátításán kívül a hallgatók gyakorlati tapasztalatot szereznek a kutatási folyamatban a program korai szakaszától mentori programon keresztül. Egy jól felszerelt viselkedési laboratórium és sok lehetőség kutatási együttműködésre a kari tagokkal hozzájárul a tanulási tapasztalathoz. Emellett a diákok két kutatóközpontot élveznek a Marketing Osztályban - a Kísérleti Üzleti Kutatóközpontban és a Marketing és Disztribúciós Központban. Ezek a központok megkönnyítik az alt = "marketing ismeretek megszerzését és terjesztését, és gyakran híres beszédeket tartanak a világ minden tájáról.

Kutatási Foci

A kutatási területek közé tartoznak a fogyasztói információfeldolgozás, a fogyasztói döntéshozatal, a magatartás, az érzelmek és az érzelmek, a képek és a vizuális figyelem, az attitűdök és a meggyőzés, a célok és a fogyasztói önszabályozás, a társadalmi identitás és a fogyasztói önbecsülés, kulturális kutatások, empirikus modellek a fogyasztók és a cégek, a szem nyomkövető és térbeli modellezés, választási modellek, elmélet alapú empirikus modellek, Bayesian adatelemzés, informatika, kiskereskedelem és alt = "marketing stratégia, információ és szerződés, média stratégia, online alt = "marketing, közösségi média és online alt =" marketing, reklám, árképzés és fenntarthatóság.

Felvételi követelmények

én. Általános felvételi követelmények

A mesterképzésre pályázó pályázóknak rendelkezniük kell:

  • megszerzett oklevelet egy elismert intézménytől, vagy egy elismert megfelelő képesítést;

ii. Angol nyelv felvételi követelmények

Az angol nyelvi követelményeket az alábbi jártassági eredmények egyikével kell teljesítenie *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (az olvasás, a hallás és az írás szakaszainak teljes pontszámai)
  • IELTS (Akadémiai modul) Teljes pontszám: 6.5

* Ha az első nyelv az angol, és a főiskolai diplomáját vagy ezzel egyenértékű képesítését olyan intézmény ítélte oda, ahol az oktatóeszköz angol volt, akkor lemondanak a fenti angol nyelv követelményeinek teljesítéséről.

iii. Programozzon nekem - Speciális felvételi követelmények

A pályázóknak megfelelő pontszámot kell kapniuk a GMAT vagy a GRE-ban, a fenti (i) és (ii) tetején


Jelentkezési határidő

A részleteket lásd a http://pg.ust.hk/programs ("Alkalmazás") oldalán.

Program oktatási nyelve:
Angol

36 további kurzus The Hong Kong University of Science and Technology »

Utoljára frissítve February 6, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
42,100 HKD
évente
Deadline
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date