A PhD a legmagasabb tudományos fokozatot, és mint ilyen, Durham diplomások iránti kereslet az egyetemi állások vezető egyetemek és a legjobb üzleti iskolákban; Üzleti és vezetői tanácsadói iparban és a kereskedelemben; és a felső vezetés szerepeket magánszektorbeli szervezetek és kormányzati intézmények.

Bármi legyen is a célok, a Durham PhD megadja neked a lehetőséget, hogy összekapcsolják a szigorú tudományos elmélet kutatás befolyásolni az üzleti világ, és egyedülálló módon járult hozzá a szakon. Ez vonzza a rendkívüli hallgatók a legnagyobb kaliberű, és együtt tudósok nemzetközileg ismert kutatási és gondolta a vezetés, a PhD program Durham University Business School egyaránt kihívást jelent, és stimuláló.

Mint a mi élénk és barátságos kutatás-vezette közösség, akkor a munka mellett a sokszínű kari kutatási hallgatók és nemzetközi kutatók számára, hogy kritikus parancsot a téma. Lesz művelni magas szintű készségek elemzése és értékelése, hogy képes legyen használni egy sor kutatási módszerek, és önállóan dolgozni.

Biztosítunk egy arénában, ahol a személyzet, a diákok és a szakemberek képesek információt cserélni, ötleteket és inspirációt, és tegye marketing elmélet a gyakorlatban

Alapítva 2014-ben, az összefonódást követően a megyék Management and Marketing, fő célunk az, hogy előre és az ismeretek megosztása a kereszteződésekben a piacok, értékesítési gyakorlat és a fogyasztás. Tesszük ezt azáltal, hogy aktív és inspiráló környezetet oktatók, diákok és a szakemberek a kutatás ötletek, kiváló minőségű kiadványokat és megvitassák, hogyan lehet az ismeretek terjesztése a természet a marketing és fogyasztói gyakorlatot. A megoldás kulcsa a kultúra együttműködés - nem csak a tagok között, hanem más szervek, klaszterek és központok, belül és kívül egyaránt Durham Egyetemen. Munkánk során mi kapcsolatba egyéni ügyfelek, szervezetek és egyéb intézmények, állami és magán, és nem-és profit.

A találkozó elmék

Mi egy sokszínű csapat, ahol a különböző tagjai révén saját perspektívák. Mainstream vezetői nézetek ülni mellett kritikus veszi marketing, beleértve a kulturális és szociológiai perspektívái piacok, a marketing és a fogyasztás. Felhívjuk a különféle módszertani perspektívák a mennyiségi, statisztikai alapokon nyugvó, hogy minőségi, interpretivista módszertani hagyományok.

PhD: Vegyük a következő lépés

Van két bevitel évente, októberben és januárban. Zárónapját alkalmazások:

 • Január 2017-bevitel: október 31, 2016
 • Október 2017 bevitel: július 31, 2017

PhD integrált tanulmányok (nappali) van egy bevitel évente októberben. A jelentkezés határideje: július 31.

Mire van szükség az első?

Angol nyelvi követelmények:

 • Ha az angol nem az első nyelv lesz szükség IELTS 7.0 (nem elem 6,5 alatti), illetve Pearson teszt az angol Teljes pontszám 70+ (No elem alatti 62). Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek nem lehet több, mint 2 éves a hónapban a program elindul, pl. A program megkezdése 2014 októberében az IELTS vagy a PTE teszt megtettek ben vagy azt követően: 2012. október). További információkat a megfelelő vizsgálatokat.

Az Egyesült Királyság a diákok:

 • A Master, általában egy jellel legalább 65% -ban a Masters értekezés.

A nem-UK hallgatók:

 • A foka, ami egyenértékű egy brit Masters. Akkor is meg kell, hogy elvégezte és teljesítette (szinten megfelel legalább 65%) a dolgozat modul. Ellenőrizze a teljes lista az egyenértékű képesítést.
 • Fontos, hogy az általános kutatási érdekeit megegyeznek legalább egy tagja a oktatók. Tájékoztatásul a szakértelmet és tapasztalatot a mi egyetemi kar és részleteit a kutatási érdekeit, lásd Munkatársaink.

Ha bármilyen kérdése van keresni egy esetleges felügyelő, mi szívesen segítünk. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Research Felvételi csapat.

A pályázati eljárás

 • Sikeres kérelem alapja a képességét, hogy megfeleljen a felvételi követelményeket, a kutatási javaslatot és az iskola azon képességét, hogy megfelelő felügyelet a kutatás.

A felvételi folyamat három fázisa van:

Stage One

Kérjük, hogy:

 • Ön megfelel a felvételi követelményeket (fent)
 • akkor felel meg a pénzügyi követelményeknek a program
 • van a kutatási javaslatot kész.

Második szakasz

A pályázatokat kell tenni az on-line jelentkezési lapot. Meg fogják kérni a következő információkat:

 • egyetemi végzettséggel és karrier a mai napig
 • vázlatát a kutatás érdekeit
 • a nevét és címét, két akadémiai játékvezetők
 • bármely konkrét támogatási igényeket, (lásd fogyatékossági támogatás)
 • a választott testület. (Ha szeretné elolvasni a teljes munkaidőben programot kell válnia tagja egyik kollégiumok, valamint elfogadják a szervezeti egység.

Az alábbi dokumentumokat is be kell nyújtani az online részeként az alkalmazás. Enélkül a dokumentumok az alkalmazás nem tudja feldolgozni:

 • Kutatási javaslatára 1500-2000 szó. Kérjük, küldje el javaslatát szakaszán belül az online alkalmazás "Más releváns tapasztalat." Azonban, ha a kutatási javaslatot tartalmazó táblázatok és egyenletek, töltse fel a dokumentum a 'bizonylatok "szakasz" Ösztöndíjak / Egyéb ". Tanácsok a írás egy kutatási javaslatot.
 • A 300-500 szó elvont amely összefoglalja a kutatás javaslat
 • Tanúsítványok másolatait fok oda (akár 3 lehet feltölteni)
 • Példányban átirata modulok vizsgálták (legfeljebb 3 lehet feltölteni)
 • Bizonyíték az angol nyelv ismeretét (amennyiben ez nem az első nyelv)
 • Két referenciák, amelyek közül az egyik kell lennie a tudományos. (A leveleket kell e-mailben közvetlenül nekünk a játékvezetők a letölthető referencia formában.) Töltse a hivatkozás formájában
 • Az önéletrajz.

Ha bármilyen probléma mellékeli a bizonylatok az online alkalmazás, akkor küldje el nekünk.

Harmadik szakasz

Mi lesz feldolgozni a kérelmet alapján nyújtott valamennyi információt, és általában tudd mi döntésünk belül 4-6 hét. Bizonyos körülmények között szükséges lehet, hogy további információkat kérjen.

A sikeres alkalmazás fog küldeni Durham Egyetem Hallgatói Felvételi és Felvételi Iroda (SRAO) a jóváhagyásra vonatkozó ajánlással. (Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot közvetlenül, ha nem tudjuk, hogy ajánlják a jóváhagyási kérelmet.) A SRAO felelős jóváhagyásáért posztgraduális alkalmazásokat. Tisztában kell lennie azzal, hogy a jóváhagyást a SRAO nem formalitás, és hogy bizonyos esetekben, ahol ajánlott jóváhagyásával, a SRAO nem lesz képes támogatni. Amíg meg nem kap egy ajánlatot a tanuló felvételét és Felvételi Iroda, még nem kapott hivatalos ajánlatot egy helyen.

Program oktatási nyelve:
Angol
Durham University Business School

4 további kurzus Durham University Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Price
4,121 GBP
UK / EU (Full-time); 16.500 GBP nemzetközi (Full-time)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date