PhD matematika alkalmazva Gazdálkodás-és

&nbsp

A PhD matematika alkalmazva Gazdálkodás-és nemrégiben megújult, mint a 3. ciklus során megfelelően a jelenlegi szabályozás, hogy megfeleljen egy szakadék A fejlett képzés matematika bevonásával alkalmazások területén Közgazdasági és Menedzsment.


Ez az új kurzus büszkélkedhet magasan képzett oktatók, különösen a következő területeken: Aktuárius Tudomány, elemzés, Dynamic Systems, pénzügyi ökonometria, pénzügyi matematika, makro-és mikro-ökonometria, Operációkutatási, statisztika és az idősorok.

&nbsp

&nbsp

Hol van a tanfolyam tanítják?


Lisszabonban, a School of Economics és menedzsment (ISEG), az egyik a hét önálló intézmények alkotó Lisszaboni Műszaki Egyetem.


ISEG olyan intézmény, amely vállalja oktatás és a kutatás, amelynek célja, hogy hozzájáruljon tágítva a tudás a következő területeken: közgazdaságtan, pénzügyi és üzleti. ISEG is törekszik, hogy hozzájáruljon a gazdasági és társadalmi fejlődését, Portugália és létrehozza a nemzetközi jelenlét révén az oktatás és a kutatás, amely a közösség szolgáltatásokat, és ösztönzi a tudományos és a kultúrák közötti csere diákok körében, tanári kar és a kutatók.


Alapítva 1911-ben, ISEG jelenleg kínál 5 egyetemi képzésük, 23 mesterképzések és 6 doktori programok mellett egy MBA, számos posztgraduális képzés nem nyújt olyan mértékű, és kurzusok vezetők. Posztgraduális tanulmányok fontos szerepet játszanak: mintegy 40%-a ISEG által 4000 diák iratkozott be posztgraduális képzés (doktori, illetve mesterképzés, vagy posztgraduális diplomák).


150 ISEG az oktatók tartanak PhD és a legtöbb aktív tagja ISEG kutatási központok, amelyek értékelése szerint nagyon jó, vagy kiváló az alapítvány a Tudományos és Technológiai (FCT). A kutatás vállalt tudományos területek közgazdasági, menedzsment, a matematika alkalmazott közgazdaságtan és a menedzsment, gazdasági és társadalmi történetét, gazdasági és szervezeti szociológia, és a jog.

&nbsp

&nbsp

Host központok


Végzett kutatás ISEG kutatási központok fontos támogatást nyújt a diákok számára a PhD programok.


A PhD matematika alkalmazva Gazdálkodás-és a fogadó kutatási központok:


CEMAPRE - a Centre for Alkalmazott Matematika és Gazdaságtudományi. Ez egy kutatási egység által akkreditált Alapítvány Tudományos és Technológiai (FCT) keretében az alapítvány többéves programot a finanszírozás a kutatás és fejlesztés egységek.


UECE - kutatási egység Komplexitás és Gazdaságtudományi. Ez egy kutatási egység által akkreditált Alapítvány Tudományos és Technológiai (FCT) keretében az alapítvány többéves programot a finanszírozás a kutatás és fejlesztés egységek.

&nbsp

&nbsp

Ki a PhD matematika alkalmazva Gazdálkodás-és a?


A fő cél az, hogy támogassa az érdeklődőket egy tudományos vagy kutatói karrier belül a fent említett tudományos területen. Arra is lehetőséget kínál arra, hogy dolgozzon ki új technikai és tudományos eredményeket, amelyek hozzájárulnak a jobb teljesítményt a vállalatok és egyéb állami vagy magánintézmények.

&nbsp

&nbsp

Hogyan épül a tanfolyam?


A doktori program matematika alkalmazva Gazdálkodás-és szerveződik 6 félév, amely megfelel a 180 ECTS (kredit).


Minden félévben a doktorandusz köteles a teljes 30 ECTS, amely megegyezik a terhelés a 800 óra.


A 180 ECTS, teljes a ciklus tanulmányok, a 60 kapott egy PhD képzés, amely megfelel a részvétel a tantervi egységek - az első évben a program - és a fennmaradó 120 különítsék kutatási munka és a befejezése egy Eredeti értekezés területén matematika alkalmazva Gazdálkodás-és.

&nbsp

&nbsp

Kik pályázhatnak?


A pályázóknak kellett volna képzést matematika (vagy más megfelelő területeken, mint a gazdasági, műszaki, pénzügyi, menedzsment, Fizika és Statisztika) az egyik következő szinteket:


• Master;
• A-diplomát (4 év, vagy inkább a "Bologna-előtti" rendszer) és egy iskolai tanterv különös tudományos jelentőséggel bír.

&nbsp

Minden pályázó, aki előre megfelel a fenti követelményeknek megkezdése előtt tanulmányaik e program alapján fogják feltételesen elfogadja.


Kivételes körülmények között, más jelentkezők jelentős tudományos, felsőoktatási vagy szakmai tananyag megfelelő során részt vehetnek a programban.

&nbsp

&nbsp

Hogyan lehet alkalmazni a PhD matematika alkalmazva Gazdálkodás-és?


A fő célja az PhD-program van, hogy bővítse ismeretek terén alkalmazott matematika Közgazdasági és Menedzsment alapján az eredeti tudományos kutatás. A hangsúly a kutatás, amely lehet elméleti vagy alkalmazott, célja, hogy elősegítse a tudásátadás az egyetem a társadalom számára.

&nbsp

&nbsp

Mikor és hogyan kell alkalmazni?


A pályázatok benyújtásának határideje az első szakaszban 10 máj.


Kérelmet online az ISEG honlapon, ahol minden részletet a szükséges információkat és dokumentumokat nyújtson be való belépés a program adott. A pályázókat tájékoztatni kell a sikerének kérelmek május 17-ig. Azon pályázók, akik elfogadták az első szakaszban kell hivatalosan nyilvántartásba a program május 27.


A jelentkezési határidő a második szakasz július 14, és a pályázókat értesítik a sikerének alkalmazások július 19-ig. A pályázóknak elismerte, a második szakaszban kell hivatalosan nyilvántartásba a program július 30-ig. A pályázóknak elismerte, az első és a második szakaszban kell beiratkozni 1-és szeptember 15.


Lehet, hogy egy harmadik alkalmazási fázisban 1-15 szeptemberig. Ebben az esetben a kérelmezők tájékoztatást kap a sikeres pályázataikat szeptember 17-ig, és mindkét regisztráció a program és a beiratkozási osztályba kerül a 20 és szeptember 24.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
7,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő