Hivatalos Leírás

PhD matematikai modellezése

Program bemutatása

Megjegyzés: Ez a program jelenleg toboroznak az első osztály, ami kezdődik ősszel 2017.

Matematikai modellezés az a folyamat, fejlődő matematikai leírásával, vagy modellek a valós rendszerekben. Ezek a modellek lineáris vagy nem lineáris, diszkrét vagy folytonos, determinisztikus vagy sztochasztikus, és statikus vagy dinamikus, és lehetővé teszik, hogy vizsgálja, elemzésére és előrejelzésére viselkedését rendszerek a legkülönbözőbb területeken. Minden matematikai modellezés vállalkozás négy aspektusa van: a tartalom az alkalmazási terület, a matematikai megfogalmazása és elemzése, az analitikus és számítási módszerek (amelyek gyakran járnak a nagy teljesítményű számítástechnikai), és az értelmezés és az eredmények elemzését. Kiterjedt kutatások, diplomások a program lesz a szakértelem nem csak használni az eszközöket a matematikai modellezés különböző alkalmazás beállításait, hanem hozzájárul a kreatív és innovatív módon megoldani bonyolult interdiszciplináris problémák és hatékonyan kommunikálni dolgozó szakértők a különböző területeken .

Plan tanulmány

A diplomát igényel legalább 60 óra hitel természetesen a munka és a kutatás. A tananyag három szükséges posztgraduális közös képzések, három szükséges posztgraduális koncentráció pálya, a tudományos számítástechnika és a nagy teljesítményű számítástechnika (HPC), választható kurzusok középpontjában a hallgató által választott kutatási koncentráció, és a doktori értekezés. Legalább 30 óra hitel természetesen a munka, beleértve a közös tanterv van szükség. Ezen kívül legalább 30 óra hitel kutatás, beleértve a Graduate Research Seminar és interdiszciplináris szakmai kívül RIT van szükség. Legalább három év nappali tagozatos képzés, vagy annak megfelelő részmunkaidős tanulmány szükséges. A diákok meg kell tennie két minősítő vizsga (egy közös elveken alapuló tanfolyamok és egy koncentrációs tanfolyamok) végére a második évben, és a jelöltséget vizsgálat legalább egy évig befejezése előtt való értekezés.

A diákok dolgozzon ki egy tervet a tanulmányi egyeztetve egy alkalmazási területen tanácsadó bizottság. Ez a bizottság áll a program igazgatója, egyik koncentrációs vezet, és egy szakértő egy alkalmazási területen kapcsolódik a hallgató kutatási érdeke. A bizottság biztosítja, hogy minden diák rendelkezik egy ütemtervet befejezése foka alapján a hallgató háttér és kutatási érdeklődés. A terv tanulmányi felül lehet vizsgálni, ha szükséges.

Választani

Szabadon választható kurzusok a matematikai modellezés program lesz elérhető a School of Mathematical Sciences; emellett a program kihasználja a választható kurzusok a doktori programok asztrofizikai tudományok és technológia, képalkotó tudomány, színes tudomány és a számítástechnika és az informatika, valamint a kurzus további posztgraduális programok RIT. Ezek a programok alkalmazási terület-specifikus képzés, amely érdekes lehet az adott kutatási projektek.

Felvételi Candidacy

A program igazgatója szolgálja a Ph.D. Matematikai modellezés Felvételi Bizottság, a bizottság képviselőivel kiválasztott egyeztetve a koncentráció vezet.

Minden diák kell tennie két képesítővizsgák megkezdése érdekében dolgozat. Céljuk annak megállapítása, hogy a hallgató elegendő ismerettel a modellezési elvek, a matematika és számítógépes módszerek, hogy végezzen doktori kutatás. A vizsgálatok fogják beadni egy bizottság, amely nem nevezi az a matematikai modellezés program igazgatója. A diákok meg kell felelnie a vizsgálatokat annak érdekében, hogy továbbra is a PhD program.

Az első vizsga alapján kerül sor a Numerikus Analízis I. és a Matematikai modellezés tanfolyamok. A második vizsgálat alapján kerül sor a hallgató koncentrációs Alapítvány tanfolyamok és egyéb anyagok által szükségesnek tartott a bizottság. A minősítő vizsgálatok fogják beadni évente kétszer, általában télen szünet és a diploma megszerzése után a tavasszal.

Ha a diák kifejlesztett egy alapos megértése a disszertáció kutatási téma, a doktori bizottság kezeli vizsgálatot annak megállapítására, hogy a hallgató felvételt nyer a jelöltséget a doktori fokozatot. Ezt a vizsgálatot el kell végezni legalább egy évvel korábban a hallgató diplomás. A cél a vizsgálat célja annak biztosítása, hogy a hallgató rendelkezik a szükséges háttértudás, a parancs a probléma, és a szellemi érettség elvégzésére választott kutatási téma. A vizsgálat a következőket tartalmazhatja az irodalom, az előzetes kutatási eredményeket, továbbá a javasolt kutatási irányok az elkészült dolgozat. Követelmények a jelöltséget vizsga egyaránt tartalmaznak írásbeli dolgozat javaslatot és bemutatása szóbeli védelmében a javaslatot.

Disszertáció kutatási tanácsadója

Miután a diák halad a minősítő vizsgák, a hallgató úgy dönt, a dolgozat kutatási tanácsadója. A gyakorlatban számos diákok tették ezt a választást, de facto, vizsgák előtt, és az ilyen diákok ezt a lépést a program egyszerűen adminisztratív formai követelmény.

kutatási bizottság

Egyszer egy diák választott disszertáció tanácsadója, a hallgató, a tanácsot a tanácsadó képez értekezés álló bizottság négy tagja, köztük a disszertáció tanácsadója. A bizottság többek között, amellett, hogy a dolgozat kutatási tanácsadója, egy másik tag, aki tagja az SMS kar és külső szék. A külső szék tagjának kell lennie a RIT kar, aki nem kapcsolt kar matematikai modellező program. A negyedik bizottság tagja nem lehet tagja a RIT kar. Arra számítunk, hogy a bizottság tagjai, akik nem tagjai a RIT kar lesz ipari tudósok, mérnökök vagy más kutatók, vagy lehetnek a kutatók más egyetemek vagy kutatóintézetek; azonban azt nem vetnek különösebb megkötések negyedik bizottsági tag. A matematikai modellezés program koordinátora jóvá kell hagynia, a bizottság tagjai olyan személyek, akik nem tagjai a RIT kar. A fő feladata a doktori bizottság által felügyelt mind a jelölését vizsga és a végső dolgozat védelem. Ezen túlmenően, a dolgozat bizottság segíti a tanuló tervezésében és megvalósításában való értekezés kutatási és útmutatást nyújt írása közben a dolgozat.

éves felülvizsgálat

Belépéskor a program, a diákok vannak rendelve egy tudományos tanácsadója a program kari. Második évben a diákok kijelentik Ph.D. tanácsadó. Ez kar tagja is szolgál az elsődleges tudományos tanácsadója. Amikor megalakult a doktori bizottság, jellemzően a végén a hallgató harmadik évben, a bizottság tagjainak marad a rendszeres kapcsolatot a hallgató, hogy biztosítsa folyamatos előrehaladás befejezését. A hallgató bizottság találkozik egyszer szemeszterenként, hogy megvitassák a haladás, a diák.

Záróvizsga a disszertáció

A végső dolgozat vizsgálattal lehet ütemezett után a dolgozat írtak és terjesztett a bizottság. Az értekezés Bizottság is hozzájárul ahhoz, hogy kezelje a záróvizsgát. Példányban a disszertáció kell juttatni valamennyi tagja a doktori bizottság legalább négy héttel a záróvizsga. A záróvizsga áll szóbeli bemutatása a dolgozat kutatási amely nyitott a nagyközönség számára. Ez a nyilvános előadás úgy kell ütemezni, és nyilvánosan meghirdetett, legalább két héttel a vizsgálat előtt. Az előadás után a kérdések lesznek a kezdőcsapat részt közönség és saját megkérdőjelezését jelölt a doktori bizottság jön létre. Miután a kikérdezés, a doktori bizottság azonnal szándékos és ezt követően értesíti a tagjelölt és a matematikai modellezés végzős rendező az a vizsgálat eredményét.

Tanterv

Matematikai modellezés, Ph.D. fokozat, tipikus természetesen sorrend

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy a felvételi a Ph.D. program matematikai modellezés jelentkezőknek meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

 • Küldje hivatalos átiratát (angolul) az összes korábban elkészült graduális és posztgraduális természetesen a munka,
 • Egy érettségi foka egy akkreditált egyetem,
 • Van egy minimum GPA legalább 3,0 az elsődleges tanulmányi,
 • Benyújtaniuk pontszámok a Graduate Record vizsga (GRE),
 • Nyújtaniuk a két szakmai ajánlások, valamint
 • egy teljes végzős alkalmazás.
 • Nemzetközi pályázók, akiknek anyanyelve nem az angol kell benyújtaniuk pontszámok a Test az angol mint idegen nyelv (TOEFL). A minimális pontszám 600 (papír alapú) vagy 100 (Internet-alapú) van szükség.

Alapítvány természetesen a munka

Az alábbi lista tartalmazza a szükséges alapot természetesen a munka.

 • Kalkulus keresztül Többváltozós és vektor kalkulus
 • Differenciálegyenletek
 • Lineáris algebra
 • Valószínűség és statisztika
 • Egy tanfolyam számítógépes programozás
 • Legalább az alábbi: Real elemzés, numerikus analízis, vagy felső szintű Diszkrét matematika.

A pályázók nem rendelkeznek elegendő alapítványi munka során ismerhetők feltételesen, és kérte, hogy akár 9 kredit egyetemi kurzusok. A program vezetője és a hallgató írásban megállapodnak alapítvány tanfolyamokat a hallgató lesz szükség, hogy, és sikerül, mielőtt matriculating a Ph.D. program matematikai modellezés.

További információ

Ph.D. MS transzfer

A diákok a PhD programban az opció, hogy az a és folytatják tanulmányaikat a mester program által kezelt School of Mathematical Sciences, a hitel meg kell adni természetesen a munka már hozott a Ph.D. program.

lakóhely szükséges

Minden diák a programban kell tölteni legalább két egymást követő félév (nyári kivételével) a rezidens a nappali tagozatos hallgatók, hogy jogosult a doktori fokozatot. Ha a körülmények indokolják, a lakhely követelmény lehet tekinteni keresztül petíciót a posztgraduális program koordinátora, aki dönt a diák petíciót egyeztetve a tanácsadó és egyetemi kar. A kérelmet kell benyújtani legalább kilenc hónappal a védés.

időre vonatkozó korlátozások

Egyetemi politika megköveteli, hogy a doktori programokat kell fejezni követő hét éven a hallgató sikeres minősítő vizsga. Minden jelentkezőnek meg kell őriznie a folyamatos beiratkozási során a kutatási fázisban a program. Az ilyen felvétel nem korlátozza a maximális számú kutatási kredit hogy alkalmazni kell a mértéke.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)

7 további kurzus Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019