PhD a menedzsment

Nagy örömmel mutatjuk be a PhD program új kiadását a menedzsmentben. Az eddigi kiadványok sikere a jó kutatási projektek befejezése és az eredményeknek a jó minőségű nemzetközi folyóiratokban megjelent konferenciákon és vakvizsgáztatott tanulmányokon való közzététele révén valósult meg. Ezek a tények igazolják lelkesedésünket és elkötelezettségünket ebben a kiadásban.

Egész életében a Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Iskola (ISEG) alapvetően hozzájárult a portugál szervezetek és a nemzetközi káderek és vezetők képzéséhez. Az ISEG kar és a doktori ösztöndíjasok jó kiadványt és idézési rekordot mutatnak.


A doktori program menedzsment célja, hogy a doktori hallgatók mély megértése vezetési problémák, és egy erős háttér a módszerek és alkalmazott menedzsment kutatási technikák. A kutatói hálózatokba történő beillesztést nemcsak számos európai, észak- és dél-amerikai egyetem tanárai és kutatói közreműködésével támogatják, hanem kihasználva az ISEG tagságát az EIASM Tudományos Tanácsa - Európai Irányító Intézet, Brüsszelben és az IMP (Industrial Marketing a Purchasing) csoportban.


Ez a PhD lesz az élvonalbeli ismeretek az üzleti és menedzsment elmélet és a szükséges eszközök, módszerek és kutatási stratégiák a fejlődő releváns és hatásos kutatás az Ön konkrét területen érdekes az üzleti vagy menedzsment. A program fejlesztése, bár mind a teljes munkaidős, mind a részmunkaidős hallgatók számára egyaránt igényes, összeegyeztethető a szakmai vagy az ipari tevékenység folytatásával. Az iskolák kiválóak és a professzorok nagyon képzettek, kompetensek és barátságosak.

Belépési feltételek és kritériumok


A pályázatokat az ISEG Masters in Economics vagy az azzal egyenértékű Masters diplomásoktól kapják. Azok a pályázók, akik mester vagy azzal egyenértékű végzettséggel rendelkeznek egy másik területen, csak akkor vehetnek részt, ha sikeresen tanulmányoztak az ISEG Masters in Economics 1. félévének tantervei számára. A jelöltek kiválasztását a PhD Program tudományos testülete teszi ki, a következő kritériumok alapján: Masters és a megfelelő végső osztály; Bachelors és a megfelelő végső fokozat; Tudományos tanterv és megfelelő szakmai tapasztalat.

Cél


Azok, akik korszerű képzést keresnek, és akik a közgazdaságtanban kutatni kívánnak, felkészülve egy magasan képzett szerepre az állami szektorban vagy a magánszektorban. Ilyen pozíciót jelent az egyetemi oktatás és kutatás, a nemzeti és nemzetközi szervezetek vezetése és irányítása, tanácsadás, képzés, kutatási projektek és tanulmányok.

Működési rendszer


Az osztályok és szemináriumok többnyire hétfőn (délután és kora este), valamint kedd és szerda esténként zajlanak.

Az alkalmazással vagy a beiratkozást követően a pályázó pályázhat ösztöndíjra a Tudományos és Technológiai Alapítványtól, amelynek pályázati határideje összeegyeztethető a programba való beiratkozással.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
7,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő