Ön most hogy csatlakoznak a PhD program Management Nova SBEAz egyik a top 30 üzleti iskolák Európában (Financial Times), és az egyetlen portugál iskola odaítélendő 5 Palmes által Eduniversal, így megkapta a címet "Universal Business School".

Azáltal, hogy egy része iskolánk akkor lehetősége van arra, hogy egy része a kutatóközpont, amely mindig is értékelte a kiváló külső véleményező bizottságok. Ön képes lesz arra, hogy ossza meg ötleteit, és betekintést tudósok 25 nemzetiség, hogy megjelent az elmúlt években több mint 82 referált folyóiratokban, ebből 37 került közzétételre top folyóiratokban, és amelynek kutatási megragadja a figyelmet a több média , mint a Harvard Business Review, vagy a The Wall Street Journal.

A cél a PhD program nem csak, hogy kapsz egy szilárd elméleti és módszertani alapot, hogy fejlessze saját kutatás, hanem, hogy lehetőséget, hogy részt vegyenek más tevékenységek és fejleszteni saját szakmai hálózat. Túl az osztályok és a három szeminárium patakok (nemzetközi vendégek, Nova SBE professzorok, és a Nova SBE PhD hallgatók), hogy a program, mi is meghívjuk Önt, hogy kiad egy szemesztert külföldön, és bemutatni a kutatás fő konferenciák különböző területein irányítási kutatás. Várható, hogy a végén a PhD hallgatók már közzétett egy része a kutatás.

A minőségi kutatási környezet és elkötelezettségünket, hogy alakításában nagy elmék csak meghaladta a szépség, a történelem és a vendégszeretet talál Lisszabon, így tökéletes hely, hogy a kutatás egy mosollyal.

Hét kutatási területek

vezetői ellenőrzés

Ez a terület középpontjában a tanulmány a gazdasági, szervezeti, társadalmi és politikai szempontból a vezetői számvitel és ellenőrzési gyakorlat. Különös hangsúlyt kapnak a vizsgálat hatásának elfogadása gyakorlatokat, mint például a Balanced Scorecard, tevékenység alapú költségszámítás, idő-vezérelt ABC, Target költségszámítás és Kaizen Costing a magán- és állami szervezetek.

Főfogás: Management Control Systems, Alkalmazott Corporate Finance, vezetői számvitel

Innováció és Vállalkozás

Ez a terület célja a hallgatók felkészítése, hogy folytassa a vállalkozói pálya. Tanfolyamok összpontosítani általános megértését, hogyan ellenőrizheti, hogy egy innovatív ötlet, termék vagy feldolgozott lesz követelte vevők, hogyan kell finanszírozni az induló vállalkozások és innovációs projektek, és hogyan kell eladni és a piac az új termékek.

Főfogás: Innováció menedzsment, kockázati szimuláció, vállalkozás, vállalkozói finanszírozás és kockázati tőke

értékesítés

Marketing foglalkozik választja célpiacok és egyre tartása és a növekvő ügyfelek létrehozása révén, a szállítási és kommunikációs kiváló "vevői érték". Ez egy dinamikus terület, amely egyesíti a kreatív képessége és elemző készség.

Főfogás: Brand Management, integrált marketingkommunikáció, fogyasztói magatartás, a nemzetközi marketing stratégia, az új termékek fejlesztése

Operations Management

Ez a terület körülbelül szerzés dolgokat hatékonyan és eredményesen szervezetek. Ez a terület tehát kiterjed olyan kérdésekre, mint az üzleti folyamatok újratervezése, minőségirányítás, jobb ügyfélszolgálat, nyilvántartási rendszerek, irányító gyártás, ellátási lánc menedzsment és projekt menedzsment. Ez megköveteli az erős analitikus készség diákjaink.

Főfogás: Operations Management, Quality Management, Operations Stratégia

társadalmi Vállalkozások

Ez a terület középpontjában az építési vezetői képességek és tudatosság a társadalmi szempontból felelős globális vezető mindkét for-profit társaságok és non-profit szervezetek, a különböző típusú pozíciók beleértve a tanácsadást, a pénzügyi szolgáltatások és fogyasztói termékek, az oktatási és egészségügyi intézmények, a szociális szolgáltatások és a kormányzati intézmények.

Főfogás: Társadalmi Vállalkozói, kezelése Nonprofit szervezetek, a vállalati társadalmi felelősségvállalás, Gazdaságtudományi Health & Health Care, fenntartható International Business

Stratégiai és Nemzetközi Üzleti

Üzleti vezetők kell, hogy irány a cégeik, és szervezni, annak érdekében, hogy a stratégiával. Ahhoz, hogy egy fenntartható versenyelőny, a társaságoknak, hogy megértsék az ügyfelek és a versenytársak, azok erősségeit és gyengeségeit, a komplex üzleti és intézményi környezetben, és a jelenlegi erőforrás-korlátok. Az is fontos, hogy a vállalatok tudják, hogyan kell kiszolgálni az ügyfelek a nemzetközi piacokon, és hogyan kell nemzetközivé egy helyi vállalkozás. Ez a terület elsősorban a stratégiai menedzsment a vállalat.

Főfogás: International Business, az üzleti stratégia és gyakorlat, a vállalati stratégia, vezetés és változás-menedzsment, a versenypolitika

szervezet Tanulmányok

Egyének és csoportos viselkedés hatással lehet szervezeti keretben, másrészt az intézményi és társadalmi erők befolyásolják a szervezetek és az emberek őket. Mivel a lépést a piaci változások egy dolog marad - az emberek középpontjában a vállalatok sikerét .Ez a kiindulópontja ezen a területen a tanulmány, mint magában a szervezeti magatartás és emberi erőforrás menedzsment.

Főfogás: Szervezeti Theory, Global Human Resource Management, meggyőzés és tárgyalástechnika, pozitív szervezetek.

Alkalmazás

A pályázóknak meg kell tartani egy Masters. A mértéke lehet bármely területén (pl, a tudományok, a művészetek és a humán), de ha nincs korábbi tanfolyam üzleti tanulmányok, a hatóság előírhatja további tanfolyam (Nova SBE vagy máshol). Ha nincs mester, akkor is kell ismerni, hogy a Ph.D. programot függő befejező mester (vagy azzal egyenértékű) útközben.

Minden anyagot angolul kell

 • Önéletrajz (angolul);
 • Átirata nyilvántartást graduális és posztgraduális fok teljes listáját kurzusok és fokozatok;
 • Szándéknyilatkozat többek között az alábbi témákban:
 • miért szeretné tenni a PhD Nova SBE
 • hogy mit szeretne tanulni
 • aki szeretne dolgozni - a lehető felügyelő (k)
 • a karrier célok után Ph.D.
 • anyagi körülmények között és hogyan reméljük, hogy támogassa magát anyagilag
 • minden finanszírozási igényeit is kielégítik
 • Minta Kutatási javaslat (6000 szó);
 • Ajánlólevél (minimum 2)

OPCIONÁLIS dokumentumok küldeni:

 • GRE vagy GMAT pontszámok
 • Más kutatási minta. (Ez amellett, hogy a minta kutatási javaslatot a fenti. Ez lehet bármilyen műszaki / szakmai jelentés írtál egyedül vagy az ólom közreműködő (pe diplomamunka)
 • Angol nyelvvizsga
Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Nova School of Business and Economics »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
2 félév
Nappali
Price
3,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date