Hivatalos Leírás

Ph. D. in Microsystems mérnöki

RIT egyedülálló program, ami a doktori fokozatot Microsystems mérnöki. Ez a multidiszciplináris program épít az alapjait a hagyományos mérnöki és tudományos együtt tananyag és a kutatási tevékenység keretében számos technikai kihívások a mikro- és nano-rendszerek. Ezek közé tartozik a manipuláció az elektromos, fotonikus, optikai, mechanikai, kémiai és biológiai funkciókat feldolgozni, értelme, és illeszkedik a világ egy nanométeres skálán. A cél a program célja, hogy egy alapítványt, hogy vizsgálja meg a jövőbeli technológiai kutatás révén a nano-mérnöki, tervezési módszerek és technológiák, valamint azok integrálása a mikro- és nanoméretű rendszerek. Néhány program területein feltárása a következők:

 • Skálázás-vezérelt nanoelektronika, beleértve:
  • új anyagok, technikák és architektúrák következő generációs félvezető eszközök
  • újítások készülék mintázás és nanolithography
  • új anyagok kutatása, beleértve a germánium, III-V anyagok, szén nanocsövek, és spintronika
 • MEMS (mikro-elektromechanikus rendszerek), MEOMS (mikro-elektro-optikai-mechanikai rendszerek) és NEMS (nano-elektro-mechanikai rendszerek) eszköz, a feldolgozás és anyagtudományi kutatások az intelligens szenzorok, aktuátorok, biochips, és a mikro-beültethető készülékek
 • Photonics és nanofotonikát képalkotás, a kommunikáció, és érzékelési kutatás, beleértve a bilincseket, a mikro-lézerek, microdetectors, integrált szilícium hullámvezetők, szilícium spektrométer, és bioszenzorok
 • Napelem kutatás szilícium, bio, és egymásra napelemek és thermophotovoltaics
 • Pikkelyes mikro- és nanoelektronika integrálódás orvosbiológiai rendszerek
 • Új és továbbfejlesztett technológiák szerves elektronikai alkatrészek és eszközök
 • Mikrofluidika kutatások a viselkedés, kontroll és manipuláció a folyadékok, a mikro léptékű

Küldetés


A doktori program mikrorendszerekben mérnöki teljesíti kritikus szükség kiterjesztett tudásbázis és szakértelem az innovációs, tervezési, gyártási, valamint alkalmazása mikro- és nanoméretű készülékek, alkatrészek és rendszerek. RIT egyre nemzetközileg elismert vezető oktatás, a kutatás és a gazdasági fejlődés terén a Microsystems és a nanoméretű mérnöki.

A tananyag E multidiszciplináris program felépítése, hogy minden tanuló a hátteret és egy alapos alapja a mérnöki és tudományos. A tananyag világszínvonalú oktatás révén innovatív alkalmazása oktatási technológiák és a partnerség.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)

7 további kurzus Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date