A javaslat kiterjed

  • világos meghatározása és alátámasztása a téma
  • A szakirodalom áttekintése és a jelenlegi legkorszerűbb területén a projekt
  • A projekt célkitűzései
  • feltételezett módszertan
  • a hivatkozások listáját

A pályázóknak a doktori program a nemzetközi kapcsolatok területén dönthet a dolgozat témát a kiemelt témák által biztosított Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya (IR) és a Department of Biztonsági Tanulmányok az adott tanév (ezeket a témákat közzéteszik az IR Minisztérium honlapján a március végéig legkésőbb 2017).

A felperesek mindenképpen javasoljuk, hogy konzultáljon a potenciális felügyelő kapcsolatos kutatási javaslat előtt a benyújtás.

A felvételi eljárás fut két fordulóban. Az első körben a felvételi fórumon értékeli a kutatási javaslat alapján a tudományos értékű és kompatibilitást a kiemelt témák által kínált a megyék és beállítja a szükséges küszöböt pontot az előre a második fordulóban. A pályázóknak, akik át a küszöböt interjúra hívják.

Az interjú értékelték pontokat is. A kar dékánja határozza meg az előírt küszöb szükséges felvételi.

Az interjú célja, hogy értékelje

  • célkitűzéseit a kutatási projekt
  • elméleti és módszertani keretet a tervezett projekt
  • megvalósíthatóságát a kutatási terv, annak korlátait

Kritériumok végső értékelés:

A kérelmező kaphatnak legfeljebb 40 pont minden körben. A második fordulóban 10 pontot vannak fenntartva az esetleges bónusz publikációk (cikkek, esszék) A témához kapcsolódó, a disszertáció. A jelölt legyen mesterfokozattal végzett, lehetőleg a következő területeken társadalomtudományok és humán tudományok.

Lásd még a IV-es cikkely, para feltételek 4. A felvételi eljárásról

Tájékoztatás a gyakorlat diplomások

Pályakezdő a doktori program a nemzetközi kapcsolatok jól felszerelt, hogy munkát találjanak, mint a magasan képzett szakemberek az egyetemi (azaz kutatás), analitikai osztályok és az egyetemeket. Képzettségük lehetővé teszi számukra, hogy alkalmazzák tudásukat a vezető pozíciók kormányzati szervek, a közigazgatási apparátus a nemzetközi szervezetek, a nemzetközi nem kormányzati szervezetek és a teljes spektrumát magánszektorbeli intézmények. Az ismeretek és készségek a diplomások megszerzésére az elemzés során a nemzetközi politika, a nemzetközi gazdasági kapcsolatok, az európai integráció és a nemzetközi jog támasztja alá bizalmasság megfelelő elméleti fogalmak és módszerek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Cseh

4 további kurzus Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 - 8 Év
Nappali
Price
250 EUR
szemeszterenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date