Program leírás:

Doktori tanulmány oktatáslélektan egy három éves program, és lehet tanulmányozni a teljes munkaidőben vagy kombinált formában. A program alapja az egyéni tanulmányi terv irányítása alatt a felügyelő vagy tanácsadó. Ez a fajta tanulmányi program célja a diplomások mester fokozatot pszichológiából, és a harmadik tudományos fokozat.

A fegyelem Neveléslélektan vállal a hallgató specializáció és vezet önellátó tudományos, kreatív és kutatómunka és felkészüljenek a jövő útját a magasan képzett szakember. Az elgondolás, mint interdiszciplináris ága alkalmazásán alapuló elméleti tudás más területeken a tudomány és a pszichológiai gyakorlatban. A tanulmány középpontjában elsajátítva a szükséges ismeretek és készségek végző tudományos kutatás és a kutatómunka a pszichológia területén.

A tanulmányi program valósul szemináriumok, oktatás és tanácsadás, középpontjában egyaránt bevált koncepciók és valamint modern elméletek tekintetében a jelenlegi ismeretek szerint az oktatás területén. Az elméleti rész a tanulmányi program széles skáláját kínálja a helyi előadások és műhelyek. A saját kutatási program alapján módosított konzultációk és képződik általában a kutatási terv (projekt), amely része a felvételi eljárás. Sikeres doktori fokozatot kapnak az akadémiai doktori cím

Graduate's profil és a foglalkoztathatóság:

A végzős a doktori képzés oktatási pszichológia kellene elméletileg tájékozott szakértő, hogy lehet tudni, hogy alkalmazza a megszerzett képzés mind a tudomány és valamint az oktatási és pszichológiai gyakorlatban. Összekapcsolása elméletet a gyakorlattal, a megszerzett tudás lehetővé teszi a diplomások, hogy hasznos is az irányítási és az alkalmazott kutatás. Végül van alkalmazásának lehetőségét oktatáspszichológia tágabb összefüggésében a kapcsolódó tudományágak és egyedileg szerint határozzák meg a diplomások kiválasztott irányba és szakirányú al - kérdések.

App. vizsgálati követelmények:

  • Befejezett tanulmányokat pszichológia (MA)
  • Kutatási Terv - Projekt
  • Publikációs lista a diákok kombinált formában DPS
  • Életrajz
  • Megállapodás a felügyelő munkaerő vezetés

Tandíj:

A fizetés a külföldi PhD hallgatók 2000 EUR tanévenként.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Palacky University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
2,000 EUR
tanévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint