Hivatalos Leírás

A tanulmányi program elsősorban kijelölt diplomások Mesterképzésre Political Science, vagy bármely más területen Társadalomtudományok akik kívánják elmélyíteni tudásukat a politológia, összpontosítva a kérdés a demokratikus és nem demokratikus kormányzati formák, változások a politikai rendszerek, különös hangsúlyt fektetve a fejlesztési irányok kapcsolatban modernizáció és a demokratizálódás, egyéb kérdések az összehasonlító elemzés, beleértve a nemzeti és regionális identitás, vagy az elemzés egyes elemeinek politikai rendszerek.

Leírás A felvételi és értékelési szempontok

Doktori képzésben vezérli a szabályok szervezésével tanulmány a Társadalomtudományi Kar Károly Egyetemen és a magasabb jogi normák Károly Egyetem.

Felvételi vizsga:

A felvételi vizsga figyelembe veszi: • értekezés javaslatot • a kérelmező hatálya alapján benyújtott listáját szakirodalom • korábbi közzététel

Meghatározó jelentőségű a felvételi a kérelmező a következők:

• értekezés projekt minősége: a koncepció, valamint az elméleti és módszertani eredmények várhatóan védte a felperes a felvételi vizsgát.

• A pályázó tevékenységi köre alapján benyújtott listáját szakirodalom is figyelembe kell venni.

• Egy másik értékes eleme lesz az a tény, hogy a felperes kapott írásos jóváhagyása tagja az IPS FSS CU oktatóinak az ő / ő projektje értekezés tézisei.

Minden kérelmező kapott 100 pontot a felvételi vizsgát.

A maximális pontot szerzett az első része a felvételi vizsgák a javasolt projekt 50 pont; a maximális pontot, a második részben értékelő kérelmező hatálya alapján benyújtott listáját szakirodalom 30 pont. A bizottság azt is vizsgálni fogja kérelmező korábbi kiadás, oktatási és kutatási tevékenység maximális 20 pontot.

Tájékoztatás a gyakorlat diplomások

A célunk program célja, hogy a vonat magasan képzett szakemberek, akik képesek folytatni az alap- és alkalmazott kutatás a tudományos intézmények és egyetemek. Ők is készen áll a munka a cseh állami szektor (különösen a kormányzati szervek) és az, hogy képviselje a cseh érdekeket a nemzetközi színtéren, különösen az EU szintjén. Ölelni széles skáláját módszerek és tantárgyak lendületes iránytű, a doktori program politológia biztosít a hallgatók átfogó szakmai ismeretek mind elméletben, mind gyakorlatban.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
okt. 2019
Duration
4 - 8 Év
Nappali
Price
250 EUR
szemeszterenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date