A tanulmányi program elsősorban kijelölt diplomások Mesterképzésre Political Science, vagy bármely más területen Társadalomtudományok akik kívánják elmélyíteni tudásukat a politológia, összpontosítva a kérdés a demokratikus és nem demokratikus kormányzati formák, változások a politikai rendszerek, különös hangsúlyt fektetve a fejlesztési irányok kapcsolatban modernizáció és a demokratizálódás, egyéb kérdések az összehasonlító elemzés, beleértve a nemzeti és regionális identitás, vagy az elemzés egyes elemeinek politikai rendszerek.

Leírás A felvételi és értékelési szempontok

Doktori képzésben vezérli a szabályok szervezésével tanulmány a Társadalomtudományi Kar Károly Egyetemen és a magasabb jogi normák Károly Egyetem.

Felvételi vizsga:

A felvételi vizsga figyelembe veszi: • értekezés javaslatot • a kérelmező hatálya alapján benyújtott listáját szakirodalom • korábbi közzététel

Meghatározó jelentőségű a felvételi a kérelmező a következők:

• értekezés projekt minősége: a koncepció, valamint az elméleti és módszertani eredmények várhatóan védte a felperes a felvételi vizsgát.

• A pályázó tevékenységi köre alapján benyújtott listáját szakirodalom is figyelembe kell venni.

• Egy másik értékes eleme lesz az a tény, hogy a felperes kapott írásos jóváhagyása tagja az IPS FSS CU oktatóinak az ő / ő projektje értekezés tézisei.

Minden kérelmező kapott 100 pontot a felvételi vizsgát.

A maximális pontot szerzett az első része a felvételi vizsgák a javasolt projekt 50 pont; a maximális pontot, a második részben értékelő kérelmező hatálya alapján benyújtott listáját szakirodalom 30 pont. A bizottság azt is vizsgálni fogja kérelmező korábbi kiadás, oktatási és kutatási tevékenység maximális 20 pontot.

Tájékoztatás a gyakorlat diplomások

A célunk program célja, hogy a vonat magasan képzett szakemberek, akik képesek folytatni az alap- és alkalmazott kutatás a tudományos intézmények és egyetemek. Ők is készen áll a munka a cseh állami szektor (különösen a kormányzati szervek) és az, hogy képviselje a cseh érdekeket a nemzetközi színtéren, különösen az EU szintjén. Ölelni széles skáláját módszerek és tantárgyak lendületes iránytű, a doktori program politológia biztosít a hallgatók átfogó szakmai ismeretek mind elméletben, mind gyakorlatban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

4 további kurzus Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 - 8 Év
Nappali
Price
250 EUR
szemeszterenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date