PhD politológia

Általános információk

Program leírás

A tanulmányi program elsősorban kijelölt diplomások Mesterképzésre Political Science, vagy bármely más területen Társadalomtudományok akik kívánják elmélyíteni tudásukat a politológia, összpontosítva a kérdés a demokratikus és nem demokratikus kormányzati formák, változások a politikai rendszerek, különös hangsúlyt fektetve a fejlesztési irányok kapcsolatban modernizáció és a demokratizálódás, egyéb kérdések az összehasonlító elemzés, beleértve a nemzeti és regionális identitás, vagy az elemzés egyes elemeinek politikai rendszerek.

Leírás A felvételi és értékelési szempontok

Doktori képzésben vezérli a szabályok szervezésével tanulmány a Társadalomtudományi Kar Károly Egyetemen és a magasabb jogi normák Károly Egyetem.

Felvételi vizsga:

A felvételi vizsga figyelembe veszi: • értekezés javaslatot • a kérelmező hatálya alapján benyújtott listáját szakirodalom • korábbi közzététel

Meghatározó jelentőségű a felvételi a kérelmező a következők:

• értekezés projekt minősége: a koncepció, valamint az elméleti és módszertani eredmények várhatóan védte a felperes a felvételi vizsgát.

• A pályázó tevékenységi köre alapján benyújtott listáját szakirodalom is figyelembe kell venni.

• Egy másik értékes eleme lesz az a tény, hogy a felperes kapott írásos jóváhagyása tagja az IPS FSS CU oktatóinak az ő / ő projektje értekezés tézisei.

Minden kérelmező kapott 100 pontot a felvételi vizsgát.

A maximális pontot szerzett az első része a felvételi vizsgák a javasolt projekt 50 pont; a maximális pontot, a második részben értékelő kérelmező hatálya alapján benyújtott listáját szakirodalom 30 pont. A bizottság azt is vizsgálni fogja kérelmező korábbi kiadás, oktatási és kutatási tevékenység maximális 20 pontot.

Tájékoztatás a gyakorlat diplomások

A célunk program célja, hogy a vonat magasan képzett szakemberek, akik képesek folytatni az alap- és alkalmazott kutatás a tudományos intézmények és egyetemek. Ők is készen áll a munka a cseh állami szektor (különösen a kormányzati szervek) és az, hogy képviselje a cseh érdekeket a nemzetközi színtéren, különösen az EU szintjén. Ölelni széles skáláját módszerek és tantárgyak lendületes iránytű, a doktori program politológia biztosít a hallgatók átfogó szakmai ismeretek mind elméletben, mind gyakorlatban.

Utoljára frissítve feb. 2017

Az iskoláról

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is c ... Tovább

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is currently ranked among the top 2% of the world´s universities in Shanghai University’s Academic Ranking of World Universities. It is the number one university in Eastern Europe according to the The Webometrics Ranking of World Universities. Kevesebb