Program leírása:

A program egy lenyűgöző személyzet, amely magában foglalja a politológusok, társadalmi és politológusok és történészek. Nemzetközi és interdiszciplináris kutatási projekt és együttműködések rendszeresen vállalt és a személyzet tagjai támogatják, hogy építsen a meglévő szakértelem a Department of Politika és Európai Tanulmányok (DPES) a Palacký Egyetem.

A három - éves PhD program politológia profilos, mint a modern politikatudomány tanulmány kihangsúlyozza négy pillérre:

  1. magas szakmai elméleti felkészültség;
  2. alapos módszertani és elemző felkészültség;
  3. A tudományos-pedagógiai műveltsége;
  4. szakmai nyelvtudás.

Kutatás a politika, európai tanulmányok és nemzetközi kapcsolatok szervezésében elsőként a lenti kutatási területeket és csapatok:

  • Analitikai politológia - csapatvezető doc. Tomáš Lebeda, Ph.D.
  • Európai tanulmányok - csapatvezető doc. Daniel Marek, MA, PhD
  • Cseh politika és a helyi politika - csapatvezető doc. Pavel Šaradín, Ph.D.
  • Nemzetközi kapcsolatok és a kortárs történelem - csapatvezető prof. Jiří Lach, MA, PhD

Graduate's profil és a foglalkoztathatóság:

A diploma a doktori program kell egy magasan képzett szakértő - a politológus, aki egy rendkívül fejlett és speciális tudást az ő / ő területén, ő / ő képes folytatni a független tudományos kutatás, részt vesz a csapat kutatási feladatokat és folytatja eredeti tudományos tudás. Miután a tanulmányok befejezését képes folytatni a független tudományos vagy tudományos-pedagógiai karrier, és adott esetben, egy fej egy kutatócsoport. Ő / tudományos ismeretekkel közé tartozik a képességét, hogy készítsen szakmai tudományos szövegek közlésre, az eredményekről a szemináriumok és konferenciák. A végzős kap egy nagyon jó minőségű módszertani képzés mind az elméleti szinten és gyakorlati kutatások, elvegyék a képességét, hogy a fejlett kvantitatív és kvalitatív kutatási módszerek. A végzős is megszerzi gyakorlat szükséges oktatási tevékenységek felsőoktatás terén. Ő / ő is utasítja az idegen nyelv szükséges kutatások. Nyelvismeret is más, mint a nemzetközi kapcsolatok és tevékenységek külföldi tudományos intézményekkel. Végül, de nem utolsósorban, ő / ő képesnek kell lennie arra, hogy népszerűsítsük a tanulmányok, hogy a szélesebb közönség, hogy alkalmazza a tudást és készségeket a különböző környezetekben, és világosan közli a tudást másoknak.

A végzős kell elegible dolgozni az akadémiai szféra tudományos és tudományos-pedagógiai pozíciókat. Diplomások képes teljesíteni a feladatait a független tudományos dolgozók és a tudományos-pedagógiai dolgozók. Ők is elegible a magas pozíciókat minisztériumok, a diplomáciai szolgálat, valamint az EU és más nemzetközi intézmények. Ők is tudják, hogy dolgozni, mint a magasan képzett és specializált elemzők a politikai pártok, politikai tanácsadó, érdekcsoportok, civil szféra és a média. Az elemző képességek, készségfejlesztő és nyelvi kompetencia majd a hallgatókat erős rugalmasság a munkaerőpiacon.

App. vizsgálati követelmények:

A jelölt doktori tanulmányokat politológia a DPES kell elérni a mester szinten, vagy más, azzal egyenértékű oktatásban. Előnyös az oktatás terén a politológia, a nemzetközi kapcsolatok és európai tanulmányok vagy más társadalomtudományi és humán területen a tanulmány. A kérelmező köteles benyújtani a részletes doktori kutatási javaslatot, legalább két hét kezdete előtt a felvételi eljárás. A felvételi eljárás formájában szóbeli interjú álló bizottság tagjai a doktori tanács.

Tandíj:

4000 € évente

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Palacky University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
4,000 EUR
tanévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date