Ph.D .: C reate tudás.

Hisszük, hogy a hallgatók és a karok közötti gyakorlati kutatási együttműködés kulcsfontosságú az új tudósok oktatásában. Együttműködésen alapuló kutatáson keresztül megtanulod, hogyan lehet átalakítani az absztrakt elméleti kérdéseket működő projektekké, amelyek a nagy folyóiratokban publikálhatók.

A munkatárs dékánja

Üdvözöljük. Annyira örülök, hogy figyelembe vesszük Emory Egyetem Ph.D.-jét. Üzleti program, a Laney Graduate School által kínált és a Goizueta Business School által szállított program. A doktori programhoz való alkalmazás az első lépés az élet felfedezéséhez és a tudás terjesztéséhez.

A Goizueta az ország legjobb üzleti programjai közé tartozik. Van olyan egyetemi és posztgraduális programok, amelyek rangsorolja a top 25 országos, és a diplomások a doktori program tart kar állások felső üzleti iskolákban. Megkaptuk az Emory Egyetem, egy világméretű kutatóintézet erőforrásait.

Keressük a pályázókat a felsőbb intelligencia, az erős munkahelyi etika és a vágy, hogy egy akadémiai pályafutás a legjobb üzleti iskolák a világon. Doktori programunk rendkívül szelektív, lehetővé téve számunkra, hogy szoros kapcsolatot alakítsunk ki a tudósok és egy olyan környezet között, amely elősegíti a diákok és oktatók közötti tudományos kapcsolatokat.

Az alkalmazásának áttekintése során a karunk szigorú tudományos előkészítéssel, erős ajánlólevelekkel és céltudatossággal segíti a jelölteket, akik intellektuális kíváncsiságot, lelkesedést és elkötelezettséget mutatnak. A pályázók kutatási érdeklődését a karunk tehetségével és elvárásaival is figyelembe vesszük.

Gratulálok az izgalmas utazáshoz. Alig várom az alkalmazását.

Kathryn Kadous

Schaefer elnöke a számvitel professzora

akadémikusok

L a legjobbat keresik.

Versenyképességünket a hallgatók és a karok közötti együttmûködés egyaránt erõteljes szellemében kiegyensúlyozza. Kisebb osztályaink lehetőséget adnak arra, hogy mind a tanítást, mind a mentorozást támogatva nyújtsanak támogatást az egész akadémiai tapasztalat során. De nem ér véget. A diploma tovább dolgozik az Ön számára.

Programunk

A leginkább ősszel és tavasszal ajánlott doktori kurzusokon nyári tanfolyamokat vehetnek igénybe és érdeklődésének megfelelően. A kutatási projektek, a kollokviumok, szemináriumok és más területspecifikus akadémiai tevékenységek mellett évente nyolc tanfolyamot vesz igénybe. Olyan tevékenységek, mint például a tanítási asszisztens képzés és a tanítási lehetőség (TATTO) program (intenzív sorozatot, amely felkészíti Önt a tanítási nehézségekre egy főiskolai vagy egyetemi környezetben) biztosítja az eszközök sikerét az üzleti iskolai környezetben. Mivel a kutatási kiválóság csak egy része a sikernek, egyenrangú hangsúlyt fektetünk a készségek fejlesztésére az osztályteremben.

 • Doktori képzés a társadalomtudományokban és mennyiségi módszerek
 • Szemináriumok konkrét kutatási témákról
 • Nyári kutatási tapasztalatok
 • Oktatási fejlesztési program
 • A doktori bizottság által felügyelt disszertáció

A Laney Graduate School által kínált doktori programunk lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy öt egyetemi terület egyikét folytassák.

Számvitel

A számviteli program a társadalomtudományokból, különösen a közgazdaságtudományokról és a pszichológiáról adaptált elméletek segítségével vizsgálja meg az információ előállítását és felhasználását, különös hangsúlyt fektetve a mikroökonómiai, ökonometriai és statisztikai tanfolyamokra.

Pénzügy

A Ph.D. Pénzügyi program célja, hogy a hallgatók erős tanfolyam háttér a közgazdaságtan, a statisztika és a matematika. Az osztályok mellett Goizueta széles körű szemináriumok és workshopok programja is, amelyeken a jelenlegi kutatások kerülnek bemutatásra.

Systems

Az információs rendszerek doktori programja

értékesítés

A Marketing program egyensúlyt teremt a szilárd alapokon a marketing alapjai között, és rugalmasságot biztosít az egyedi érdekek szerinti testreszabásra. A diákok egy szellemileg ösztönző és igényes környezet részét képezik, amely részt vesz a szemináriumokon.

Szervezet

A Ph.D. Szervezet

A tanév

Három félévből áll (bukás, tavasz és nyár), doktori kurzusokat elsősorban ősszel és tavasszal kínálnak fel, de a diákok személyes érdeklődési körüknek és igényeiknek megfelelően vállalhatnak nyári kurzusokat. A hallgatók évente nyolc tanfolyamot vesznek igénybe, és várhatóan részt vesznek kutatási projektekben, kollokviumokban és egyéb tudományos tevékenységekben saját területükön.

Diákjaink az egész tanévben tartózkodnak, és várhatóan részt vesznek az Orientációban a nyár folyamán, mielőtt az első készletüket a kvantitatív készségek frissítésére használják.

Kar

Hisszük, hogy a hallgatók és a karok közötti gyakorlati kutatási együttműködés kritikus fontosságú az új tudósok oktatásában. Az együttműködésen alapuló kutatás segít a diákoknak megtanulni, hogyan alakítsák át az absztrakt elméleti kérdéseket működő projektekké, amelyek a nagy folyóiratokban publikálhatók. Ugyanolyan fontos, hogy a területen tapasztalt tagokkal folytatott együttműködésen alapuló kutatások során a hallgatók megtanulják a kutatási normákat és értékeket, amelyek a programon keresztül, majd később akadémiai pályafutásuk során vezetik őket.

Diákjaink sok lehetőséget találnak arra, hogy részt vegyenek a közösségen belüli kutatásban a területükön dolgozó karokkal. Az első év után minden tanuló köteles kutatói vagy oktatói asszisztensként dolgozni egy kar tagjának heti 10 órán keresztül. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy egy hallgatót egy hasonló kutatási érdekű karhoz rendeljen. Ugyanakkor a doktori képzés során ösztönözzük az együttműködést több kar taggal. Számos kar taggal való együttműködés segít a tanulóknak saját tudományos identitásuk fejlesztésében, amely kritikus fontosságú ahhoz, hogy független és kreatív gondolkodóvá váljon. Hisszük, hogy az együttműködő környezet megteremti az elme függetlenségét és a kivételes kutatási kompetenciát, amely a valóban sikeres tudósot jelzi.

T- asszisztens képzési és oktatási lehetőség ( TATTO )

A sikeres üzleti iskolai tudósoknak nem csak a kutatás, hanem az osztályteremben is ki kell terjedniük. Komolyan veszünk tanítást Emoryban, és a hallgatói képességek építése az osztálytermi oktatásban szerves része a doktori programnak. A Laney Graduate School TATTO egy többszintű oktatási és cselekvési tanulási folyamat, amely felkészíti a doktori hallgatókat a tanítási nehézségekre egy főiskolai vagy egyetemi környezetben.

 • Laney Graduate School tanfolyam
 • A Goizueta Business School által kínált kurzus az üzleti iskolai pedagógiai technikák megismerésére
 • Tanári asszisztens, ellenőrzött és gondosan ellenőrzött oktatási lehetőség
 • Tanári munkatársak, nagyobb tanári felelősség szoros együttműködésben egy kari taggal

Kutatási források

Az Emory Egyetem Goizueta Business School kutatási támogatási költségvetést hozott létre minden Ph.D. diák, aki adatgyűjtésre, könyvekre, utazásra stb. használható. A Sheth Research Fund további disszertációs támogatást nyújt azoknak a hallgatóknak, akik sikeresen teljesítették átfogó vizsgáikat.

Emory Egyetem könyvtárai

A Goizueta doktori hallgatók az Emory könyvtári rendszeréhez férnek hozzá, amely a nemzet legnagyobb 25 tagja: több mint 2,8 millió kötet található az Emory összes campus könyvtárában Virtuális hozzáférés több mint 200 diszciplináris asztali elektronikus forráshoz Hozzáférés a több száz adatbázis gyűjteményhez szöveges és absztrakt dokumentumok, bibliográfiai hivatkozások és numerikus adatok A GETS (Grúzia Egyetem, Emory, Georgia Tech és Grúzia Állami Egyetem) könyvtárak konzorciumához való hozzáférés, az Emory határain túli erőforrás-hozzáférési lehetőségek bővítése.

Számítástechnikai erőforrások

A Goizueta Információs Szolgáltatások részlege számos kulcsfontosságú adatbázishoz férhet hozzá, beleértve a COMPUSTAT, a CRSP, az IBES, az SDC és a TFN. Az információs rendszerek

Karrier

S élesítse a fókuszát, tisztázza karrierjét.

Hol lehet menni egy Goizueta Ph.D.-vel? Ahová csak akarsz. A diplomások meghívást kaptak arra, hogy bemutassák munkájukat és interjúikat a világ egyik legjobb iskolájával. Tapasztaltak és felkészültek ahhoz, hogy befolyásosabb szerepet töltsenek be az üzleti élet legjobb helyszíneiben, készen állnak azonnali hatást gyakorolni.

Munkahely-elhelyezések

A programban részt vevő legújabb diplomások felkérést kaptak, hogy bemutassák munkájukat és interjút az olyan iskolákban, mint a Chicagói Egyetem, a Northwestern, a Harvard, a Wharton, az INSEAD, a londoni Business School, az Illinois Egyetem, a Texas Egyetem, Boston College és Georgetown. Az alábbi táblázat körvonalazza, hogy a diplomások mi a diploma megszerzése után.

Felvételi

Az üzlet jövőjének alakításában s tartogat. Ma.

A verseny kezdete a Ph.D. program. A mindössze 10-15 tanuló évente mintegy 250 alkalmazásból fogadta el ezt az egészséges versenyszintet, amely a diákjainkat ösztönzi, és kitűnik azoknak a diplomásoknak, akik kiválóak. A Laney Graduate School-on keresztül kínált programunk lehetőséget ad arra, hogy az alábbi tudományos területek egyikét folytassa: Számvitel, Pénzügy, Információs Rendszerek

 • 27 átlagéletkor
 • 3,3 átlagos GPA
 • 730 átlagos GMAT

Kérelmezői követelmények

 • Baccalaureus: Egy akkreditált egyetemen vagy főiskolán bachelor diplomát kérünk. A mesterfokozat nem szükséges.
 • Ajánlási betűk: Jelentős súlyt adunk a kar tagjai ajánlásainak, amelyek kiemelik a jelölt kutatási potenciálját, a múltbeli akadémiai eredményeket és a tudományos törekvések iránti elkötelezettséget.
 • Magas GMAT teszt pontszám: Bár nincs minimális pontszám követelmény, a jó teljesítményt súlyosan súlyozza a Felvételi Bizottság. A sikeres pályázók összessége a 90. százaléka vagy annál magasabb; a közelmúltbeli elismerések átlagos GMAT-értéke körülbelül 730 volt.
 • Sikeres TOEFL teszt pontszám: 2011-től kezdődően programunk minden nemzetközi pályázónak megköveteli a TOEFL pontszámokat, függetlenül azok akadémiai tapasztalatától vagy TOEFL pontszámától. A TOEFL teszteli az Ön nyelvét idegen nyelvként. Ahhoz, hogy elfogadják, a pályázóknak legalább az alábbi TOEFL pontszámot kell megadniuk:
Minimális pontszámok elfogadva

A jelentkezési határidő: december 15.

Kérjük, időben alkalmazza, hogy elegendő idő álljon rendelkezésére ahhoz, hogy gondosan értékelje az alkalmazást. Mivel a jelentkezési folyamat eltarthat egy ideig, javasoljuk, hogy alkalmazza a lehető leghamarabb. A felvételi folyamat részeként a kiválasztott jelentkezőkkel személyes interjúkat folytatnak.

F doktori tanulmányok folytatása

A doktori program teljes munkaidős, ötéves program. A teljes tanulói ösztöndíjakat és a vonzó ösztöndíjakat a program több hallgatója kapja meg tanulmányaik első négy évében, feltéve, hogy azok jó állapotban vannak és kielégítő előrehaladást érnek el. Az ötödik évre szóló finanszírozás azoknak a diákoknak is rendelkezésre áll, akik az ötödik év kezdetéig jelentkeztek, és akadémikusan állnak.

Diákhitel

A Pénzügyi Támogatás Emory Hivatala (OFA) segíti a támogatható hallgatókat a hallgatói kölcsönök igénylésében és megszerzésében. A kölcsön megszerzése előtt figyelembe kell venni a teljes eladósodottságot, beleértve az egyetemi hallgatói kölcsönöket, a tanszék / programban való fokozatos tanulmányi időt, és a területen várható becsült fizetést. Nincs mágikus képlet, de megbízható számológépek segítik a mester- és doktori hallgatókat, hogy tájékozott döntéseket hozzanak a diákhitelek időzítéséről és számáról.

Rendelkezésre állnak a források forrása?

A programban részt vevő legtöbb hallgató számára ösztöndíjakat és ösztöndíjakat kapnak; a hazai diákok is igénybe vehetnek egyetemi ösztöndíjakat és ösztöndíjakat speciális célokra. Éves ösztöndíjat biztosítanak a tanulmányok első négy évében, feltéve, hogy a hallgató kielégítően halad. A második évfolyamtól kezdve a hallgatónak heti 10 órát kell biztosítania a kutatási vagy oktatási segédlethez a kijelölt oktatóknak.

Kutatási támogatás

A Business School kutatási támogatási költségvetést hozott létre minden Ph.D. az adatgyűjtéshez, könyvekhez, utazáshoz stb. használandó diák. A Sheth Kutatási Alap további disszertációs támogatást nyújt azoknak a diákoknak, akik sikeresen elvégezték az átfogó vizsgákat.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve January 12, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
5 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019