PhD Pszichológia

Ahhoz, hogy a PhD hallgatók egy egyetemi diplomát lesz teljes, legalább 14 tanfolyam (max. 6 év), míg a mesterképzésre lesz teljes, legalább 7 tanfolyamok (max. 4 év).


A kognitív Program Pszichológia biztosít a hallgatók korszerű hátteret a megismerésben, vizsgálja a mentális folyamatokat, mint a tanulás, érzékelés, figyelem, emlékezet, döntéshozatal, és a nyelv a lehetőséget szakosodott kognitív és / vagy viselkedési idegtudomány. Kutatási központi szerepe van a posztgraduális képzés ebben a programban. A diákok először a kutatás és azonnal van arra, hogy működjön együtt alapvető kognitív kar tagjai, valamint együttműködnek kari kapcsolódó programok. A megszerzett széleskörű ismeretek kognitív és a kiterjedt kutatási szerzett tapasztalatokat ez a program, a diákok megszerezzék a szükséges eszközöket, hogy dolgozzák ki a független kutatói karrier felé.

A diákok alkalmazása a program egy egyetemi diplomát:

Felvett hallgatók a program egy egyetemi diplomát kell felelniük az alábbi követelményeknek is dolgozzanak a Ph.D. diplomát.

  • lett a mester szintű képzés sikeres (azaz minimum GPA 3,25), és
  • Sikeresen megvédte a mester tézis, vagy keresni tanszéki jóváhagyás hogy folytassa a Ph. D. szintű képzés elvégzése után a "nagyobb kutatási papírt."

A diákok befejezéséhez szükséges "jelentős kutatási papír" vagy a diplomamunkám, mielőtt folytatná a Ph.D. programot.

A diákok, akiknek GPA alatt 3,25 addig nem folytathatja, hogy tanfolyamokat, hogy megfelelnek a követelményeknek a Ph.D. programot. Ezek a diákok a lehetőséget, hogy szerezzen mesterképzésre, miután sikeresen megvédte Diplomamunka.

A diákok alkalmazása a program a mesterképzésre vagy olyanok, akiket megkeresett megyei jóváhagyása, hogy folytassa a Ph. D. Program:

Felvett hallgatók a Ph.D. program a mesterképzésre várhatóan

  • befejezni a munkát természetesen sikeres,
  • adja át a szigorlat, és
  • megvédeni a dolgozat javaslatot.


A Ph. D. értekezés kell egy eredeti empirikus vizsgálat, amely jelentős potenciállal járul hozzá a tudományos irodalomban.

A diákok a PhD programot kell tenniük 3 szükséges tanfolyamokat és 4 választani. Tantárgyleírásokat alább. Lehet, hogy nem lehetséges az összes, a tanfolyamok alábbiakban felsorolt. A rendelkezésre álló kurzusok elején meghirdetett minden tanév.

Két nem-hitel kurzusok teljesítéséhez szükséges a program: TEACH 500 (tanulásszervezés és a tanítási készségek) és az ENG 500 (Academic Writing).

A tanfolyamok egy 500 kódot kínálnak a hallgatók mind Ph.D. és mesterképzés.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

14 további kurzus Koc University - Istanbul Turkey »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Deadline
Május 31, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
End Date
Május 2024
Jelentkezési határidő
Május 31, 2020

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Május 31, 2020
End Date
Május 2024