PhD Pszichológia

Ahhoz, hogy a PhD hallgatók egy egyetemi diplomát lesz teljes, legalább 14 tanfolyam (max. 6 év), míg a mesterképzésre lesz teljes, legalább 7 tanfolyamok (max. 4 év).


A kognitív Program Pszichológia biztosít a hallgatók korszerű hátteret a megismerésben, vizsgálja a mentális folyamatokat, mint a tanulás, érzékelés, figyelem, emlékezet, döntéshozatal, és a nyelv a lehetőséget szakosodott kognitív és / vagy viselkedési idegtudomány. Kutatási központi szerepe van a posztgraduális képzés ebben a programban. A diákok először a kutatás és azonnal van arra, hogy működjön együtt alapvető kognitív kar tagjai, valamint együttműködnek kari kapcsolódó programok. A megszerzett széleskörű ismeretek kognitív és a kiterjedt kutatási szerzett tapasztalatokat ez a program, a diákok megszerezzék a szükséges eszközöket, hogy dolgozzák ki a független kutatói karrier felé.

A diákok alkalmazása a program egy egyetemi diplomát:

Felvett hallgatók a program egy egyetemi diplomát kell felelniük az alábbi követelményeknek is dolgozzanak a Ph.D. diplomát.

  • lett a mester szintű képzés sikeres (azaz minimum GPA 3,25), és
  • Sikeresen megvédte a mester tézis, vagy keresni tanszéki jóváhagyás hogy folytassa a Ph. D. szintű képzés elvégzése után a "nagyobb kutatási papírt."

A diákok befejezéséhez szükséges "jelentős kutatási papír" vagy a diplomamunkám, mielőtt folytatná a Ph.D. programot.

A diákok, akiknek GPA alatt 3,25 addig nem folytathatja, hogy tanfolyamokat, hogy megfelelnek a követelményeknek a Ph.D. programot. Ezek a diákok a lehetőséget, hogy szerezzen mesterképzésre, miután sikeresen megvédte Diplomamunka.

A diákok alkalmazása a program a mesterképzésre vagy olyanok, akiket megkeresett megyei jóváhagyása, hogy folytassa a Ph. D. Program:

Felvett hallgatók a Ph.D. program a mesterképzésre várhatóan

  • befejezni a munkát természetesen sikeres,
  • adja át a szigorlat, és
  • megvédeni a dolgozat javaslatot.


A Ph. D. értekezés kell egy eredeti empirikus vizsgálat, amely jelentős potenciállal járul hozzá a tudományos irodalomban.

A diákok a PhD programot kell tenniük 3 szükséges tanfolyamokat és 4 választani. Tantárgyleírásokat alább. Lehet, hogy nem lehetséges az összes, a tanfolyamok alábbiakban felsorolt. A rendelkezésre álló kurzusok elején meghirdetett minden tanév.

Két nem-hitel kurzusok teljesítéséhez szükséges a program: TEACH 500 (tanulásszervezés és a tanítási készségek) és az ENG 500 (Academic Writing).

A tanfolyamok egy 500 kódot kínálnak a hallgatók mind Ph.D. és mesterképzés.

Program oktatási nyelve:
Angol

14 további kurzus Koc University - Istanbul Turkey »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date