PhD Régészeti és Művészettörténeti

Ph.D. program Régészeti és Művészettörténeti két különböző tantárgyi koncentrációk:

  • régészet
  • művészettörténet


A Ph.D. program Archaeology lehetőséget kínál a felsőfokú tanulmányokat a régészet Törökország (ókori Anatóliában), és a környező területeken. A diákok érdekelt szakterületek, amelyek tükrözik a szakértelmét a kari, beleértve a neolitikus, bronzkori, vaskori, római és bizánci időszakban. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt kari helyszíni kutatás Alalah, Barcin Höyük, Gordion, Küçükyalı, és Sagalassos többek között. Helyszíni vizsgálatok akár egy ásatási vagy egy szakmai szükséges. A program nagy hangsúlyt fektet a régészeti elmélet és módszertan, és a diákok kapnak utasítást a kerámia elemzése, a kohászat és műszeres elemzés. Együttműködés más osztályok az egyetemen bocsátja speciális műszereket elemzésre. Az oktatást kínálnak pásztázó elektronmikroszkóppal (SEM), kőzettan, mikro-talajvizsgálati, nyomelem analízis, kohászat (polarizációs fénymikroszkópos), térinformatikai alkalmazások és szerves maradék elemzés. A program azt is hangsúlyozza, hogy a kulturális örökség menedzsment és állami régészeti oktatás révén a múzeumok.

A Ph.D. program History of Art ötvözi a tanulmány a kulturális, formai és elméleti aspektusai vizuális kultúra elméleti és gyakorlati képzés múzeumi tanulmányok és világörökség kezelése. A doktori hallgatók a program várhatóan fejleszteni egy tudományos specializáció egy adott téma vagy korszak a művészettörténet, ahol van kari szakértői (római, bizánci, szeldzsuk vagy ottomán). Továbbá, a hallgatók várhatóan szerezni egy szilárd elméleti háttér mellett a gyakorlati készségeket, amelyek szükségesek a múzeumok és a kulturális örökség menedzsment számára. Amellett, hogy a felső szintű és posztgraduális kurzusokat a Régészeti és Művészettörténeti Tanszék, PhD hallgató a History of Art is vehetnek a különböző határon felsorolt ​​tanfolyamok a Történelem Tanszék és a média és a Visual Arts tanszék . Az osztály folyamatosan szoros kapcsolata sok a Koc Alapítvány kulturális intézmények Törökország-szerte, különösen a Koc University Research Center for Anatóliai Civilizációk Isztambul belvárosában található. Helyszíni vizsgálatok egy részét a Ph.D. program a művészettörténet, és minden doktori hallgatók várhatóan részt vesznek a szakmai gyakorlatra egy múzeum, kulturális örökség szervezet vagy egy régészeti lelőhely.


Nyelvi követelmény

Ph.D. diákok bizonyítania kell, szövegértés két idegen nyelv. A nyelvek lehetnek az ősi vagy modern, és meg kell felelnie a tanuló a kutatás és választott konzultációra a tanácsadó. A nyelv nem az angol. A diákok befejezték a követelmény végére a 3. év. A diákok bizonyítani tudja, szövegértés sem az alábbi módokon:

1. Figyelembe vizsgára kötelezik őket lefordítani a kijelölt szöveget angolra,

2.. Diákok, akik megtették 2 félév, amely a fejlett nyelvtanfolyam, hogy tanítják Koc University (ex. Görög III és IV, Latin III és IV), megbocsátható a nyelvvizsga egyeztetve a tanácsadó és értékelése alapján a megfelelő nyelvi oktató. Ez a szabály nem vonatkozik a fejlett nyelvi osztályok más intézmények - ezekben az esetekben a hallgató kell venni az írásbeli fordítás vizsga.


Formátum és időzítés

Nyelvvizsgák kap az első hónapban minden félévben. A nyelvvizsga áll egy két órás vizsga, amelynek során a diákok lefordítja egy szövegrészt 500-600 szavak segítségével egy nyomtatott szótár. A szöveget fordítani angolra. Egy Arha professzora lesz jelöljön ki egy szövegrészt, hogy az reprezentálja a szövegek típusát a hallgató várható használni a kutatást.

Program oktatási nyelve:
Angol

14 további kurzus Koc University - Istanbul Turkey »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date