Tegyük úgy, hogy a bevitele számít a posztgraduális hallgatóknak a számítástechnikai és mérnöki tanszéken. A hagyományos alt = "számítástechnikai kutatás magában foglalja a számítástechnikai rendszerek és alkalmazásuk hardverét és szoftvereit.A számítástechnikai programok a HKUST hangsúlyozzák a számítógépek és számítási módszerek integrált megközelítését az információ gyűjtésére, feldolgozására, elemzésére és továbbítására a releváns és hasznos alkalmazások a modern életben.

A számítástechnika még mindig fiatal terület. A világ csak most kezdte felismerni az információs technológia lehetőségeit. A tanszék és programjai felkészítik a tanulókat arra, hogy megfeleljenek az izgalmas kihívásoknak, és új előrelépéseket érjenek el a számítástechnikában, ami a jövőbeli fejlődést szolgálja majd.

A PhD program célja a gyakorlati alkalmazással kapcsolatos kutatási kérdések azonosításához szükséges készségek fejlesztése, egy olyan eredeti kutatási terv megfogalmazása, amely ezeknek a kérdéseknek a kezelésével foglalkozik, és önállóan számítástechnikai megoldást teremt.

Kutatási Foci

A minisztérium kutatása számos különböző területet érint:

Mesterséges intelligencia

Gépi tanulás, adatbányászat és mintafelismerés, tudás-reprezentáció és érvelés, robotika és szenzoralapú tevékenységfelismerés, multi-ügynök és játékelmélet, valamint beszéd- és nyelvfeldolgozás.

Adatok, tudás és információ menedzsment

Nagyméretű adatkezelés, modellezés és disztribúció, amely kiterjed a webes lekérdezés feldolgozására, az információk visszakeresésére és webes keresésre, adatbányászatra, vállalati rendszerekre, nagy teljesítményű adatkezelő rendszerekre a modern számítógépeken, valamint a tudományos alkalmazások adatbázis-támogatására.

Ember-számítógép kölcsönhatás

Megnövelt valóság, multi-touch kölcsönhatás, crowdourcing, multimodális kommunikáció, hatékony számítógép, nagy adatok vizuális analitikája, intelligens felület a robotok számára, e-learning, egészségügyi ellátás és e-kereskedelem.

Hálózati és számítógépes rendszerek

Pervasív számítástechnikai és szenzorhálózatok, peer-to-peer számítások, grid számítástechnika, nagy teljesítményű kapcsolók és routerek, videofelvétel és multicasting, multimédiás hálózatok, MAC protokollok ad-hoc hálózatokhoz, web gyorsítótár kezelés, DDOS felderítés és védelem, irányítás és elosztás optikai hálózatokban.

Szoftvertechnológia és alkalmazások

Szoftverkészítés, adatbányászat szoftverelemzéshez és hibakereséshez, számítógépes zene, titkosítás és biztonság, internetes számítástechnika.

Elméleti számítástudomány

Kombinációs optimalizálás, teljesítményelemzési technikák, számítási geometria, formális nyelvek és gépek, grafikon algoritmusok és algoritmikus kombinatorikus játékelmélet.

Vision és grafika

Számítógépes látás, számítógépes grafika, orvosi képelemzés, biometrikus rendszerek és videofeldolgozás.

Energetikai technológia koncentrációja

Az energiát a környezeti tudomány és technológia széles körű tudományágain belül kulcsfontosságú kutatási területnek tekintették. Ez egyike a legjelentősebb feltörekvő tudományoknak a mérnöki, tudományos és társadalomtudományi területeken. Az energiatermelés kutatás számos területet lefed, beleértve a fenntartható technológiát, a hagyományos technológiát, valamint az energiahatékonyságot és a megőrzést. A The Hong Kong University of Science and Technology Energetikai Technológia interdiszciplináris posztgraduális kutatási programja hosszú távú támogatást nyújt a folyamatos oktatási képzési és a gyorsan fejlõdõ technológiák kutatásához.

Az Energetikai Technológia multidiszciplináris jellege miatt a területen folyó kutatás és képzés különböző tudományágakba integrálódik, így az alt = "a hallgatókat a szükséges ismeretekkel és tapasztalatokkal fel lehet szerelni.

Felvételi követelmények

én. Általános felvételi követelmények

A mesterképzésre pályázó pályázóknak rendelkezniük kell:

  • megszerzett oklevelet egy elismert intézménytől, vagy egy elismert megfelelő képesítést;

ii. Angol nyelv felvételi követelmények

Az angol nyelvi követelményeket az alábbi jártassági eredmények egyikével kell teljesítenie *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (az olvasás, a hallás és az írás szakaszainak teljes pontszámai)
  • IELTS (Akadémiai modul) Teljes pontszám: 6.5

* Ha az első nyelv az angol, és a főiskolai diplomáját vagy ezzel egyenértékű képesítését olyan intézmény ítélte oda, ahol az oktatóeszköz angol volt, akkor lemondanak a fenti angol nyelv követelményeinek teljesítéséről.


Jelentkezési határidő

A részleteket lásd a http://pg.ust.hk/programs ("Alkalmazás") oldalán.

Program oktatási nyelve:
Angol

36 további kurzus The Hong Kong University of Science and Technology »

Utoljára frissítve February 5, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
42,100 HKD
évente
Deadline
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date