A program fő célja, hogy erős szakmai háttérrel rendelkező jövőbeli tudósokat képezzen, akik képesek egy nemzetközi és rendkívül versenyképes környezetben, például az Informatikai (IT) szektorban dolgozni.

A kurzus leírása

Mi teszi a Ph.D. az egyetemi végzettséggel és az informatikai szektorral foglalkozó kutatók számára ideális jelöltek, akik képesek az elméleti és alkalmazott kutatási témák kutatására és megértésére, a munkához való együttműködési megközelítésre és terjesztési és írási készségeikre. Továbbá a problémamegoldó készségek és az önálló munkavégzés képessége lehetővé teszi számukra, hogy az informatika minden területén kulcsfontosságú szereplőkké váljanak, mint független tanácsadók vagy vezetői szerepek.

Programunk végén a diplomások hatalmas informatikai ismeretekkel rendelkeznek, a formális és elméleti szempontoktól kezdve a módszertan és a technológia legújabb fejleményeiig.

Ránézésre

  • Időtartam: 4 év
  • A tanfolyamokat angolul fogják tanítani
  • Rendelkezésre álló helyek: 15 ösztöndíjas 4 ösztöndíj nélkül
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Tandíj: évi 163,50 €

Pályaépítés

A Ph.D. program, a diákok először kap egy mély megértést a state-of-the-art kutatás és dolgozzon ki egy átfogó, multidiszciplináris háttér. Ezután saját elképzeléseikkel és eredeti és innovatív eredménnyel járulnak hozzá a kutatáshoz. A program olyan nemzetközi környezetben van kialakítva, amely elősegíti a tudáscserét és az ötletek és eredmények terjesztését.

Ph.D. A hallgatók a kar által kínált három kutatási téma közül választhatnak. Nemcsak a vizsgált fő témákban, hanem az alkalmazott kutatási módszertanban is eltérőek. A tudás képviselet és adatkezelés területén a diákok megvizsgálják az adat- és tudásmenedzsment alapjait, a fejlett prototípus szoftverrendszerek fejlesztésének alapját. A Szoftverfejlesztés területén a munka prototípusok és technikák megvalósításán, valamint a kísérletek végrehajtásán és elemzésén alapuló empirikus megközelítést követ. Végül az Információs és Adatbázis-rendszerek terület hibrid megközelítést alkalmaz, amelynek középpontjában a hatékony végrehajtás és a felhasználói interakció áll. A témák széles skálája Ph.D. a választási lehetőségek széles választékát kínálja, hogy saját kutatásokat és nagyfokú rugalmasságot fejlesszen ki az érdekeiknek.

Kutatási együttműködés

A Ph.D. során a diákok teljes munkaidőben dolgoznak a választott kutatási témájukban. A kar azt javasolja, hogy minden hallgató legalább 6-12 hónapot töltsön egy nemzeti vagy nemzetközi kutatóközpontban.

Partneri egyetemek és kutatóközpontok

Partnerséget hoztunk létre számos olasz és külföldi egyetemmel és kutatóintézettel, mint például a Drezdai Műszaki Egyetem, a Lisszaboni Nova Nova és a Bécsi Műszaki Egyetem. Ezenkívül Karunk tagjainak rendszeresen együttműködnek más egyetemekkel és kutatóintézetekkel, mint például az Oxfordi Egyetem, a Houston Rice Egyetem, a Zürichi Egyetem, a Római Sapienza Egyetem, a Trento Egyetem és az FBK Trento.

Más kutatási partnerek az állami és a magánszektorba tartoznak. Együttműködünk olyan nemzetközi cégekkel, mint az IBM és a Deutsche Telekom, a kisvállalkozások és a helyi vállalatok (pl. EDP projektek vagy ACS Data Systems), valamint a közszolgáltatások és a közigazgatások (pl. Bozen-Bolzano önkormányzata, Meran-Merano kórháza) .

Alkalmazás

Az alkalmazáshoz 300 ECTS kreditet kellett szereznie a Számítástechnika, Számítástechnika vagy Elektronika témakörben, vagy egy kapcsolódó tudományágban, és bizonyítania kell, hogy képes beszélni angolul.

Szükséged lesz arra, hogy részt vegyen egy nyilvános felvételi versenyen (lásd a hívást).

  • Az új hívás közzététele: 2019. május 7.
  • Alkalmazás: 2019. május 7. és július 8. között

Program oktatási nyelve:
  • Angol

6 további kurzus Free University of Bozen-Bolzano »

Utoljára frissítve Május 19, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
164 EUR
Az éves tanulmányi támogatás összege 17 000 €.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019