Hivatalos Leírás

Áttekintés

Mi vagyunk az egyik nemzet vezető közoktatási egyetemek és egy felső szintű kutatóintézet. Több mint 11 000 egyetemi és posztgraduális hallgató beiratkozásával egy kis állami kampus intimitását kínáljuk egy nagy állami kutatóegyetem forrásaihoz. Az NJIT globális vezető szerepet tölt be az olyan területeken, mint a napelem, a multimédiás adatbázisok, a nagy adatok, a járműkölcsönzés, az orvosi informatika, a bioinformatika, az információs rendszerek és a számítógépes biztonság. A kutatási kiadások közül az ötödik helyet foglaljuk el az amerikai műszaki egyetemek körében, 100 millió dollárt felölelve, és a közoktatások és egyetemek egyik legmagasabb százalékának felelnek meg az oktatási beruházások megtérülésének, a PayScale.com szerint. A NJIT egy 45 hektáros egyetemi helyet foglal el a University Heights Newark belvárosának részével együtt Rutgers - az State University Newark Campus, a Rutgers Medical School és az Essex County College. NJIT 20 percre található New York városától.

Akadémiai környezet

Diákszervezeteink aktívak a számítástechnikai részlegben, így a hallgatói tapasztalat gazdagabb és kifizetődőbb. Ezek a szervezetek magukban foglalják a Computing Machinery Association (ACM), az ACM női hallgatói fejezetét, a Women in Computing Society (WICS) egyik NJIT fejezetét, valamint a Computer Science graduates (DeepCS) és a a posztgraduális hallgatók intézmény-szintű egyesülete. Ezeket a szervezeteket együttesen finanszírozza a diákok utazása konferenciákra, az on-campus szakmai rendezvények szervezésére (például szemináriumok, workshopok, versenyek), valamint az off-campus vállalati látogatások és hálózati események finanszírozására.

Szakmai környezet

Észak-New Jersey-ben, a New York-i nagyvárosi körzeten belül, a NJIT a csúcstechnológiás szereplők élénk ökoszisztémájába tartozik, beleértve a nagy gyógyszeripari vállalatokat (pl. Pfizer), távközlési vállalatokat (pl. Avaya Labs), a Wall Street- A Deutsche Bank, a Bloomberg, a Goldman Sachs), a vállalati kutatóközpontok (pl. A Panasonic, a Siemens, a NEC) és a szövetségi ügynökségek (pl. Atlantic City Légügyi Hivatala). Ez lehetőséget kínál a diplomásoknak és a diákoknak, hogy kiváló lehetőségeket biztosítanak a szakmai gyakorlatokhoz, a vállalkozói kedvhez és a foglalkoztatáshoz.

Felvételi követelmények

A pályázók várhatóan kiemelkedő háttérrel rendelkeznek a matematikában, a számítástechnika elméletében és gyakorlatában, valamint az alapvető tudományokban. Az akkreditált intézménynek akkreditált diplomát kell szereznie, és angol nyelvtudást kell tanúsítania. Azoknak a hallgatóknak, akik nem felelnek meg ezeknek a követelményeknek, erősíteniük kell a hátterüket, mielőtt felvételt nyernek. A GRE számára a jelentkezőknek szüksége van erre a programra.

Fokozat követelmények

A hallgatóknak teljesíteniük kell az összes szükséges kurzust, egy tanévre teljes munkaidőben tartózkodniuk kell, részt kell venniük a számítástechnika tanfolyamának oktatásában egy kari tag felügyelete mellett, és sikeres disszertációvédelemmel kell benyújtaniuk a disszertáció elfogadható végleges tervezetét.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus New Jersey Institute of Technology »

Utoljára frissítve June 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019