PhD Számítástudomány

University of Texas Arlington

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD Számítástudomány

University of Texas Arlington

A számítástechnikai doktori program célja, hogy megkönnyítse a diák folyamatos szakmai és tudományos fejlődését. A doktori filozófia (Ph.D.) programok célja, hogy felkészítse a hallgatót, hogy végezzen kutatás és fejlesztés egy koncentrációs területen.

A koncentráció tipikus területei a következők:

 1. Számítógép rendszerek: párhuzamos feldolgozás, szolgáltatásminőség és erőforrás-menedzsment az elosztott rendszerekben, ütemezés és terheléskiegyenlítés párhuzamos és elosztott rendszerekhez, eszközök a párhuzamos programozáshoz, teljesítményértékelés, hibatűrő számítások, összekapcsolási hálózatok, multimédia rendszerek, valós időrendi rendszerek, memória rendszertervezés;
 2. Intelligens rendszerek: neurális hálózatok, gépi tanulás, tervezés, tudományos vizualizáció, mintafelismerés, természetes nyelvfeldolgozás, multi-agent környezetek, döntéstámogatás;
 3. Szoftverkészítés: követelménymérnöki, inkrementális szállítás, koncepcionális modellezés, forgatókönyv-alapú technikák, formai specifikációk, objektumorientált szoftverfejlesztés, tervezési módszerek, szoftvertesztelés, szoftverkarbantartás, szoftver-áttervezés, szoftverfolyamatok, valós idejű rendszerek;
 4. Adatbázis: időalapú adatbázisok, objektumorientált adatbázisok, adatbázis modellek és nyelvek, elosztott adatbázisrendszerek, indexelés és hashatolási technikák, fogalmi modellezés, adatbiztonság, logika és adatbázisok, lekérdezés optimalizálás, relációs tervelmélet, felhasználói interfészek, adattárházak.
 5. Kommunikáció: hálózatok, vezeték nélküli kommunikáció, elosztott számítástechnika, mobil számítástechnika, multimédia rendszerek.

A Ph.D. a Számítástudomány tovább folytatja a hallgatói kutatási képesség fejlesztését. A diákok programjainak kiválasztása a diákok által kiválasztott disszertáció területének támogatására szolgál.

A disszertáció fázisában legalább két félév teljes munkaidőben szükséges. Nincs idegen nyelvre vonatkozó követelmény.


Fokozat követelmények és tanfolyamok

A Ph.D. a Számítástudomány tovább folytatja a hallgatói kutatási képesség fejlesztését. A diákok programjainak kiválasztása a diákok által kiválasztott disszertáció területének támogatására szolgál.

A disszertáció fázisában legalább két félév teljes munkaidőben szükséges. Nincs idegen nyelvre vonatkozó követelmény.

Az érettségi követelmények három kategóriába sorolhatók: a megfelelő tantárgyak meghatározott számú végzős kreditjeinek elfogadása elfogadható fokozat-átlagértékkel, a számítástechnika tudományának megértésének bizonyítása, amelyet a vizsgáztatás igazol, és a jelentős kutatási erőfeszítések befejezése. doktori disszertáció.

A Ph.D. Az idővonal részletes menetrendet ad a várható határidőkről, amelyeket a különböző mérföldköveken kell teljesíteni. A Ph.D. az ellenőrző lista jelentős mérföldköveket mutat be a számítógépes tudományok mesterképzésével és anélkül történő hallgatók fokmérnöki követelményeinek teljesítéséhez. A Graduate Studies bizottság előnyben részesíti a pályázók mesterképzést, de nem igényel mesterképzést a felvételi. A hallgatók által a doktori program során elért eredmények: diagnosztikai értékelés, alap- és továbbképzés, átfogó vizsgálat, kutatási javaslat, disszertációkutatás és dokumentáció, valamint disszertációvédelem. Legalább két egymást követő tartózkodási félévre van szükség, és a végső GPA-nak legalább 4,0-nek kell lennie 4,0-es skálán.


Kezdeti tanácsadás

A programba való belépéskor a diákoknak látniuk kell a végzős tanácsadót, hogy döntsenek a kezdeti tanfolyamról, és megvitassák a várható idővonalat.


Hitelkövetelmények MS-to-Ph.D. jelöltek

A programba belépő minden hallgatónak várhatóan rendelkeznie kell a CSE és a matematikai alapképzéssel egyenértékű ismeretekkel, ahogyan azt a mester brosúrájában megadja.

A hallgatónak legalább 18 félév órai tanfolyamot kell beiratkoznia a mesterképzésen túl. A tanfolyamokat tartalmazó levelek kurzust jelentenek. Egy tipikus diák körülbelül 24 órát vesz igénybe ahhoz, hogy megfeleljen a felügyeletet ellátó bizottság által kijelölt szükséges szélességnek és mélységnek. Alapítvány tanfolyamok (egyetemi hiánypótlási kurzusok) nem része a 18 kredit.

Nincs hivatalos eljárás a másik egyetemen végzett doktori képzés átutalására a doktori programban.

A hallgatónak legalább 18 félév órai disszertációkutatást (CSE 6399, 6699, 6999) kell beiratkoznia a 6999-re, amelyre a disszertáció védelme alatt álló félévben van szükség.


Hitelkövetelmények a BS-to-Ph.D-hez. jelöltek

A programba belépő minden hallgatónak várhatóan rendelkeznie kell a CSE és a matematikai alapképzéssel egyenértékű ismeretekkel, ahogyan azt a mester brosúrájában megadja.

A BS-to-Ph.D. a hallgatónak legalább 30 félév órai tanfolyamot kell beiratkoznia az alábbiak szerint:

 • CSE 5311 - Algoritmusok tervezése és elemzése
 • és a következők közül 3
  • CSE 5301 - Adatelemzési és modellezési technikák
  • CSE 5306 - Operációs rendszerek tervezése
  • CSE 5317 - A fordítók tervezése és építése
  • CSE 5350 - Számítógépes rendszerek architektúrája

Nincs hivatalos eljárás a másik egyetemen végzett doktori képzés átutalására a doktori programban.

A hallgatónak legalább 18 félév órai disszertációkutatást (CSE 6399, 6699, 6999) kell beiratkoznia a 6999-re, amelyre a disszertáció védelme alatt álló félévben van szükség.


Felvételi követelmények

A CSE felvételi bizottsága a Ph.D. diplomás felvétel a következő kritériumok alapján (semmilyen konkrét sorrendben):

 • Egy általános GPA 3,0 vagy magasabb az egyetemi kurzuson.
 • A GPA 3,2 vagy magasabb a CS-hez kapcsolódó tanfolyam az elmúlt két évben egy egyetemi diploma.
 • Az MS fokozatú diákok esetében hasonló kritériumok érvényesek.
 • A hallgatói végzettség (ek) relevanciája (háttér) a CS tantervhez.
 • A hallgató főiskolai fokozatának és MS fokozatának szigorúsága, ha alkalmazható.
 • Hírnév az egyetemről / főiskoláról, hogy a hallgató előző diplomáját megkapta.
 • GRE General Teszt: A befogadott diákok általában a következő pontszámokat keresik a GRE-n
  • GRE kvantitatív pontszám legalább 160 a PhD-re
  • GRE verbális pontszám legalább 150 fő a PhD
  • A verbális és kvantitatív GRE pontszámok összege legalább 310 a Ph.D. pályázók.
 • Ph.D. pályázóknak, három ajánlási levélre van szükség, valamint céltudatos. Ezeket a Ph.D. Beiratkozás és e-mailben a khalili@uta.edu címre
 • Ph.D. kérelmezők, az alábbiak választhatóak. E kritériumoknak való megfelelés javítja a hallgató esélyeit a befogadás biztosítására és pénzügyi támogatásban részesül.
 • Tudományos konferenciák / folyóiratok kiadása.
 • 80% -os vagy annál magasabb percentilis a GRE scienze számítógépes témában.

A fenti kritériumokat a három lehetséges felvételi döntéssel, azaz feltétel nélküli státusszal kapcsolatban a következőképpen használjuk fel; Próbaidőszak; és megtagadta.

 • Feltétel nélküli státusz: Olyan kérelmezőre vonatkozik, aki megfelel a fenti első hat kritériumnak, a diplomás felvételi bizottság számára kielégítő mértékben.
 • Próbaidő: Olyan kérelmezőre vonatkozik, aki a hat kritérium közül legalább ötnek megfelel a diplomás felvételi bizottság számára kielégítő mértékben, és amelynek rekordja azt mutatja, hogy sikeres a program sikeressége, vagy olyan pályázó, aki nem teljesíti az összes hiánypótlási követelményt.
 • Megtagadva: Olyan kérelmezőre vonatkozik, aki nem felel meg az első hat kritérium közül az 5-nek a diplomás felvételi bizottság számára kielégítő mértékben.


Követelmények BS-től Ph.D. Gyorsított program

 • Egy egyetemi végzettség CS vagy CpE vagy szorosan kapcsolódó területen.
 • Egy általános GPA 3,0 vagy magasabb az egyetemi kurzuson.
 • Az egyetemi kurzus utolsó két évében 3,2-fokozatú átlag (4,0-es skálán). Különösen hangsúlyt fektet a CS-vonatkozású tanfolyamokra.
 • A hallgatók Bachelor fokozatának szigorúsága. A hároméves fokozat nem tekinthető szigorúnak.
 • Az egyetem / kollégium jó hírneve, hogy a hallgató előző diplomáját megkapta.
  • GRE kvantitatív pontszám - 160 vagy annál magasabb
  • GRE verbális pontszám - 150 vagy annál magasabb
  • A GRE1-ben 310 vagy annál nagyobb szóbeli és kvantitatív pontszámok összege:
  • (Nemzetközi pályázók)
   Az angol nyelv mint idegen nyelv (TOEFL) tesztje - 90 vagy magasabb (iBT)


Folytatás

A szakképzettséggel rendelkező szakemberek felelősségének teljesítése érdekében a tanszék meghatározott követelményeket támaszt, amelyeket a posztgraduális programokban folytatott hallgatóknak kell teljesíteniük. A katalógusban máshol felsorolt ​​Graduate School követelményei mellett a Számítástudományi és Mérnöki Tanszék további követelményeket határozott meg a Graduate Programok útmutatójában.


Asszisztensek

A pártfogó felügyelet nélkül bevett hallgatók az alábbi formák pénzügyi támogatására jogosultak:

 • Graduate Teacher Assistant (GTA)
 • Graduate Research Assistant (GRA)
 • A Ph.D. hallgatók.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve August 29, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 14, 2019
aug. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Information
Deadline
Kérj Információt
application priority deadline
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Kezdet : jan. 14, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma dec. 12, 2019
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma Május 10, 2019
Dates
jan. 14, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma dec. 12, 2019
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma Május 10, 2019
Videók

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal