Hivatalos Leírás

A számítástechnikai doktori program célja, hogy megkönnyítse a diák folyamatos szakmai és tudományos fejlődését. A doktori filozófia (Ph.D.) programok célja, hogy felkészítse a hallgatót, hogy végezzen kutatás és fejlesztés egy koncentrációs területen.

A koncentráció tipikus területei a következők:

 1. Számítógép rendszerek: párhuzamos feldolgozás, szolgáltatásminőség és erőforrás-menedzsment az elosztott rendszerekben, ütemezés és terheléskiegyenlítés párhuzamos és elosztott rendszerekhez, eszközök a párhuzamos programozáshoz, teljesítményértékelés, hibatűrő számítások, összekapcsolási hálózatok, multimédia rendszerek, valós időrendi rendszerek, memória rendszertervezés;
 2. Intelligens rendszerek: neurális hálózatok, gépi tanulás, tervezés, tudományos vizualizáció, mintafelismerés, természetes nyelvfeldolgozás, multi-agent környezetek, döntéstámogatás;
 3. Szoftverkészítés: követelménymérnöki, inkrementális szállítás, koncepcionális modellezés, forgatókönyv-alapú technikák, formai specifikációk, objektumorientált szoftverfejlesztés, tervezési módszerek, szoftvertesztelés, szoftverkarbantartás, szoftver-áttervezés, szoftverfolyamatok, valós idejű rendszerek;
 4. Adatbázis: időalapú adatbázisok, objektumorientált adatbázisok, adatbázis modellek és nyelvek, elosztott adatbázisrendszerek, indexelés és hashatolási technikák, fogalmi modellezés, adatbiztonság, logika és adatbázisok, lekérdezés optimalizálás, relációs tervelmélet, felhasználói interfészek, adattárházak.
 5. Kommunikáció: hálózatok, vezeték nélküli kommunikáció, elosztott számítástechnika, mobil számítástechnika, multimédia rendszerek.

A Ph.D. a Számítástudomány tovább folytatja a hallgatói kutatási képesség fejlesztését. A diákok programjainak kiválasztása a diákok által kiválasztott disszertáció területének támogatására szolgál.

A disszertáció fázisában legalább két félév teljes munkaidőben szükséges. Nincs idegen nyelvre vonatkozó követelmény.


Fokozat követelmények és tanfolyamok

A Ph.D. a Számítástudomány tovább folytatja a hallgatói kutatási képesség fejlesztését. A diákok programjainak kiválasztása a diákok által kiválasztott disszertáció területének támogatására szolgál.

A disszertáció fázisában legalább két félév teljes munkaidőben szükséges. Nincs idegen nyelvre vonatkozó követelmény.

Az érettségi követelmények három kategóriába sorolhatók: a megfelelő tantárgyak meghatározott számú végzős kreditjeinek elfogadása elfogadható fokozat-átlagértékkel, a számítástechnika tudományának megértésének bizonyítása, amelyet a vizsgáztatás igazol, és a jelentős kutatási erőfeszítések befejezése. doktori disszertáció.

A Ph.D. Az idővonal részletes menetrendet ad a várható határidőkről, amelyeket a különböző mérföldköveken kell teljesíteni. A Ph.D. az ellenőrző lista jelentős mérföldköveket mutat be a számítógépes tudományok mesterképzésével és anélkül történő hallgatók fokmérnöki követelményeinek teljesítéséhez. A Graduate Studies bizottság előnyben részesíti a pályázók mesterképzést, de nem igényel mesterképzést a felvételi. A hallgatók által a doktori program során elért eredmények: diagnosztikai értékelés, alap- és továbbképzés, átfogó vizsgálat, kutatási javaslat, disszertációkutatás és dokumentáció, valamint disszertációvédelem. Legalább két egymást követő tartózkodási félévre van szükség, és a végső GPA-nak legalább 4,0-nek kell lennie 4,0-es skálán.


Kezdeti tanácsadás

A programba való belépéskor a diákoknak látniuk kell a végzős tanácsadót, hogy döntsenek a kezdeti tanfolyamról, és megvitassák a várható idővonalat.


Hitelkövetelmények MS-to-Ph.D. jelöltek

A programba belépő minden hallgatónak várhatóan rendelkeznie kell a CSE és a matematikai alapképzéssel egyenértékű ismeretekkel, ahogyan azt a mester brosúrájában megadja.

A hallgatónak legalább 18 félév órai tanfolyamot kell beiratkoznia a mesterképzésen túl. A tanfolyamokat tartalmazó levelek kurzust jelentenek. Egy tipikus diák körülbelül 24 órát vesz igénybe ahhoz, hogy megfeleljen a felügyeletet ellátó bizottság által kijelölt szükséges szélességnek és mélységnek. Alapítvány tanfolyamok (egyetemi hiánypótlási kurzusok) nem része a 18 kredit.

Nincs hivatalos eljárás a másik egyetemen végzett doktori képzés átutalására a doktori programban.

A hallgatónak legalább 18 félév órai disszertációkutatást (CSE 6399, 6699, 6999) kell beiratkoznia a 6999-re, amelyre a disszertáció védelme alatt álló félévben van szükség.


Hitelkövetelmények a BS-to-Ph.D-hez. jelöltek

A programba belépő minden hallgatónak várhatóan rendelkeznie kell a CSE és a matematikai alapképzéssel egyenértékű ismeretekkel, ahogyan azt a mester brosúrájában megadja.

A BS-to-Ph.D. a hallgatónak legalább 30 félév órai tanfolyamot kell beiratkoznia az alábbiak szerint:

 • CSE 5311 - Algoritmusok tervezése és elemzése
 • és a következők közül 3
  • CSE 5301 - Adatelemzési és modellezési technikák
  • CSE 5306 - Operációs rendszerek tervezése
  • CSE 5317 - A fordítók tervezése és építése
  • CSE 5350 - Számítógépes rendszerek architektúrája

Nincs hivatalos eljárás a másik egyetemen végzett doktori képzés átutalására a doktori programban.

A hallgatónak legalább 18 félév órai disszertációkutatást (CSE 6399, 6699, 6999) kell beiratkoznia a 6999-re, amelyre a disszertáció védelme alatt álló félévben van szükség.


Felvételi követelmények

A CSE felvételi bizottsága a Ph.D. diplomás felvétel a következő kritériumok alapján (semmilyen konkrét sorrendben):

 • Egy általános GPA 3,0 vagy magasabb az egyetemi kurzuson.
 • A GPA 3,2 vagy magasabb a CS-hez kapcsolódó tanfolyam az elmúlt két évben egy egyetemi diploma.
 • Az MS fokozatú diákok esetében hasonló kritériumok érvényesek.
 • A hallgatói végzettség (ek) relevanciája (háttér) a CS tantervhez.
 • A hallgató főiskolai fokozatának és MS fokozatának szigorúsága, ha alkalmazható.
 • Hírnév az egyetemről / főiskoláról, hogy a hallgató előző diplomáját megkapta.
 • GRE General Teszt: A befogadott diákok általában a következő pontszámokat keresik a GRE-n
  • GRE kvantitatív pontszám legalább 160 a PhD-re
  • GRE verbális pontszám legalább 150 fő a PhD
  • A verbális és kvantitatív GRE pontszámok összege legalább 310 a Ph.D. pályázók.
 • Ph.D. pályázóknak, három ajánlási levélre van szükség, valamint céltudatos. Ezeket a Ph.D. Beiratkozás és e-mailben a khalili@uta.edu címre
 • Ph.D. kérelmezők, az alábbiak választhatóak. E kritériumoknak való megfelelés javítja a hallgató esélyeit a befogadás biztosítására és pénzügyi támogatásban részesül.
 • Tudományos konferenciák / folyóiratok kiadása.
 • 80% -os vagy annál magasabb percentilis a GRE scienze számítógépes témában.

A fenti kritériumokat a három lehetséges felvételi döntéssel, azaz feltétel nélküli státusszal kapcsolatban a következőképpen használjuk fel; Próbaidőszak; és megtagadta.

 • Feltétel nélküli státusz: Olyan kérelmezőre vonatkozik, aki megfelel a fenti első hat kritériumnak, a diplomás felvételi bizottság számára kielégítő mértékben.
 • Próbaidő: Olyan kérelmezőre vonatkozik, aki a hat kritérium közül legalább ötnek megfelel a diplomás felvételi bizottság számára kielégítő mértékben, és amelynek rekordja azt mutatja, hogy sikeres a program sikeressége, vagy olyan pályázó, aki nem teljesíti az összes hiánypótlási követelményt.
 • Megtagadva: Olyan kérelmezőre vonatkozik, aki nem felel meg az első hat kritérium közül az 5-nek a diplomás felvételi bizottság számára kielégítő mértékben.


Követelmények BS-től Ph.D. Gyorsított program

 • Egy egyetemi végzettség CS vagy CpE vagy szorosan kapcsolódó területen.
 • Egy általános GPA 3,0 vagy magasabb az egyetemi kurzuson.
 • Az egyetemi kurzus utolsó két évében 3,2-fokozatú átlag (4,0-es skálán). Különösen hangsúlyt fektet a CS-vonatkozású tanfolyamokra.
 • A hallgatók Bachelor fokozatának szigorúsága. A hároméves fokozat nem tekinthető szigorúnak.
 • Az egyetem / kollégium jó hírneve, hogy a hallgató előző diplomáját megkapta.
  • GRE kvantitatív pontszám - 160 vagy annál magasabb
  • GRE verbális pontszám - 150 vagy annál magasabb
  • A GRE1-ben 310 vagy annál nagyobb szóbeli és kvantitatív pontszámok összege:
  • (Nemzetközi pályázók)
   Az angol nyelv mint idegen nyelv (TOEFL) tesztje - 90 vagy magasabb (iBT)


Folytatás

A szakképzettséggel rendelkező szakemberek felelősségének teljesítése érdekében a tanszék meghatározott követelményeket támaszt, amelyeket a posztgraduális programokban folytatott hallgatóknak kell teljesíteniük. A katalógusban máshol felsorolt ​​Graduate School követelményei mellett a Számítástudományi és Mérnöki Tanszék további követelményeket határozott meg a Graduate Programok útmutatójában.


Asszisztensek

A pártfogó felügyelet nélkül bevett hallgatók az alábbi formák pénzügyi támogatására jogosultak:

 • Graduate Teacher Assistant (GTA)
 • Graduate Research Assistant (GRA)
 • A Ph.D. hallgatók.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Texas Arlington »

Utoljára frissítve August 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Deadline
Kérj Információt
application priority deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
End Date
Május 10, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 12, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
Május 10, 2019

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
dec. 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal