A modern számítástechnikai rendszerek elvi alapú fejlesztése a diszkrét és folyamatos jelenségek közötti interakciók modellezését és kezelését, a heterogén hálózatok hatékony és fenntartható kezelését, a potenciálisan korlátlan hardver- és szoftverforrások elérésének lehetőségét, a bizonytalanság kezelését és a valós idejű nagy mennyiségű adat. A mi elvünk, hogy ezeknek a kihívásoknak való megfeleléshez egy olyan multidiszciplináris tudást kell kifejleszteni, amelyet szilárd modellezési és érvelési képességekre kell alapozni. Ezért Ph.D. hogy a hallgatók lehetőséget kapjanak arra, hogy fejlesszék ezeket a képességeket, és alkalmazzák őket a számítástechnika kutatási kihívásaira. Ennek érdekében kínálunk felkészítő hallgatókat a szükséges formális hátteret és speciális kurzusokat, amelyek a diákokat a legfrissebb fejlesztésekkel látják el a Reaktív rendszerek, a szoftverfejlesztés és a számítógépes és szociális hálózatok algoritmikus aspektusainak területén.

A Ph.D. A program 4 éves tanulmányi és kutatási feladatokat tartalmaz. Az első év során a hallgatók számos, három fő pillérben strukturált tanfolyamot követnek: a modern (modern) hálózatok alapjait, az egyidejű reaktív rendszerek, valamint a szoftverrendszerek és -szolgáltatások elemzését és elemzését. A belső GSSI tanfolyamokon kívül a diákokat arra is ösztönözni kell, hogy a nyári iskolákban vagy más olaszországi és külföldi intézményeken is részt vegyenek az órákon. Minden hallgatót fel kell kérni a Ph.D. koordinátor, a Tudományos Tanács által jóváhagyandó tanulmányi terv.

A tantárgyi pályázat eredményei és minősége (az első év végén benyújtva) a második évre való felvétel megadásának fő kritériumai. A második és a harmadik év elsősorban a kutatásra fordított. Kutatásának fejlesztésénél minden diákot egy felügyelő segíti, és haladását tudományos szakvéleményének megfelelő szakterületén dolgozó szakdolgozati bizottság értékeli. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy kutatásuk egy részét olaszországi vagy külföldi kutatólaboratóriumokban töltsék el.

További információ a Ph.D. program elérhető a következő címen: href = "http://cs.gssi.infn.it/phd-program/information/

Bizottság

Luca Aceto (Reykjavik Egyetem, Izland), Antonia Bertolino (ISTI-CNR, Pisa), Gianlorenzo D'Angelo (GSSI), Roberto Di Cosmo (Université Paris Diderot, Franciaország), Beniamino Di Martino (Università della Campania "L. Vanvitelli" ), Michele Flammini (elnök, GSSI és Università dell'Aquila), Paolo Prinetto (Politecnico di Torino), Luca Trevisan (UC Berkeley és Simons Intézet a Számítástechnikai elmélethez, USA).

A Gran Sasso Tudományos Intézet 34 Ph.D. Fizika, matematika, számítástechnika és társadalomtudományi ösztöndíjak.

href = "http://www.gssi.it/phd/


A Gran Sasso Tudományos Intézet (GSSI), amelyet 2012-ben alapított az L'Aquilában (Olaszország) a Nemzeti Nukleáris Fizikai Intézet (INFN) fejlettségi tanulmányokért felelős központjaként, majd 2016 márciusában alapította meg a posztgraduális oktatás, ajánlatok 34 Ph.D. a 2018/19-es tanév pozícióit.


A GSSI ( www.gssi.it ) 10 "ösztöndíjas fizika", 8 "Számítógépes tudományok matematikája, társadalom és élet tudományok", 8 "Számítástudomány" és 8 "Városi tanulmányok és regionális tudományok" 8 pályázatot hirdet . A Ph.D. összes hivatalos nyelvét. kurzusok angolul.


A ösztöndíjakat 4 évre ítélik oda, éves összegük bruttó 16.159,91 €. Minden Ph.D. a diákok ingyen szállást biztosítanak a GSSI létesítményekben és a kantinban.


A pályázatot a www.gssi.it/phd/ címen elérhető online űrlapon kell benyújtani 2018. június 20-ig, 18.00 órakor (olasz időzóna).


További információkért kérjük, keresse fel a www.gssi.it/phd/ címen elérhető pályázati felhívást, vagy írjon egy e-mailt az info@gssi.it címre.

Kurzusok Számítástudomány


IMMIGRÁCIÓS KURZUSOK

 • Reaktív rendszerek - Luca Aceto, Rocco De Nicola, Catia Trubiani
 • Szoftverrendszerek és szolgáltatások - Ludovico Iovino, Ivano Malavolta, Paola Inverardi
 • Algoritmusok tervezése és elemzése - Mattia D'Emidio, Michele Flammini

TÖRZSANYAG

 • Reaktív rendszerek modellezése és ellenőrzése - Luca Aceto, Rocco De Nicola
 • A modellellenőrzés alapelvei - Michele Loreti
 • Teljesítménymodellezés - Mirco Tribastone

 • Absztrakció, modellezés és építészet - Patrizio Pelliccione
 • Szoftverarchitektúra és azon túl - Paola Inverardi, Massimo Tivoli, Marco Autili
 • Szoftvertesztelés és megbízhatóság - Antonella Bertolino

 • Hozzávetődési algoritmusok - Gianlorenzo D'Angelo
 • A komplex hálózatok tervezésének és elemzésének algoritmusa - Mattia D'Emidio és Pierluigi Crescenzi
 • Algoritmikus játékelmélet - Michele Flammini

HALADÓ TANFOLYAMOK

 • Haladó tesztelés - Eszközök és módszerek - Lorenzo Bettini
 • Speciális szoftverelemzés - Massimiliano Di Penta
 • Többszörös perspektívák interakciói - Christian Kästner
 • A Timed Automata és a sztochasztikus hibrid játékok között - Kim Guldstrand Larsen
 • Szoftverellenőrzés - Omar Inverso
 • Elosztott számítástechnika - Pierre Fraigniaud
 • A GSSI 31 PhD ösztöndíjat kínál, és pályázatokat kér az Astroparticle Fizika, a Természettudományok, a Társadalomtudományok, a Számítástudomány, a Városi Tanulmányok és a Regionális Tudomány doktori programjai számára.

  Az összes PhD kurzus hivatalos nyelve angol.
  Az ösztöndíjak 4 évre szólnak, éves összege pedig 16.159,91 € bruttó. Minden doktori hallgató ingyenes szálláslehetőséget biztosít a GSSI létesítményeiben és az étkezdében.
  A kérelmet a www.gssi.it/phd/ címen elérhető online űrlapon kell benyújtani 2019. június 18-án 18 óráig (olasz időzóna, 18:00).

  A Gran Sasso Tudományos Intézet (GSSI) egy nemzetközi doktori iskola és kutatási és felsőoktatási központ a fizika, matematika, informatika és társadalomtudományok területén. 2012-ben L'Aquilában (Olaszország) alapították, mint az Országos Nukleáris Fizikai Intézet (INFN) Haladó Tanulmányok Központja, majd 2016 márciusában létrehozta a posztgraduális képzést nyújtó Fejlett Tanulmányi Iskolát. A kutatók és a diákok a mindennapi együttműködés és kölcsönhatás révén lehetőséget adnak arra, hogy a GSSI valamennyi tevékenységében megismerjék a kutatási módszereket és kísérletezzenek az érdekek, az innovatív megközelítések és a multikulturális cserék szennyezésére. A mai világ bonyolultságának kezelésében elkötelezettek vagyunk a GSSI tanulmányi és kutatási területei közötti minden akadály megszüntetésében, ahol az interdiszciplinaritás és a kölcsönös megtermékenyítés mindent megtesz. Céljaink közé tartozik a tudományos eredmények terjesztése a társadalom felé és a kulturális események népszerűsítése a generikus közönség, a polgárok és az iskolák számára.

  További információért kérjük, olvassa el a pályázati felhívást a www.gssi.it/phd/ címen, vagy írjon egy e-mailt az info@gssi.it címre, vagy hívja a 39 0862 4280262 számon.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus GSSI - Gran Sasso Science Institute »

Utoljára frissítve April 20, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
aug. 1, 2021
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 1, 2021