Hivatalos Leírás

SMU PhD a számvitelben

A szingapúri menedzsment Egyetem (SMU) PhD a számviteli program felvértezi a hallgatók alapos ismerete számviteli elmélet és gyakorlat, valamint a kapcsolódó területeken, mint a közgazdaságtan és a pénzügyek. A diákok képesek lesznek elvégezni az eredeti tudományos kutatást a számviteli elmélet-építés és a korszerű kvantitatív kutatási módszertan, és fogják képzett megkülönböztetett oktatók olyan területeken, mint a pénzügyi számvitel, a vezetői számvitel, a könyvvizsgálat és az adó. Programunk célja magasan képzett és innovatív gondolkodó vezetők fejlesztése számviteli kutatás és oktatás területén vezető kutatásorientált egyetemek és iparágak számára ebben a régióban és az egész világon.

PhD a számviteli programstruktúrában

A PhD in Accounting egy teljes idejű program, a maximális pályázati öt év. A PhD hallgató az első két évben a tanfolyamra fog összpontosítani, ezt követi a következő években végzett disszertációkutatás.

A diákok kötelesek ülni egy PhD minősítő vizsga (QE), hogy értékelje azok elsajátítását az alapvető fogalmak és elméletek. A sikeres befejezése a QE, a hallgató legyen arra, hogy csatlakozzanak a dolgozat, amely alapján az eredeti, független kutatás.

Framework

• Alapítvány tanfolyamok (9 kurzus egységek)

• Választani (5 tanegység)

• Elsőéves nyári kutatási projekt

• tengerentúli tőzsde

• Disszertáció (28 tanegység)

Orális Védelmi Az értekezés javaslat

Ez egy előadás a javasolt téma a dolgozat bizottság. Egy írásbeli dolgozat javaslatot kell majd benyújtani a bemutató előtt. A felügyelő, a szakértelem a választott téma, fogja kinevezni. Ő irányítja és mentorok a diák az egész dolgozat munkát.

Orális Védelmi és lezárása a doktori értekezés

Ez egy szóbeli az írásbeli dolgozat jelentést a bizottság. Miután esetleges felülvizsgálata (ek) a jelentés és teljesítését követően a szükséges követelményeket, a Bizottság javasolni fogja, hogy az egyetem oda a PhD fokozatot.

Felvételi követelmények

• Legalább egy jó Bachelor diploma, magas GPA

• A munkatapasztalat előnyben részesítendő, de nem szükséges

• Jó GMAT eredmények

• Jó TOEFL vagy IELTS pontszámok (azoknak a pályázóknak, akiknek a mestere az alapképzési szintre nem angolul volt)

PhD hallgatók szakmai fejlődés

Diákok is biztosított szakmai képzés. Ezek közé tartozik a tanítás, angol kommunikációs és prezentációs készség, valamint a szakmai előmenetel műhelyek, mint interjú elkészítése. Továbbá, a diákok is van lehetőség, hogy megosszák egymással kutatási hozzájárulást a nemzetközi kutatói közösség révén neves referált kutatási konferenciák, Szingapúrban és külföldön. SMU finanszírozást biztosít a hallgatók, hogy részt vegyen az ilyen konferenciákon.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Singapore Management University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 - 5 Év
Nappali
Price
- Ösztöndíjak állnak rendelkezésre
Deadline
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date