Hivatalos Leírás

Doctor of Philosophy a Color Science

Színes volt a téma az intenzív érdeklődés és vizsgálatot több száz ha nem ezer éve. Ennek az általánosítás, színes tudomány lehet meghatározni, mint a számszerűsítése színérzékelésünket. A mesteri megköveteli az interdiszciplináris oktatási megközelítés magában foglalja a fizika, kémia, fiziológia, statisztika, számítástechnika és a pszichológia. Színes tudomány használják a tervezési és ellenőrzési legtöbb ember által készített színes anyagok, beleértve a textilipar, a bevonatok és polimerek és meg kell határozni az ilyen sokszínű anyag a talaj és a bor. Ezt alkalmazzák széles körben színvisszaadást beleértve a digitális fényképezés, asztali és vetítés kijelző, és a nyomtatás. Ahogy kezdődik a 21. században, szín tudomány mindenütt.

Színes tudományos kutatás RIT magában olyan változatos területeken, mint az orvosi adatmegjelenítési, számítógépes grafika és animáció, a művészet megőrzése, spektrális és térbeli mérések anyagok, színes nyomtatás, digitális fotózás, film- és televízió, és modellezése a felfogás használatra meghatározó színe minőségű. RIT régóta az ösztöndíj színes tudomány.

A program célja a diákok, akiknek egyetemi szakon van fizika, kémia, matematika, számítástechnika, műszaki, a kísérleti pszichológia, képalkotó, vagy bármely alkalmazott fegyelem vonatkozó mennyiségi leírása szín, például a textilipar, grafika, animáció, anyagi tudomány, és polimer tudomány. Minden résztvevőnek be kell keresni 99 kredit egy végzős hallgató. A nappali tagozatos hallgatók, a program előírja, három vagy több év tanulás a posztgraduális szinten a diákok belépő a program egy érettségi foka. A tananyag kombinációja szükséges tanfolyamokat színes tudomány, választható kurzusok megfelelő a jelölt háttér és érdekeit, egy háromnegyed kutatási projekt során a második tanév, és egy kutatási értekezés. Diákok kell átadni a minősítő vizsgán alatt a második tanév, és a jelöltséget vizsgálat legalább egy évig befejezése előtt való értekezés. A jelentkezőknek, akik szeretnének belépni a program, de nincs megfelelő előkészítés volna, hogy több mint 36 kredit egyetemi alapítvány tanfolyamok matematika, statisztika, számítástechnika, és általános tudomány előtt Érettségi végzős státuszát.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy a felvételi a Ph.D. program színes tudomány jelöltek meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

  • Kitöltésében posztgraduális tanulmányok
  • Tartsa a szerzett érettségi foka egy akkreditált egyetem
  • Benyújtaniuk pontszámok a Graduate Record vizsga (GRE)
  • "Küldés hivatalos egyetemi forgatókönyvét (ok) GPA 3,0 vagy magasabb, illetve a GPA 3,0 vagy magasabb alapítvány tanfolyam
  • Nyújtaniuk a két szakmai ajánlások
  • Vegyen részt egy on-campus interjú (ha lehetséges)
  • Nemzetközi pályázók, akiknek anyanyelve nem az angol, a teszt pontszámok az angol mint idegen nyelv kell benyújtani. Minimális pontszámok 240 (számítógépes), 587 (papír alapú) vagy 94 (Internet-alapú) van szükség. International English Language Testing System (IELTS) pontszámok fogadják el helyét a TOEFL vizsga. Minimális pontszámok változik, de az abszolút minimális pontszám a feltétel nélküli elfogadás 6.5.
Program oktatási nyelve:
Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)

7 további kurzus Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date