Hivatalos Leírás

1

Küldetésünk

A PhD kurzus szerkezeti és funkcionális genomika fő küldetése a képzés a lelkes fiatal tudósok összpontosítják érdekek széles spektrumú biológiai kutatási területek.

Projektek keretében a doktori oktatási program span genomika, transcriptomics és fejlődési genetikában szerkezeti biológia, molekuláris mechanizmusainak degenerációt és fejlődési neurobiológia. Átkelés a kutatás, mint a rendszer biológia kiemelkedő szerepe a doktori oktatási program. A diákok folyamatosan ki vannak téve a korszerű kutatás révén évben, szemináriumok és műhelyek. Átlagos aránya felügyelő és a diákok körülbelül 1-5.

Fő kutatási vonalak:

 • Funkcionális genomika az agy
 • fejlődési Genomics
 • Systems Biology
 • Nanotechnológia a Biológiai Tudományok
 • Structural Biology prionfehérje
 • Szerkezeti biológia DNS replikáció
 • Molekuláris mechanizmusai Neurodegeneráció: Szintetikus prionok
 • molekuláris Élettani
 • Drug Discovery

A legutóbbi elhelyezések után PhD Sissa:

 • Northwestern University (Chicago, USA),
 • UCSF Medical Center (San Francisco, USA),
 • VIB Központ Biology of Disease (KU Leuven, Belgium),
 • Universidad Autonoma de Madrid (Madrid, Spanyolország)
 • Országos Kémiai Intézet (Ljubljana, Szlovénia)

Felvételi

A belépő a Philosophiae Doctor (PhD) kurzus a funkcionális és szerkezeti genomika keresztül történik kiválasztás alapján a tanulmányi és tudományos képzettség és az írásbeli és szóbeli vizsga szerint a statútum az iskola. Kivételesen minősített EU-n kívüli hallgatók is elismerte, hogy a természetesen csak az értékelés révén az egyetemi és tudományos képzettség.

A felvételi jelentkezőknek rendelkezniük kell egy olasz Laurea (Laurea Specialistica, Laurea Magistralis vagy a régi Laurea Quadriennale) egy tudományos téma, vagy azzal egyenértékű egyetemi diploma külföldön szerzett (azaz M.Sc.), amely helyességét jóváhagyta a szenátus Iskola , miután megkapta a jóváhagyást a kar tagjai Tanácsa pálya (a továbbiakban: FMC, lásd az Általános szabályzat PhD kurzusának Sissa). Az ilyen mértékű kell beszerezni, mielőtt a PhD képzés hivatalos kezdő időpontja.

A Felvételi Bizottság (a továbbiakban: AD) a felvételi vizsgák áll - összhangban az alapokmány az iskola - legalább három tagja: két tartozó FMC és egy tag egy másik intézmény (külső AD tag) által javasolt, FMC és a Tanács által kinevezett, a Neuroscience terület.

A felvételi vizsga célja annak ellenőrzése a jelölt alkalmasságát a tudományos kutatás és az ő / ismeretek szintje az alapvető molekuláris biológia és az agykutatás. Az értékelés az AD rendelkezik 100 pont, melyek közül 10 az egyetemi és a tudományos minősítést, 40 az írásbeli vizsga és 50 a szóbeli vizsgára. Az alábbi eredményeket lehet érvényesnek tekinteni, értékelésre:

 • Végzettség: azaz a végső pontszám a Laurea Fok, alapképzés, M.Sc., egyenértékű oklevelet, és részvétel a post-kurzusokat, ösztöndíjak;
 • Tudományos felkészültséggel: azaz kiadványok, kéziratok és eredeti tudományos eredmények.

Az írásbeli vizsga során kidolgozása három téma a pálya közül választott által javasolt lista az AD. Bevezették a szóbeli vizsga csak jelöltek, amelyek megfeleltek az írásbeli teszt pontszáma azonos, vagy magasabb, mint a 28/40 pont.

A vizsgálat lehet vezetni akár olasz vagy angol nyelven.

A szóbeli vizsga egy vita téma az írásbeli teszt, az alapvető molekuláris biológia és a neurológia, a korábbi tapasztalatok a jelölt vonatkozásában ő / egyetemi tananyag (ideértve a szakdolgozat projekt), a kutatási munka eddig elvégzett , a kutatási érdekeit a jelölt. Ebben az esetben is, a vizsgálat is elvégezhető akár olasz vagy angolul. Ha a jelölt úgy dönt, hogy elvégzi a vizsga olasz, ő / ő lesz szükség arra, hogy igazolja / tudását az angol nyelvhez és a fordítás egy rövid tudományos szöveget.

A vizsgázó az kiválasztási elérve pontszáma azonos vagy magasabb, mint a 70/100. Végén a vizsgálatok listáját elfogadott jelentkezők (kezdve a legmagasabb pontszámot) jelenik meg az AD. A Tanács a terület vizsgálja az eljárás a vizsgálat által bemutatott AD és úgy dönt, a felvételi a doktori képzés.

Program oktatási nyelve:
Angol

12 további kurzus International School for Advanced Studies (SISSA) »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019